قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲۶ ساعت قبل

دشمن پس از ناکامی نظامی به دنبال فشار اقتصادی و نارضایتی‌سازی است - تسنیم

مشاور معاونت فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: دشمن پس از شکست نظامی، جنگ اقتصادی را دنبال می‌کند.
 دشمن پس از ناکامی نظامی به دنبال فشار اقتصادی و نارضایتی‌سازی است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پاکدشت، سردار عباس حاجی‌نجار، مشاور معاونت فرهنگی فرماندهی ستاد کل نیروهای مسلح، در جمع مردم پاکدشت با اشاره به تحولات اخیر کشور و روند تقابل جمهوری اسلامی ایران با دشمنان، اظهار کرد: دشمن پس از ناکامی در عرصه نظامی، تلاش خود را بر فشار اقتصادی، ایجاد نارضایتی و بحران‌سازی داخلی متمرکز کرده است.

وی با اشاره به چهلمین شب خاکسپاری رهبر شهید انقلاب افزود: یکی از مهم‌ترین وظایف امروز، تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و بازخوانی مسیری است که کشور طی دهه‌های گذشته با هدایت رهبر شهید و مجاهدت مردم و رزمندگان طی کرده است.

مشاور معاونت فرهنگی فرماندهی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی با مشکلات و خرابی‌های گسترده ناشی از دوران پهلوی و سپس جنگ تحمیلی مواجه بود، گفت: در سال‌های پس از دفاع مقدس، بازسازی زیرساخت‌ها، تقویت توان دفاعی و جبران عقب‌ماندگی‌ها در دستور کار قرار گرفت و کشور در حوزه‌های مختلف به پیشرفت‌های قابل توجهی دست یافت.

حاجی‌نجار یکی از مهم‌ترین دستاوردهای سال‌های گذشته را تقویت توان دفاعی کشور دانست و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران امروز از ظرفیت‌های گسترده‌ای در حوزه دفاعی، موشکی، فضایی و هسته‌ای برخوردار است و این پیشرفت‌ها نتیجه سال‌ها برنامه‌ریزی، هدایت و تلاش متخصصان و نیروهای کشور است.

وی همچنین گسترش فرهنگ مقاومت در منطقه را از دیگر دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: امروز جریان مقاومت در کشورهای مختلف منطقه ریشه دوانده و این ظرفیت به یکی از عوامل مهم بازدارندگی در برابر تهدیدهای دشمنان تبدیل شده است.

مشاور معاونت فرهنگی فرماندهی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به جنگ‌های اخیر و تلاش دشمن برای ایجاد بی‌ثباتی در داخل کشور اظهار کرد: دشمن در مراحل مختلف تلاش کرد با فشار نظامی و ایجاد بحران داخلی، جمهوری اسلامی ایران را با چالش مواجه کند، اما مقاومت مردم و ایستادگی نیروهای مسلح مانع تحقق این اهداف شد.

حاجی‌نجار ادامه داد: دشمن در مقاطعی تصور می‌کرد با وارد کردن ضربه به زیرساخت‌های دفاعی و ایجاد نارضایتی در داخل می‌تواند کشور را دچار فروپاشی کند، اما حضور مردم در صحنه و ایستادگی آنان این محاسبات را …




 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.

 هلدینگ خلیج فارس در انتظار تصمیم نهایی؛ چرا دولت تکلیف را روشن نمی‌کند؟

هلدینگ خلیج فارس در انتظار تصمیم نهایی؛ چرا دولت تکلیف را روشن نمی‌کند؟

مشکل اصلی اکنون شخص مدیرعامل نیست؛ مسئله، خلأ تصمیم‌گیری دولت و تداوم بلاتکلیفی در شرکتی است که نمی‌توان اداره آن را در فضای گمانه‌زنی و ابهام پیش برد.

 ۵ علامت مهم سکته مغزی

۵ علامت مهم سکته مغزی

در کنگره کشوری و بین المللی سکته مغزی ضمن تشریح علایم و عوامل سکته مغزی، در عین حال بر ضرورت تکمیل زنجیره درمان این بیماری، از مرحله انتقال سریع بیمار تا درم...

 در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه

در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه

در ادامه رایزنی‌های مسئولان عراقی با محمدباقر قالیباف، مشاور امنیت ملی عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

 تذکر عراقچی به ترامپ؛ سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا علیه ایران، شکست بیشتری در پی دارد

تذکر عراقچی به ترامپ؛ سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا علیه ایران، شکست بیشتری در پی دارد

تهران-ایرنا- سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه امروز (پنجشنبه 29 مرداد ماه) با انتشار دو تصویر درباره عبور بدهی ملی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار، «روز D اقتصادی» ادعایی دونالد ترامپ علیه ایران را تلاشی برای انحراف افکار عمومی از بحران اقتصادی و بدهی فزاینده آمریکا دانست و تاکید کرد تداوم سیاست‌های شکست‌خورده واشنگتن، جز شکست بیشتر و افزایش خصومت ایرانیان نتیجه‌ای نخواهد داشت.

 سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

کیهان/ «بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم حسن رشوند است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تاکنون ۷۳ سال می‌گذرد. یعنی ایران در حالی گرفتار این کودتا می‌شد که صدها سال دارای نظام سیاسی مستقل و به تعبیری پروژه دولت‌ساز

 ببینید | استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو: آمریکا ابزار جدیدی برای تهدید ایران ندارد؛ ابتکار عمل دست تهران است

ببینید | استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو: آمریکا ابزار جدیدی برای تهدید ایران ندارد؛ ابتکار عمل دست تهران است

مرشایمر استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو گفت: ایالات متحده به هیچ‌کدام از اهداف خود دست نیافته است. هیچ‌یک محقق نشده‌اند و هیچ شانسی هم وجود ندارد که هیچ‌کدام از این چهار هدف محقق شوند. تفاهم‌نامه به‌شدت به سود ایرانی‌ها بود. ایالات متحده آن را دوست نداشت، زیرا می‌دانست که در اساس یک سند تسلیم است، اما با این حال آن را امضا کرد؛ چون محاصره جواب نداده بود. آمریکا دیگر ابزار تازه‌ای برای افزایش فشار بر تهران در اختیار ندارد و در حالی که تشدید جنگ برای واشنگتن پرهزینه و خطرناک است، ابتکار عمل در مناقشه به دست ایران افتاده است. منبع: ایسنا

 افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است

افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید افزایش قیمت بنزین فعلاً منتفی است تا روش‌های غیرقیمتی اعمال شوند.