قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

استقبال از موج زائران رضوی؛اسکان بیش از 6 هزار زائر در بوستان غدیرمشهد - تسنیم

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد از اسکان بیش از 6 هزار زائر رضوی در بوستان بزرگ غدیر مشهد خبرداد.
 استقبال از موج زائران رضوی؛اسکان بیش از 6 هزار زائر در بوستان غدیرمشهد - تسنیم

استانها

مصطفی شریف، مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از مشهد با اشاره به روند ورود و اسکان زائران در بوستان بزرگ غدیر اظهار کرد: همزمان با افزایش حضور زائران در مشهدالرضا(ع)، بوستان بزرگ غدیر نیز پذیرای خیل زائرانی است که برای زیارت بارگاه منور حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) به مشهد مقدس مشرف شده‌اند.

وی افزود: تاکنون بیش از 6 هزار زائر رضوی وارد بوستان بزرگ غدیر شده و در فضاهای اقامتی پیش‌بینی‌شده اسکان یافته‌اند و فرآیند پذیرش و استقرار زائران همچنان با قوت در حال انجام است.

شریف با بیان اینکه بخش قابل توجهی از ظرفیت اقامتی مجموعه در اختیار زائران قرار گرفته است، تصریح کرد: در حال حاضر 145 کانکس اقامتی فعال بوده و بیش از یک‌هزار و 250 چادر نیز توسط زائران در محوطه بوستان برپا شده است.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد ادامه داد: تاکنون بیش از یک‌هزار و 400 خودرو نیز وارد بوستان بزرگ غدیر شده و عوامل اجرایی مجموعه با حضور مستمر و فعالیت شبانه‌روزی، فرآیند پذیرش، هدایت، اسکان و ارائه خدمات به زائران را دنبال می‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه فراهم کردن شرایط مناسب برای اقامت زائران از اولویت‌های اصلی مجموعه است، گفت: تلاش کرده‌ایم با استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود، محیطی آرام، ایمن و مناسب برای اقامت خانواده‌های زائر فراهم شود تا میهمانان حضرت رضا(ع) با آرامش خاطر بیشتری به زیارت و حضور در مشهد مقدس بپردازند.

شریف با اشاره به جایگاه بوستان بزرگ غدیر در چرخه میزبانی از زائران مشهد مقدس خاطرنشان کرد: این مجموعه با برخورداری از ظرفیت‌های اقامتی، رفاهی و خدماتی، یکی از نقاط مهم اسکان زائران به شمار می‌رود و همکاران ما با تمام توان در تلاش هستند تا این ظرفیت در مسیر خدمت‌رسانی شایسته به زائران مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: میزبانی از زائران امام رضا(ع) برای ما صرفاً یک وظیفه اداری و سازمانی نیست؛ بلکه افتخاری است که با عشق و ارادت به ساحت مقدس حضرت رضا(ع) انجام می‌شود. امیدواریم بتوانیم در شأن زائران این بارگاه نورانی، میزبانانی شایسته برای میهمانان حضرت باشیم.

انتهای پیام/282  



۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

گره‌گشایی از مشکلات مردم، جلوه‌ای از رأفت و سیره امام رضا(ع) است - تسنیم

استانها

هادی غلامی، مدیر امور مجاورین آستان قدس رضوی، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از مشهد ضمن تشریح روند دیدارهای مردمی تولیت آستان قدس رضوی اظهار کرد: یکی از توفیقات خدمت در حرم مطهر رضوی، گره‌گشایی و رسیدگی به مشکلات مختلف مردم و تلاش برای رفع گرفتاری‌های آنان است؛ خدمتی که ریشه در سیره اهل‌بیت(ع) و به‌ویژه سیره امام رضا(ع) دارد.

وی افزود:در رأس این اقدامات، آیت‌الله مروی، تولیت آستان قدس رضوی، محور اصلی این خدمت است و دیدارهای مردمی ایشان به‌صورت منظم و هفتگی برگزار می‌شود و مردم با طرح مسائل و مشکلات خود، درخواست‌هایشان را مطرح می‌کنند.

