قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱ ساعت قبل

افتتاح یا کلنگ‌زنی 875 پروژه در خراسان جنوبی در هفته دولت - تسنیم

استاندار خراسان جنوبی از افتتاح یا کلنگ‌زنی 875 پروژه با اعتبار 23هزار و 86 میلیارد تومان در هفته دولت خبرداد.
 افتتاح یا کلنگ‌زنی 875 پروژه در خراسان جنوبی در هفته دولت - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سیدمحمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی شب گذشته در نشست خبری هفته دولت، با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره)، شهیدان رجایی و باهنر، آیت‌الله شهید رئیسی و شهدای جنگ‌های تحمیلی اظهار کرد: هفته دولت فرصت مناسبی برای ارائه دستاوردهای دولت، تبیین اقدامات انجام‌شده، اطلاع‌رسانی شفاف درباره خدمات دستگاه‌های اجرایی و تقویت امید و اعتماد عمومی است.

وی افزود: در هفته دولت امسال در مجموع 875 پروژه در خراسان جنوبی افتتاح یا کلنگ‌زنی می‌شود که از این تعداد، 858 پروژه با اعتباری بیش از 20 هزار و 280 میلیارد تومان به بهره‌برداری خواهد رسید.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین عملیات اجرایی 17 پروژه با اعتبار حدود 2 هزار و 806 میلیارد تومان آغاز می‌شود که بخش قابل توجهی از پروژه‌های کلنگ‌زنی‌شده مربوط به بخش خصوصی و شهرداری‌هاست.

هاشمی با اشاره به تفکیک پروژه‌های هفته دولت در بخش‌های عمرانی و اقتصادی گفت: 779 پروژه در حوزه عمرانی با اعتبار 7 هزار و 931 میلیارد تومان و 96 پروژه نیز در حوزه اقتصادی و سرمایه‌گذاری با اعتبار 15 هزار و 155 میلیارد تومان اجرا شده است.

وی تصریح کرد: سیاست دولت، تمرکز بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و جلوگیری از ایجاد تعهدات جدید است و بر همین اساس، بخش عمده طرح‌های هفته دولت امسال پروژه‌هایی است که امکان بهره‌برداری از آنها فراهم شده است.

رشد 84 درصدی اعتبار پروژه‌های هفته دولت

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به رشد اعتبارات پروژه‌های هفته دولت نسبت به سال گذشته اظهار کرد: مجموع اعتبار پروژه‌های هفته دولت در سال گذشته 12 هزار و 551 میلیارد تومان بود که این رقم امسال با افزایش 84 درصدی به 23 هزار و 86 میلیارد تومان رسیده است.

هاشمی این افزایش اعتبار را نشان‌دهنده روند توسعه و افزایش حجم سرمایه‌گذاری در استان دانست و افزود: اجرای این پروژه‌ها در بخش‌های مختلف می‌تواند در بهبود زیرساخت‌ها، ایجاد ظرفیت‌های جدید اقتصادی و افزایش سطح خدمات عمومی در شهرستان‌های استان مؤثر باشد.

بیشترین اعتبار پروژه‌ها در بیرجند

وی در ادامه به نحوه توزیع اعتبارات پروژه‌های هفته دولت در شهرستان‌های خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: بیشترین حجم اعتبار پروژه‌های هفته دولت …



 افتتاح 34 طرح کشاورزی در استان تهران همزمان با هفته دولت - تسنیم
۲۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

افتتاح 34 طرح کشاورزی در استان تهران همزمان با هفته دولت - تسنیم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: بهره‌برداری از این طرح‌ها زمینه اشتغال بیش از 1500 نفر را فراهم کرد.

 آغاز برنامه‌های هفته دولت در استان بوشهر - تسنیم
۳۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

آغاز برنامه‌های هفته دولت در استان بوشهر - تسنیم

دبیر هفته دولت استان بوشهر از آغاز برنامه‌های این هفته و افتتاح پروژه‌های شاخص بندری و آموزشی در بوشهر خبرداد.

