قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

کشف 28 شیء عتیقه اصل و تقلبی در مراغه - تسنیم

فرمانده انتظامی مراغه از کشف 28 شیء عتیقه اصل و تقلبی در این شهرستان خبر داد.
 کشف 28 شیء عتیقه اصل و تقلبی در مراغه - تسنیم
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مراغه، میراث فرهنگی، حافظه تاریخی و بخشی از سرمایه هویتی هر سرزمین است؛ سرمایه‌ای که قاچاق، خریدوفروش غیرمجاز و حتی عرضه نمونه‌های تقلبی آن، علاوه بر آسیب به آثار تاریخی، زمینه سوءاستفاده از شهروندان و رونق بازارهای زیرزمینی را فراهم می‌کند.

کشف اشیای عتیقه در واحدهای مسکونی و خارج از چرخه قانونی، نشان می‌دهد مقابله با این پدیده نیازمند همکاری مستمر پلیس، دستگاه قضایی، یگان حفاظت میراث فرهنگی و همچنین مشارکت آگاهانه مردم است. شناسایی اصالت آثار نیز از مهم‌ترین حلقه‌های این مقابله به شمار می‌رود.

در این میان، برخورد با سوداگران میراث فرهنگی تنها به کشف و ضبط اشیا محدود نمی‌شود؛ بلکه شناسایی شبکه‌های تهیه، نگهداری، عرضه و انتقال این آثار می‌تواند نقش مؤثری در جلوگیری از تاراج سرمایه‌های تاریخی کشور داشته باشد.

سرهنگ توحید فارسی، فرمانده انتظامی مراغه اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر تهیه، نگهداری و فروش اشیای عتیقه اصل و تقلبی در یک واحد مسکونی در یکی از محلات شهرستان مراغه، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و بهره‌گیری از شیوه‌های خاص پلیسی، محل مورد نظر را شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی مراغه ادامه داد: مأموران پس از هماهنگی با مقام قضایی و با همکاری یگان حفاظت میراث فرهنگی، این واحد مسکونی را مورد بازرسی قرار دادند که در جریان آن، 28 قطعه اشیای عتیقه اصل و تقلبی کشف شد.

فارسی با بیان اینکه کارشناسان، ارزش تقریبی اشیای مکشوفه را بالغ بر 50 میلیارد ریال برآورد کرده‌اند، گفت: متهم اصلی این پرونده متواری است و تلاش مأموران برای شناسایی و دستگیری وی ادامه دارد.

وی قاچاق اشیای عتیقه را تاراج هویت تاریخی و فرهنگی جامعه دانست و از شهروندان خواست در راستای صیانت از میراث فرهنگی کشور، هرگونه اطلاعات و اخبار مرتبط با تهیه، نگهداری و خریدوفروش غیرمجاز اشیای تاریخی را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اطلاع دهند.

انتهای پیام/  



 ۳ راهکار صبحگاهی برای پیشگیری از بیماری کبد چرب

۳ راهکار صبحگاهی برای پیشگیری از بیماری کبد چرب

هر صبح فرصتی تازه برای حمایت از یکی از حیاتی‌ترین اندام‌های بدن، یعنی کبد،ایجاد می‌شود. کبد سالم نقشی کلیدی در سلامت و تندرستی کلی بدن ایفا می‌کند. با انجام سه کار در ساعات صبح می‌توانید نسبت به عملکرد صحیح کبد در طول روز اطمینان حاصل کنید.

 قالیباف: به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب در مراسم چهلم امام شهید در کربلا حضور می‌یابیم / توسعه روابط دوجانبه و رایزنی‌های امنیتی مهمترین موضوع سفر به عراق است + فیلم

قالیباف: به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب در مراسم چهلم امام شهید در کربلا حضور می‌یابیم / توسعه روابط دوجانبه و رایزنی‌های امنیتی مهمترین موضوع سفر به عراق است + فیلم

رئیس مجلس کشورمان پیش از عزیمت به عراق گفت: به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب در مراسم چهلم امام شهید در کربلا حضور می‌یابیم همچنین توسعه روابط دوجانبه و رایزن...

 نفتکش‌ها از هرمز گریختند؛ روز گذشته هیچ ترددی در تنگه ثبت نشد

نفتکش‌ها از هرمز گریختند؛ روز گذشته هیچ ترددی در تنگه ثبت نشد

با وجود اعلام رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر عملیاتی بودن تنگه هرمز، آمارهای دریایی نشان از توقف کامل عبور نفتکش‌ها دارد.

 25 تا 28 مرداد؛ از فتح تا ناکامی

25 تا 28 مرداد؛ از فتح تا ناکامی

روایتی از کودتای 28 مرداد براساس اسناد سیا که ابتدا شکست خورد و بعد با نقشه‌ای تازه برگشت

 ایست شاخص کل بورس در آستانه مرز مهم | افزایش عرضه‌ها ، شاخص کل را از سقف روزانه عقب راند

ایست شاخص کل بورس در آستانه مرز مهم | افزایش عرضه‌ها ، شاخص کل را از سقف روزانه عقب راند

اقتصادنیوز: دماسنج اصلی بازار سهام که در مقاطعی از دادوستدهای روز گذشته تا ارتفاع ۵‌میلیون و ۹۷۰هزار واحد نیز پیشروی کرده بود، در نهایت با رشد ۰.۸۴درصدی در سطح ۵‌میلیون و ۹۴۷هزار واحد آرام گرفت.

 قانون شدن طرح «مقابله با نفوذ» ایران را به یک زندان بزرگ تبدیل می کند

قانون شدن طرح «مقابله با نفوذ» ایران را به یک زندان بزرگ تبدیل می کند

«طرح مجلس را باید بیش از آنکه یک اقدام عادی تقنینی دانست، واجد نشانه‌هایی از «محدودیت»، «ضدتوسعه» و «ضدپیشرفت» ارزیابی کرد؛ رویکردی که می‌تواند کشور را از مس...

 زمان برگزاری انتخابات شوراها اعلام شد / شعام تأیید کند، انتخابات تا ۲ ماه آینده برگزار می‌شود

زمان برگزاری انتخابات شوراها اعلام شد / شعام تأیید کند، انتخابات تا ۲ ماه آینده برگزار می‌شود

رئیس ستاد انتخابات کشور با اعلام فراهم بودن امکان برگزاری انتخابات، گفت: در صورت تأیید شورای عالی امنیت ملی، هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات و ستاد انتخابات وزارت کشور آمادگی کامل برای برگزاری ظرف دو ماه آینده دارد.

 کدام ایرانی اولین عکس «سلفی» را ثبت کرد؟

کدام ایرانی اولین عکس «سلفی» را ثبت کرد؟

دوربین را روی سه‌پایه و مقابل یک آینه بزرگ قرار داد؛ خودش در مقابل آن ایستاد و شاتر را زد...