قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲ ساعت قبل

ترامپ از اقتصاد ایران کاملاً مطلع است پس هر حرفی را پشت تریبون بگوییم؟ - تسنیم

جدیدترین برنامه مرز واقعیت به این پرسش پاسخ داد: تکرار مستمر مشکلات، بدون ارائه راه‌حل، چه فایده‌ای دارد؟
 ترامپ از اقتصاد ایران کاملاً مطلع است پس هر حرفی را پشت تریبون بگوییم؟ - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جدیدترین برنامه مرز واقعیت، تفسیر خبرگزاری تسنیم نگاهی به موضوع اقتصاد کشور در جنگ آمریکا و ایران داشته است. 

مهدی بختیاری، مدیرکل سیاسی خبرگزاری تسنیم و امیرحسین تقی‌پور مسئول میز اقتصادی گروه تفسیر جنگ تسنیم صحبت کردند. 

تقی‌پور بیان کرد: در چند ماه اخیر، جملات متعددی از برخی مسئولان عالی کشور درباره مشکلات اقتصادی شنیده‌ایم؛ از این قبیل که «مشکلات زیادی داریم»، «تورم و مسائل اقتصادی و اشتغال جدی است»، «نمی‌توانیم مبلغ کالابرگ را افزایش دهیم»، «صادرات نفت کاهش پیدا کرده»، «اگر تحریم‌ها ادامه یابد گرانی بیشتر می‌شود»، «امسال سال سختی داریم» یا اینکه «وقتی نمی‌توانیم کالاهای خود را بفروشیم، ارز وارد کشور نمی‌شود».

بختیاری نیز بیان داشت: واقعاً به‌نظر می‌رسد گوش مردم از این نوع سخنان پر شده است. مسئله این نیست که مشکلات اقتصادی را انکار کنیم یا واقعیت‌ها را از مردم پنهان نگه داریم؛ مسئله این است که تکرار مستمر مشکلات، بدون ارائه راه‌حل و بدون ترسیم افق، چه فایده‌ای دارد؟ مردم با شنیدن مداوم اینکه پول نداریم، منابع کم است، صادرات کاهش یافته و شرایط سخت‌تر خواهد شد، قرار است به چه نتیجه‌ای برسند جز اینکه ناامیدتر و عصبانی‌تر شوند؟ خسارت 11 هزار میلیاردی جنگ در زنجان

حتی می‌توان برخی از این جملات را کنار سخنان ترامپ گذاشت. رئیس‌جمهور آمریکا شب می‌گوید ایران پول ندارد، در تأمین بودجه و پرداخت هزینه‌های خود دچار مشکل شده و از نظر اقتصادی تحت فشار است؛ چند ساعت بعد، بعضی از مسئولان ما با ادبیاتی دیگر عملاً همان تصویر را تأیید می‌کنند. در چنین شرایطی، این سخنان نه‌تنها کمکی به مدیریت افکار عمومی نمی‌کند، بلکه ناخواسته می‌تواند مکمل عملیات روانی طرف مقابل شود.

فیلم کامل این گفت‌وگو را در زیر می‌بینید:

 

.

انتهای پیام/    …





دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026