 افتتاح ۱۲۶ طرح عمرانی و اقتصادی در میامی با سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی
۵۵ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

افتتاح ۱۲۶ طرح عمرانی و اقتصادی در میامی با سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی

فرماندار میامی از افتتاح ۱۲۶ طرح عمرانی و اقتصادی در این شهرستان با سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار و ۳۲ میلیارد ریال به مناسبت هفته دولت خبر داد.

 ۲۷ پروژه آبرسانی هرمزگان در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می شود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

۲۷ پروژه آبرسانی هرمزگان در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می شود

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از بهره برداری از ۲۲ پروژه و آغاز عملیات اجرایی پنج پروژه آبرسانی همزمان با هفته دولت ۱۴۰۵ خبر داد.

 بهره‌برداری از پروژه‌های بخش کشاورزی هرمزگان در هفته دولت؛ 32 پروژه با اعتبار 14.5 همت
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

بهره‌برداری از پروژه‌های بخش کشاورزی هرمزگان در هفته دولت؛ 32 پروژه با اعتبار 14.5 همت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اعلام کرد: در هفته دولت ۳۲ پروژه بخش کشاورزی در استان با اعتبار ۱۴.۵ همت و اشتغال زایی مستقیم و غیر مستقیم ۲۶ هزار و‌ ۳۰۰ نفر به بهره برداری می رسد.‌



عدالت مالیاتی - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

عدالت مالیاتی - مردم سالاری آنلاین

مالیات یکی از مهم ترین ابزارهای دولت برای تأمین هزینه های عمومی و البته یکی از شاخص های ...
از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟
سایت ایران آنلاین

از آتش تا آرامش نظام سلامت ایران چگونه تاب آورد؟

جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه، زیرساخت‌های سلامت کشور را با یکی از کم‌سابقه‌ترین آزمون‌های خود مواجه کرد، اما نظام بهداشت و درمان، همزمان با تحمل خسارت حدود ۸ هزار میلیارد تومانی ناشی از حمله به بیش از ۲۰۰ مرکز بهداشتی، بیش از ۷۰ بیمارستان و حدود ۳۰۰ آمبولانس، روند ارائه خدمات حیاتی به مردم را متوقف نکرد.
ظرفیت‌های اجتماعی در بازآفرینی اقتصادی ایران پس از جنگ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

ظرفیت‌های اجتماعی در بازآفرینی اقتصادی ایران پس از جنگ - مردم سالاری آنلاین

رویترز در گزارشی، اقتصاد ایران را فروپاشیده توصیف کرده و از آسیب زیرساخت ها، قطع ...
اسکناس‌ها رفتنی نیستند - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

اسکناس‌ها رفتنی نیستند - مردم سالاری آنلاین

بانک مرکزی اروپا از طرح‌های جدید اسکناس با این پیام جسورانه رونمایی کرد که دوران پول کاغذی هنوز بسر نرسیده است.
وظایف دولت‌ها نسبت به اسیران جنگی
روزنامه آرمان امروز

وظایف دولت‌ها نسبت به اسیران جنگی

نیما گلیاری آرمان امروز : دولت‌ها بر اساس اصول بنیادین حقوق بین‌الملل بشردوستانه و کنوانسیون‌های ژنو، موظف هستند وضعیت اسیران جنگی را به‌طور کامل شفاف سازند و اطلاعات دقیق و به‌روز در خصوص هویت، محل نگهداری، شرایط بهداشتی و وضعیت جسمی و روانی آنان را در اختیار خانواده‌ها، نهادهای ذی‌ربط و افکار عمومی قرار دهند. [ ]
آموزش در خانه یا خانه‌نشینی آموزش
روزنامه آرمان امروز

آموزش در خانه یا خانه‌نشینی آموزش

روح‌اله رضاعلی آرمان امروز : چند سالی است در حوزه مشاوره تحصیلی و انتخاب رشته با دانش‌آموزان و خانواده‌های بسیاری گفت‌وگو می‌کنم. امسال در میان گفت‌وگو با دانش‌آموزان پایه دوازدهم و والدین آنها، با موضوعی مواجه شدم که به نظرم نیازمند تأمل جدی است: هوم‌اسکولینگ یا آموزش در خانه. به نظر می‌رسد آموزش در خانه، [ ]