قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱ ساعت قبل

رزن و درگزین از مزایای توسعه‌ای استان همدان محروم مانده‌‌‌اند - تسنیم

نماینده مردم رزن و درگزین در مجلس گفت:هیچ شهرستانی در استان نباید از برنامه‌های توسعه‌ای و خدماتی محروم بماند.
 رزن و درگزین از مزایای توسعه‌ای استان همدان محروم مانده‌‌‌اند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان ، سید ابوالحسن مصطفوی غمام، نماینده مردم رزن و درگزین در مجلس شورای اسلامی، امروز در شورای اداری استان همدان که با محوریت قرارگاه نظارت بر بازار و با حضور وزیر دادگستری برگزار شد، با اشاره به نقش وحدت میان مردم و مسئولان در عبور از بحران‌ها بیانکرد: هر زمان بین مسئولان و مردم وحدت وجود داشته، پیروز شده‌ایم؛ همان‌گونه که در جنگ هشت‌ساله، جنگ 12 روزه و جنگ رمضان این وحدت به نمایش گذاشته شد.

وی افزود: وحدت به این معنا نیست که مسئولان انتقادها و مطالبات خود را مطرح نکنند؛ هدف همه ما یکی است و آن خدمت به مردم است. مسئولان می‌آیند و می‌روند و آنچه باقی می‌ماند، قضاوت مردم درباره عملکرد آنهاست.

ضرورت توجه به شهرستان‌های استان همدان

نماینده مردم رزن و درگزین در مجلس با بیان اینکه استان همدان از نظر برخی شاخص‌ها در رتبه‌های پایین کشور قرار دارد، گفت: استان همدان 10 شهرستان دارد و نباید همه امکانات و توجهات صرفاً به مرکز استان معطوف شود؛ 9 شهرستان دیگر نیز به امکانات، کالا و خدمات نیاز دارند.

مصطفوی با اشاره به برپایی نمایشگاه‌های عرضه کالا در همدان اظهار کرد: برگزاری این نمایشگاه‌ها امیدی برای مردم ایجاد کرده است، اما مردم شهرستان‌ها نیز باید بتوانند از کالاهای عرضه‌شده با قیمت مناسب بهره‌مند شوند.

وی با تأکید بر اینکه مردم شهرستان‌ها نیز اخبار و برنامه‌های استان را دنبال می‌کنند، گفت: اگر قرار است کالا با تخفیف عرضه شود، باید این امکان برای مردم شهرستان‌ها نیز فراهم شود.

رزن و درگزین نیازمند توجه بیشتر هستند

نماینده مردم رزن و درگزین در مجلس با اشاره به وضعیت شهرستان‌های رزن و درگزین تصریح کرد: رزن و درگزین از دورترین و محروم‌ترین مناطق استان همدان هستند و با وجود این شرایط، در برنامه بودجه امسال از فهرست مناطق محروم خارج شده‌اند. همچنین در شرایطی که …



 تصویری از محمد بن سلمان در 12 سالگی با اسلحه
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصویری از محمد بن سلمان در 12 سالگی با اسلحه

تصویری کمتر دیده شده از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان را در ۱۲ سالگی و در سال ۱۳۷۷ می‌بینید.

 فوری| محسن نامجو به ایران بازگشت + ویدئو
۳۳ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

فوری| محسن نامجو به ایران بازگشت + ویدئو

محسن نامجو، خواننده و آهنگساز، با انتشار ویدیویی از بازگشت خود به ایران پس از حدود ۲۰ سال خبر داد و گفت در این مقطع از زندگی، بودن در وطن، در کنار خانواده و دوستانش، برای او از فعالیت موسیقی و فرهنگی مهم‌تر است.

 ایران فاواتکس؛ فرصتی برای بازسازی هوشمند و هم‌افزایی دولت و صنعت در دوران پساجنگ
۱۹ دقیقه قبل / سایت سیتنا

ایران فاواتکس؛ فرصتی برای بازسازی هوشمند و هم‌افزایی دولت و صنعت در دوران پساجنگ

برگزاری نمایشگاه «ایران فاواتکس» در شرایطی که کشور خود را برای دوران پساجنگ و بازسازی زیرساخت‌ها آماده می‌کند، می‌تواند فرصتی برای پیوند مؤثرتر میان دولت، صنعت،

 تغییر 180 درجه‌ای: مورینیو با بلینگام چه کرد؟
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

تغییر 180 درجه‌ای: مورینیو با بلینگام چه کرد؟

جود بلینگام در دیدار مقابل رئال سوسیداد سری از درخشش‌های گذشته خود را زنده کرد و نشان داد که بار دیگر به بهترین نسخه خود بازگشته است.

 تحریم‌های آمریکا و تاثیر آن بر تجارت بین ایران و کشور‌های خلیج فارس
۵۱ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

تحریم‌های آمریکا و تاثیر آن بر تجارت بین ایران و کشور‌های خلیج فارس

تجارت بین ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس به دلیل جنگ و تحریم‌های آمریکا مختل شده است.

 قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ + جدول
۲۳ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ را در جدول زیر مشاهده کنید.



عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه
سایت خبرآنلاین

عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه

استالین پس از این ماجرا برای چند ماه دچار فروپاشی روانی شد؛ او هیچ دستوری صادر نکرد که این امر منجر به هرج‌ومرج در جبهه شد و تنها به پیشروی آلمان‌ها سرعت بخشید. او به ویلای (داچای) خود عقب‌نشینی کرد و سرانجام چند ژنرال شوروی به دیدارش آمدند.
از نمایش قدرت تا بحران مشروعیت / جنگ ایران چه تاثیری بر سقوط محبوبیت ترامپ در  آمریکا داشت؟
سایت خبرآنلاین

از نمایش قدرت تا بحران مشروعیت / جنگ ایران چه تاثیری بر سقوط محبوبیت ترامپ در آمریکا داشت؟

ترامپ در دوران انتخاباتی خود بر دو وعده متناقض اما در افکار عمومی قابل جمع تکیه کرده بود، از یک سو نمایش قدرت و برخورد سخت با دشمنان آمریکا، و از سوی دیگر پرهیز از جنگ‌های طولانی و پرهزینه خارجی که در مورد ایران، همین دوگانه به یکی از نقاط آسیب‌پذیر سیاست او تبدیل شده است.
برای زلنسکی انتخابات خطرناک‌تر است یا جنگ؟ / اوکراین بر سر دوراهی مشروعیت و امنیت
سایت اقتصاد ۲۴

برای زلنسکی انتخابات خطرناک‌تر است یا جنگ؟ / اوکراین بر سر دوراهی مشروعیت و امنیت

در شرایط عادی، انتخابات مهم‌ترین ابزار انتقال مشروعیت از جامعه به حکومت است، اما در شرایط جنگی، دولت برای بقای خود ناچار است بخشی از آزادی‌های سیاسی، انتخاباتی و اجتماعی را محدود کند. بنابراین پرسش اساسی این نیست که آیا دموکراسی در جنگ باید وجود داشته باشد یا خیر بلکه پرسش این است که حد و مدت تعلیق برخی سازوکارهای دموکراتیک تا کجاست و چه نهادی باید درباره پایان این وضعیت تصمیم بگیرد؟
سایت دیدبان ایران

دریاچه ارومیه آب دارد، اما خبر خوبی نیست/ عدد نگران‌کننده‌ای که همه چیز را تغییر می‌دهد

سایت خبرآنلاین

امسال واکسن آنفلوآنزا گیرمان می‌آید؟ جزئیات نگران‌کننده از بازار واکسن

چرا در پرونده‌های آزار جنسی، از ابتدا زن متهم می‌شود؟
سایت خبرآنلاین

چرا در پرونده‌های آزار جنسی، از ابتدا زن متهم می‌شود؟

یک جامعه‌شناس با اشاره به واکنش‌های اجتماعی به پرونده پژمان جمشیدی معتقد است در پرونده‌های خشونت جنسی، بخشی از جامعه به جای تمرکز بر رفتار فرد متهم، رفتار و تصمیم‌های زن شاکی را زیر سؤال می‌برد؛ رویکردی که به گفته او ریشه در نابرابری‌های جنسیتی و ساختارهای قدرت دارد.