قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۶ ساعت قبل

زمین‌خواری 90 میلیاردی در خرم‌آباد/ متهم دستگیر شد - تسنیم

پلیس امنیت اقتصادی لرستان متصرف زمین 90 میلیارد ریالی را دستگیر کرد.
 زمین‌خواری 90 میلیاردی در خرم‌آباد/ متهم دستگیر شد - تسنیم
استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، یک قطعه زمین در خرم‌آباد که ارزش آن 90 میلیارد ریال برآورد شده، پس از شناسایی یک مورد تصرف غیرمجاز، از اختیار متصرف خارج و به مالک اصلی بازگردانده شد.

رسیدگی به این پرونده از دریافت گزارش درباره تصرف غیرقانونی زمین آغاز شد و با ورود پلیس امنیت اقتصادی، شناسایی محل، هماهنگی قضایی و دستگیری فرد متهم ادامه پیدا کرد. 800 معاینه رایگان با احکام جایگزین حبس در خرم‌آباد

ماجرا زمانی در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی لرستان قرار گرفت که گزارشی درباره تصرف غیرقانونی یک قطعه زمین در شهر خرم‌آباد به این پلیس اعلام شد.

مأموران پس از دریافت گزارش، بررسی‌های اولیه را آغاز کردند تا موقعیت دقیق زمین، وضعیت آن و نحوه تصرف مشخص شود. در این مرحله، اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های میدانی برای شناسایی محل و فردی که زمین را در اختیار گرفته بود انجام شد.

بررسی‌های پلیس با همکاری نماینده اداره‌کل راه‌وشهرسازی لرستان ادامه پیدا کرد. مأموران با حضور نماینده این دستگاه، محل زمین مورد نظر را شناسایی و وضعیت آن را بررسی کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی لرستان، با تشریح جزئیات این پرونده گفته پس از انجام هماهنگی قضایی، فرد متهم به تصرف غیرمجاز دستگیر شد و پرونده برای ادامه روند قانونی در اختیار مراجع مربوط قرار گرفت.

سرهنگ حسین سپه‌وند، پس از این عملیات اعلام کرده که این اقدام بخشی از روند مقابله با جرائم مرتبط با زمین است و پلیس با همکاری دستگاه قضایی و سازمان‌های مرتبط، پرونده‌های مشابه را نیز پیگیری خواهد کرد.

زمین‌خواری، قاچاق کالا و ارز، جرائم گمرکی، قاچاق فرآورده‌های نفتی، اخلال در نظام اقتصادی، فرار مالیاتی، رشوه‌خواری و برخی تخلفات مالی و بازار سرمایه از مواردی است که پلیس برای دریافت گزارش‌های مردمی اعلام کرده‌است.

برای ارتباط با پلیس امنیت اقتصادی لرستان نیز شماره 30110 اعلام شده و پلیس از شهروندان خواسته در صورت داشتن اطلاعات درباره جرائم اقتصادی از آن استفاده کنند.

انتهای پیام/ 644/.  



 قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: ​بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد در حالی که رکود معاملاتی و انتظار همچنان بر بازار حاکم است، قیمت برخی خودروهای داخلی طی دو ماه گذشته با تغییرات قابل توجهی همراه نبوده؛ با این حال در میان ۱۵ مدل خودروی مورد بررسی، «ری‌را» با ۲۶۵ میلیون تومان افزایش بیشترین رشد قیمت و «۲۰۷ دنده‌ای پانوراما» با ۵۰ میلیون تومان کاهش، بیشترین افت قیمت را به ثبت رسانده‌اند.

 زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

آتش در زاگرس کانون‌های تازه‌ای پیدا کرده است؛ فارس که سال گذشته پس از کرمانشاه در رتبه دوم آتش‌سوزی مناطق چهارگانه قرار داشت، امسال با ثبت ۱۳۸۲ هکتار حریق صدرنشین شده و ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های این مناطق را به خود اختصاص داده است. در این میان، ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌های جنگلی عامل انسانی دارد و کمبود تجهیزات و نیروهای آموزش‌دیده همچنان یکی از چالش‌های اصلی مهار حریق است.

 روز ۱۷۲ جنگ | ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران را متوقف کنید | بقائی ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

روز ۱۷۲ جنگ | ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران را متوقف کنید | بقائی ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

سخنگوی وزارت خارجه ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران به سوی این کشور را رد کرد.

 چرا دویدن ناگهان باعث پهلو درد می‌شود؟

چرا دویدن ناگهان باعث پهلو درد می‌شود؟

درد پهلو هنگام دویدن، معمولا سمت راست و زیر دنده‌ها را درگیر می‌کند و یک درد ناخوشایند و درعین حال شایع و رایج است. گاهی احساس می‌کنیم که معده و شکم‌مان نیز...

 اخبار طلا و ارز

اخبار طلا و ارز

بازار طلا و ارز همواره به عنوان یک بازار جذاب برای سرمایه گذاران خرد و کلان مطرح بوده است. تغییرات لحظه ای در کنار تحلیل های کارشناسی به مخاطبان این امکان را می دهد تا تصمیمات درستتری در این بازار بگیرند. در سرویس طلا و ارز اقتصاد نیوز ، علاوه بر انتشار ق

 خبر مهم برای متقاضیان وام مسکن/ سقف وام مسکن افزایش پیدا کرد

خبر مهم برای متقاضیان وام مسکن/ سقف وام مسکن افزایش پیدا کرد

اقتصادنیوز: سقف تسهیلات مسکن از محل اوراق گواهی حق تقدم افزایش یافت و وام‌های خرید، ساخت، جعاله و ودیعه مسکن بسته به محل سکونت و وضعیت متقاضی با مبالغ جدید پرداخت می‌شوند.

 قیمت دلار امروز - آخرین نرخ دلار در بازار

قیمت دلار امروز - آخرین نرخ دلار در بازار

دلار امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۸۷٬۰۱۵ (یکصد و هشتاد و هفت هزار و پانزده ) تومان به ۱۸۷٬۰۱۵تومان رسید.

 تاریخ و ورزشگاه دربی تهران لو رفت؛ ۱۱ شهریور در اصفهان

تاریخ و ورزشگاه دربی تهران لو رفت؛ ۱۱ شهریور در اصفهان

گزارشگر مسابقه سپاهان و تراکتور تاریخ و محل برگزاری دیدار استقلال و پرسپولیس را لو داد.