غلامی با بیان اینکه مشکلات مراجعه‌کنندگان طیف گسترده‌ای از مسائل را شامل می‌شود، گفت: موضوعات درمانی، معیشتی، مسائل خانوادگی و حقوقی، ازدواج، فرزندآوری، تحصیل، اشتغال و توانمندسازی از جمله مواردی است که در این دیدارها مطرح می‌شود؛ با این حال، بخش قابل توجهی از درخواست‌ها به مشکلات درمانی و معیشتی خانواده‌ها اختصاص دارد.

مدیر امور مجاورین آستان قدس رضوی ادامه داد: بسیاری از مراجعه‌کنندگان پیش از حضور در این دیدارها، از مسیرهای مختلف برای حل مشکلات خود اقدام کرده‌اند، اما گاهی به دلیل محدودیت توان مالی، نبود دسترسی به مسیرهای مناسب یا حتی حفظ آبرو، امکان پیگیری بیشتر برای آنان فراهم نشده است. در چنین شرایطی، آنان با امید به عنایت امام رضا(ع) به این آستان پناه می‌آورند و درخواست خود را مطرح می‌کنند.

وی با اشاره به نحوه رسیدگی به درخواست‌ها بیان کرد: درخواست‌های مردم پیش از دیدار دسته‌بندی و بررسی می‌شود و گزارش‌های لازم در اختیار تولیت آستان قدس رضوی قرار می‌گیرد. پس از طرح مسائل، متناسب با شرایط هر فرد و خانواده، دستورات لازم برای پیگیری و رفع مشکل صادر می‌شود و بخش‌های مختلف آستان قدس رضوی نیز وظیفه دارند این دستورات را تا حصول نتیجه دنبال کنند.

غلامی با اشاره به برخی نمونه‌های مطرح‌شده در دیدار اخیر گفت: در میان مراجعه‌کنندگان، افرادی حضور داشتند که به دلیل بیماری صعب‌العلاج سرپرست خانواده، مشکلات شدید معیشتی پیدا کرده بودند؛ خانواده‌هایی که حتی در تأمین هزینه‌های اولیه زندگی و اجاره مسکن با مشکل مواجه بودند یا پدر خانواده به دلیل بیماری، توان کار و تأمین معاش را از دست داده بود.

وی افزود: در مواردی نیز مادران سرپرست خانوار برای تأمین حداقل نیازهای زندگی فرزندان خود مراجعه کرده بودند و حتی دختری که با انجام کار نظافت منازل امرار معاش می‌کرد، برای تأمین حداقل اقلام جهیزیه و فراهم کردن شرایط ازدواج آبرومندانه درخواست کمک داشت.

مدیر امور مجاورین آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: برخی دیگر از درخواست‌ها مربوط به مسائل حقوقی، مالی و ملکی بود که سال‌ها خانواده‌ها را درگیر کرده بود و با بررسی موضوع و صدور دستور از سوی تولیت آستان قدس رضوی، مسیر پیگیری و حل مشکل برای آنان فراهم شد.

غلامی با بیان اینکه این اقدامات برای بسیاری از خانواده‌ها به معنای بازگشت امید به زندگی است، گفت: گاهی یک دستور و یک امریه می‌تواند گره‌ای چندین‌ساله را از زندگی یک خانواده باز کند؛ خانواده‌ای که سال‌ها آرزوی داشتن سرپناه داشته، دختری که تأمین جهیزیه و آغاز زندگی مشترک آبرومندانه برایش به یک آرزوی بزرگ تبدیل شده یا پدری که برای تعیین تکلیف یک مشکل حقوقی و مالی سال‌ها گرفتار بوده است.

وی تأکید کرد: آنچه در این دیدارها بیش از هر چیز به چشم می‌آید، تغییر حال مراجعه‌کنندگان است؛ افرادی که با مجموعه‌ای از مشکلات و گاهی با ناامیدی وارد جلسه می‌شوند و پس از شنیده‌شدن درخواستشان و صدور دستور برای پیگیری مشکل، با امید و اشک شوق از جلسه خارج می‌شوند.

