قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۶ ساعت قبل

صبر کنیم یا بخریم؟ راهنمای خرید لوازم خانگی در شرایط نوسان قیمت - تسنیم

خرید لوازم خانگی در شرایط عادی هم تصمیمی مهم برای خانوارهاست...
 صبر کنیم یا بخریم؟ راهنمای خرید لوازم خانگی در شرایط نوسان قیمت - تسنیم

بازار

خرید لوازم خانگی در شرایط عادی هم تصمیمی مهم برای خانوارهاست؛ اما وقتی بازار ارز و قیمت دلار در نوسان است، تصمیم‌گیری برای خرید اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. در چنین شرایطی، یک نکته برای خریداران اهمیت دارد: اگر خرید یک وسیله برای شما قطعی و نزدیک است، جلو انداختن خرید می‌تواند از نظر اقتصادی منطقی‌تر از به تعویق انداختن آن باشد.

دلیل این موضوع تنها احتمال افزایش قیمت نیست. در بازار لوازم خانگی، تغییر نرخ ارز می‌تواند بر هزینه تأمین، واردات، موجودی و قیمت جایگزینی کالاها اثر بگذارد. به همین دلیل، محصولی که امروز با یک قیمت مشخص در دسترس است، لزوماً در چند هفته یا چند ماه آینده با همان قیمت قابل خرید نخواهد بود.

البته این به معنای آن نیست که هر خریدی باید فوری انجام شود. اگر هنوز محصول مناسب خود را پیدا نکرده‌اید یا خریدتان ضرورتی ندارد، تحقیق و مقایسه همچنان اهمیت زیادی دارد. سؤال اصلی این است: وقتی خرید برای شما قطعی است، آیا صبر کردن در بازار نوسانی واقعاً به نفع شماست؟

آیا صبر کردن همیشه باعث خرید ارزان‌تر می‌شود؟

یکی از تصورات رایج در بازارهای نوسانی این است که شاید با چند هفته یا چند ماه صبر کردن، قیمت محصول کاهش پیدا کند. این اتفاق ممکن است در برخی شرایط رخ دهد، اما نمی‌توان آن را یک قاعده قطعی دانست.

در مقابل، اگر نرخ ارز افزایش پیدا کند یا هزینه تأمین کالا بالا برود، قیمت کالاهای جدید و حتی قیمت جایگزینی موجودی فروشندگان نیز می‌تواند تحت تأثیر قرار بگیرد. بنابراین برای کسی که به هر حال قصد خرید دارد، عقب انداختن خرید با امید به کاهش قیمت ممکن است ریسک بیشتری نسبت به خرید در قیمت فعلی داشته باشد.

به همین دلیل، در شرایط نوسانی بهتر است به جای پیش‌بینی بازار، روی یک سؤال عملی تمرکز کنیم: آیا محصول موردنیاز من در حال حاضر با قیمت و شرایط قابل‌قبولی در دسترس است؟

اگر خرید ضروری است، منتظر آینده بازار نمانید

برای بعضی از خریداران، خرید لوازم خانگی یک انتخاب بلندمدت است و نه یک تصمیم قابل تعویق. خراب شدن یخچال یا ماشین لباسشویی ، اسباب‌کشی، ازدواج یا تهیه جهیزیه از جمله شرایطی هستند که خرید را به یک نیاز واقعی تبدیل می‌کنند.

در چنین شرایطی، منتظر ماندن برای مشخص شدن مسیر دلار و قیمت‌ها می‌تواند …



 سردار شکارچی: رسانه‌های معاند در بانک اهداف نظامی ما هستند
۲۸ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سردار شکارچی: رسانه‌های معاند در بانک اهداف نظامی ما هستند

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح گفت: رسانه‌های معاند سربازان صهیونیست و آمریکا هستند و در بانک اهداف نظامی ما جای می‌گیرند.

 پزشکیان به دنبال بازگرداندن سردار آزمون به تیم ملی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پزشکیان به دنبال بازگرداندن سردار آزمون به تیم ملی

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: رئیس‌جمهور به طور جدی پیگیر تعیین تکلیف وضعیت سردار آزمون، ملی‌پوش فوتبال ایران است و تلاش می‌کنیم مسائل باقی‌مانده در این زمینه هرچه سریع‌تر حل شود.

 ۴ گل در یک بازی؛ درخشش زاهدی در مالزی
۲۱ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

۴ گل در یک بازی؛ درخشش زاهدی در مالزی

شهاب زاهدی، مهاجم ایرانی در پیروزی ۹ بر صفر جوهر دارالتعظیم مقابل کلانتان، ۴ گل به ثمر رساند و در سوپرلیگ مالزی درخشید.

 مشاور سیاسی رئیس مجلس: هر تصمیمی برای انتخابات شوراها باید تابع مصوبه شعام باشد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مشاور سیاسی رئیس مجلس: هر تصمیمی برای انتخابات شوراها باید تابع مصوبه شعام باشد

مشاور سیاسی رئیس مجلس تاکید کرد که هرگونه تصمیم درباره انتخابات شوراها باید تابع قانون و مصوبه اعضای شورای عالی امنیت ملی باشد.

 سرمربی مقابل رونالدوی خشمگین ایستاد؛ هیچکس از تیم بزرگ‌تر نیست!
۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

سرمربی مقابل رونالدوی خشمگین ایستاد؛ هیچکس از تیم بزرگ‌تر نیست!

تصمیم جسورانه آنگه پوستکوگلو برای تعویض کریستیانو رونالدو در بین دو نیمه، زمینه‌ساز بازگشت شگفت‌انگیز النصر مقابل الاتفاق شد و نشان داد ستاره پرتغالی دیگر جایگاهی فراتر از تیم ندارد.

 آمریکا به دنبال قطع شریان اقتصادی ایران با این ۷ کشور
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا به دنبال قطع شریان اقتصادی ایران با این ۷ کشور

در عملیات به اصطلاح طرد اقتصادی آمریکا، دامنه تحریم‌های ثانویه ایران به ۵ حوزه دارایی‌های دیجیتال، فناوری، طلا، هوانوردی و کشتیرانی گسترش یافته است و نزدیک به ۶۰ فرد، شرکت و کشتی مرتبط با شبکه‌های هسته‌ای، موشکی، سایبری و فروش نفت ایران نیز تحریم شده‌اند.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح