
استانها
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، مسعود عابد، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با تشریح جزئیات عملکرد این مرکز در بازه زمانی اول تا پانزدهم مردادماه، اظهار کرد: تیمهای عملیاتی اورژانس 115 در این مدت 13 هزار و 83 مأموریت تخصصی را برای ارائه خدمات پیشبیمارستانی به مصدومان و بیماران به ثبت رساندند.
وی افزود: از مجموع مأموریتهای انجام شده، 2 هزار و 885 مورد مربوط به حوادث ترافیکی بود که طی آن 3 هزار و 91 مصدوم تحت مراقبتهای ویژه قرار گرفتند. متأسفانه در این حوادث 27 نفر از هموطنان جان خود را از دست دادند که 20 مورد آن مربوط به جادهها و 7 مورد در مناطق شهری بوده است.
عابد با بیان اینکه بخش عمده فعالیتهای اورژانس به مأموریتهای غیرترافیکی اختصاص دارد، تصریح کرد: در این بازه زمانی، 10 هزار و 198 مأموریت مربوط به بیماریها و تروماهای غیرترافیکی انجام شد که منجر به انتقال 6 هزار و 219 بیمار به مراکز درمانی و ارائه خدمات درمانی در محل به 4 هزار و 887 نفر شد.
نجات جان مادر و نوزاد و 4 احیای موفق
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی شیراز با اشاره به مأموریتهای ویژه و نجاتبخش کارشناسان این مرکز …