مدیر امور مجاورین آستان قدس رضوی تصریح کرد: این خدمت را باید جلوه‌ای از رأفت و مهربانی امام رضا(ع) دانست؛ چراکه حرم مطهر رضوی همواره پناهگاه درماندگان و محل امید مردم بوده است و خدمت خادمان این بارگاه نیز در مسیر همین سیره و فرهنگ شکل می‌گیرد.

غلامی گفت: خادمان و کارکنان آستان قدس رضوی در بخش‌های مختلف، خود را سفیران رأفت، مهربانی و کرامت امام رضا(ع) می‌دانند و تلاش می‌کنند با پیگیری درخواست‌های مردم، بخشی از مشکلات آنان را برطرف کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برکت حضور امام رضا(ع) در این خدمت برای خادمان نیز ملموس است و رسیدگی به مشکلات مردم و مشاهده بازگشت امید به زندگی خانواده‌ها، از شیرین‌ترین توفیقات خدمت در دستگاه امام رضا(ع) به شمار می‌رود.

انتهای پیام/282  


۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

وزیر آموزش و پرورش خادم افتخاری حرم مطهر رضوی شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد ،علیرضا کاظمی در حرم مطهر رضوی، با حکم تولیت آستان قدس رضوی به عنوان خادم افتخاری بارگاه منور امام رضا(ع) منصوب شد.در این مراسم، حکم خادمی افتخاری وزیر آموزش و پرورش از سوی رضا خوراکیان مدیر عالی حرم مطهر رضوی، به وی اعطا شد.

 وزیر آموزش و پرورش در این دیدار با تأکید بر ظرفیت گسترده حرم مطهر رضوی در حوزه تعلیم و تربیت، اظهارکرد: طی سال‌های گذشته، برنامه‌های متعددی با هدف ایجاد پیوند میان دانش‌آموزان و فرهنگ و معارف رضوی برگزار شده که ثمره آن، تعمیق ارتباط نسل دانش‌آموز با سیره و آموزه‌های امام هشتم علیه السلام بوده است.

وی با اشاره به سابقه همکاری‌های فرهنگی میان وزارت آموزش و پرورش و آستان قدس رضوی، افزود: در دوره مسئولیت در معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش نیز بر توسعه همکاری‌های مشترک با آستان قدس رضوی تأکید شد و ظرفیت‌های ارزشمندی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی مشترک مورد توجه قرار گرفت.

کاظمی، تقویت هویت ملی، دینی و انقلابی را از سیاست‌های مهم این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: امام رضا علیه السلام یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های هویت دینی و ملی مردم ایران است و در کنار عناصری همچون سرزمین، پرچم، جغرافیا و مفاخر ملی، می‌تواند نقش مؤثری در هویت‌بخشی و تربیت نسل آینده ایفا کند.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری هدفمند از ظرفیت‌های فرهنگی آستان قدس رضوی در حوزه دانش‌آموزی، تصریح کرد: آموزش و پرورش خراسان رضوی باید در این زمینه با جدیت و رویکردی ویژه ورود کند و معاونت پرورشی و فرهنگی استان می‌تواند محور برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های شاخص فرهنگی در این حوزه باشد.

وی با اشاره به تجربه اجرای طرح گام‌های عاشقی، خاطرنشان کرد: این طرح با هدف ایجاد پیوند میان فرهنگ خدمت، زیارت و فعالیت‌های فرهنگی شکل گرفت و تجربه موفقی بود که می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های موجود، آن را در قالب برنامه‌های جدید و گسترده‌تر دنبال کرد.

کاظمی بر ضرورت تبدیل زیارت دانش‌آموزان به یک تجربه تربیتی و معرفتی تأکید کرد و افزود: ممکن است دانش‌آموزان بارها به زیارت حرم مطهر رضوی مشرف شوند، اما لازم است برنامه‌هایی طراحی شود که این زیارت همراه با معرفت‌افزایی، آموزش و فعالیت‌های فرهنگی باشد تا آثار آن در تربیت و هویت دانش‌آموزان ماندگار شود.

وزیر آموزش و پرورش همچنین پیشنهاد طراحی برنامه‌ای منسجم برای زیارت سالانه دانش‌آموزان مشهد و سایر نقاط کشور را مطرح کرد و گفت: می‌توان با استفاده از ظرفیت آستان قدس رضوی و آموزش و پرورش، برنامه‌هایی همچون کارگاه‌های معرفتی و فرهنگی، زیارت‌های دانش‌آموزی و رویدادهای تربیتی را به شکل هدفمند طراحی و اجرا کرد.

کاظمی همچنین  با اشاره به تجربه برگزاری برنامه‌های بزرگ فرهنگی و مذهبی برای دانش‌آموزان، از جمله جشن‌های تکلیف دانش‌آموزی، تصریح کرد: ظرفیت‌های موجود در آستان قدس رضوی و آموزش و پرورش بسیار گسترده است و با هم‌افزایی و برنامه‌ریزی مشترک می‌توان زمینه اجرای طرح‌های اثرگذار و ماندگار در حوزه تربیت دینی و هویت‌بخشی به دانش‌آموزان را فراهم کرد.

انتهای پیام/282  


۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

هنر رهبر شهید انقلاب، تربیت ملتی شجاع، آگاه و بصیر بود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب اسلامی، آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای (رحمت الله علیه)، از سوی رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای (قدس سره) در صحن پیامبر اعظم (ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.بطوریه صحن پیامبر اعظم (ص) حرم مطهر رضوی پنجشنبه شب میزبان خیل دلدادگان و ارادتمندانی بود که در چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب گردهم آمدند تا یاد و خاطره آن عالم مجاهد را، گرامی بدارند.

در این ویژه برنامه که از سوی رهبر معظم انقلاب؛ حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای (مد ظله العالی) برگزار شد، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، آیت‌الله احمد مروی تولیت آستان مقدس رضوی، جمعی از مسؤلان کشوری و لشکری و خُدام و کارکنان آستان مقدس رضوی نیز، حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم با شکوه، ابتدا فراز‌های زیارت امین الله با نوای امیر عارف قرائت شد و سپس حاضران میهمان مرثیه سرایی جعفر ملائکه، شدند.

سپس کلیپی از بیانات رهبر شهید انقلاب برای حاضران پخش شد؛ تصاویری که فضای مراسم را با یاد و خاطره ایشان همراه کرد و در ادامه گروه سرود و هم خوانی «آوای ارادت»، با اجرای قطعه «باید برخاست»، به اجرای برنامه پرداخت و حال و هوای ویژه‌ای به این مراسم بخشید.

همچنین در ادامه برنامه، نوای روح‌بخش قرآن کریم با تلاوت دو تن از قاریان ممتاز و بین‌المللی آستان مقدس رضوی، جلیل اشرفی و علیرضا رضایی، در صحن پیامبر اعظم (ص) طنین‌انداز شد و حاضران در این محفل معنوی، به آیات نورانی قرآن کریم، گوش سپردند.

در ادامه این مراسم، مرثیه‌سرایی و ذکر مصیبت با نوای جعفر ملائکه و پخش کلیپی از مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب، اجرا شد.همچنین حجت‌الاسلام علی علیزاده در ادامه این ویژه‌برنامه به ایراد سخنرانی پرداخت و پس از آن، دعای کمیل با نوای محمد حسینی، قرائت شد.

هنر رهبر شهید انقلاب، تربیت ملتی شجاع، آگاه و بصیر بود

حجت‌الاسلام علیزاده،خطیب حرم مطهر رضوی در این مراسم با اشاره به آیه 219 سوره بقره، «هُوَ الَّذِی خَلَقَ لَکُم مَا فِی الْأَرْضِ جَمِیعًا» اظهار کرد: اگر انسان تربیت نشود، هوای نفس بر او غلبه می‌کند و برخورداری از نعمت‌های دنیا می‌تواند او را به تکبر و خودبرتربینی بکشاند؛ تا جایی که انسان‌های دیگر را به استضعاف بکشاند و در نهایت ندای «أَنَا رَبُّکُمُ الْأَعْلَى» سر دهد.

وی افزود: خداوند برای نجات انسان از بند طاغوت، پیامبران و اولیای الهی را فرستاد و دین، طرح و برنامه الهی برای رهایی انسان از قید مستکبران است و تحقق این هدف، نیازمند وجود ولی خدا و امام است.

این کارشناس دینی با بیان اینکه ولایت از ارکان اساسی دین است، اظهار کرد: نقش امام این است که زنجیر طاغوت را از پای انسان باز کند و جامعه را به سمت آزادی و هدایت سوق دهد. عزت و اقتدار امروز امت اسلامی، نتیجه عبور از پیچ‌وخم‌های فراوان تاریخی و مجاهدت اولیای الهی است.

وی مهم‌ترین رسالت امام در جامعه را رساندن مردم به «مقام تشخیص» دانست و ادامه داد: تبعیت از ولی خدا به معنای منتظر ماندن برای دریافت دستور نیست؛ بلکه امت اسلامی باید ولی خدا را بشناسد و در مسیر او حرکت کند و اگر زمانی دسترسی به ولی خدا ممکن نبود، جامعه باید آن‌قدر رشد یافته باشد که حق را از باطل تشخیص دهد، در جبهه دشمن قرار نگیرد و به تقویت جبهه حق کمک کند.

حجت‌الاسلام علیزاده، هنر بزرگ رهبر شهید انقلاب را تربیت چنین جامعه‌ای عنوان کرد و گفت: پس از شهادت رهبر شهید انقلاب ملت ایران که تربیت شده آن شهید بزرگوار بودند، با حضور گسترده در اجتماعات خیابانی حماسه‌ای تاریخی خلق کردند و این حضور، نشان‌دهنده رشد و بصیرت ملتی بود که مسیر حق را به خوبی شناخته‌اند.

وی در پایان بیان کرد: اگر خداوند نعمت رهبر شهید را از ما گرفت، نعمت بزرگی به ما عطا کرد که آن نعمت عبارت است از ملتی که پای کار دین ایستاده و با تشخیص و اراده خود از جبهه حق دفاع می‌کند.

گفتنی است؛ در این مراسم باشکوه که با حضور خیل زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی برگزار شد، حاضران در حالی که پرچم‌های سرخ «یا لثارات الخامنه‌ای» در دست داشتند، بار دیگر فریاد خونخواهی رهبر شهید انقلاب را سر دادند.

انتهای پیام/282/.  




 انکار جنایت در پرونده قتل شهید کمندی
۱۹ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

انکار جنایت در پرونده قتل شهید کمندی

اتهامم را قبول ندارم چون من اصلا نارنجک همراه نداشتم...

 قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به عراق، بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» و دیگر شهدای مقاومت عراق حاضر شد.

 مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.

 عصر یکشنبه‌های بخارا
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

عصر یکشنبه‌های بخارا

هفدهمین نشست از سلسله نشست‌های «عصر یکشنبه‌های بخارا» به نقد و بررسی کتاب «فغان ز جنگ»، مجموعه‌داستان‌های بابک زمانی، که از سوی انتشارات سهامی عام منتشر شده، اختصاص یافته است. این نشست در ساعت پنج بعدازظهر یکشنبه اول شهریور، با سخنرانی بابک زمانی، محسن امیریوسفی، احمد غلامی و علی دهباشی، در خانۀ کتاب دبا برگزار خواهد شد.

 رزمایش مشترک هوایی چین و امارات
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رزمایش مشترک هوایی چین و امارات

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسئولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شود؟
۱۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

گرانی مسکن ناشی از سوءمدیریت و بی توجهی مسئولان وزارت راه است / چرا ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده نوسازی نمی‌شود؟

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ضعف عملکردی در وزارت راه و تاثیر آن بر افزایش قیمت در این حوزه گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل افزایش قیمت مسکن، عدم عرضه کافی...