قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱ ساعت قبل

وحشت صهیونیست‌ها از مرز اردن - تسنیم

ارتش رژیم صهیونیستی نیروهای خود را حتی در موقعیت‌های متروکه در طول مرز با اردن هم باز آرایی می‌کند.
 وحشت صهیونیست‌ها از مرز اردن - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

بین الملل

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم: روزنامه زیمان یسرائیل در گزارشی اعلام کرد که ارتش اسرائیل نگران تکرار 7 اکتبر (عملیات طوفان الاقصی) در جبهه شرقی و در طول مرز با اردن است. حال و روز اردن از نگاه روزنامه اسرائیلی: عبدالله دوم کجاست؟

این رسانه عبری زبان با اشاره به افزایش تحرکات در طول مرز لبنان با (فلسطین اشغالی) نوشت که روزی نمی‌رسد که اطلاعاتی در رابطه با تحرکات یا اقداماتی در این منطقه نرسد.

در ادامه گزارش هم آمده است: در عصر روز 24 اوت، نیروهای امنیتی اطلاعاتی دریافت کردند که نشان می‌داد ظرف چند ساعت آینده، قاچاق اسلحه از اردن به کرانه باختری انجام خواهد شد.

نیروهای پلیس و ارتش اسرائیل در مواضع استتار شده در نزدیکی یک پل متروکه در شمال اریحا، معروف به "پل آدم" یا "پل دامیا" که از روی رود اردن می‌گذشت، مستقر شدند و در یک کمین به انتظار قاچاقچیان اسلحه نشستند.

در همین حال، نیروهای کمکی(صهیونیست) با پشتیبانی هواپیماهای نیروی هوایی و سامانه‌های مراقبتی اضافی، منطقه را پایش کردند.

این رسانه عبری زبان با اشاره به حادثه افزود: قاچاق اسلحه یک چالش مداوم برای اسرائیل در طول مرزهای طولانی و باز شرقی‌اش با اردن به شمار می‌رود.

بر خلاف سایر مرزهای اسرائیل(فلسطین اشغالی) با مصر، لبنان و سوریه، مرز آن با اردن به استثنای یک حصار توری، تا حد زیادی باز است و امنیت در طول آن محدود است. همین امر، این مرز را به گذرگاهی مناسب برای عملیات قاچاق در سطح گسترده تبدیل کرده است.

به زعم این رسانه: بر اساس برآوردهای ارتش اسرائیل، بخش عمده‌ای از انتقال اسلحه از اردن به کرانه باختری و از آنجا به اسرائیل(فلسطین اشغالی)، توسط ایران هدایت می‌شود.

مقامات در سال 2024 به روزنامه نیویورک تایمز گفتند که ایران تلاش می‌کند منطقه را در سطحی گسترده غرق در سلاح کند تا در راستای "ایجاد اغتشاش" علیه اسرائیل گام بردارد.

در طول جنگ با ایران در ژوئن … …



آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟
سایت هم میهن

آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟

قاره آمریکا اکنون نه تنها به لحاظ حجم تولید، بلکه به لحاظ پویایی و رشد، به مرکز جدید قدرت انرژی در جهان تبدیل شده است.
نفرین نفت ونزوئلا / چگونه قرارداد ۱۰۰ ساله ترامپ گذار کاراکاس به دموکراسی را متوقف می‌کند؟
سایت خبرآنلاین

نفرین نفت ونزوئلا / چگونه قرارداد ۱۰۰ ساله ترامپ گذار کاراکاس به دموکراسی را متوقف می‌کند؟

اعطای امتیاز بهره‌برداری ۱۰۰ ساله از ۱۷ میدان نفتی بزرگ ونزوئلا به یک کنسرسیوم آمریکایی، تمرکز اصلی سیاست خارجی واشنگتن را از تغییر ساختار سیاسی به سمت تضمین امنیت انرژی و حاکمیت بر منابع هیدروکربنی معطوف کرده است.
پوتین و کیم چگونه راهبردِ ائتلافی ترامپ را به چالش کشیدند؟ | جنگ اوکراین، آزمایشگاه تجربی موشک‌های کره شمالی شده است
سایت اقتصادنیوز

پوتین و کیم چگونه راهبردِ ائتلافی ترامپ را به چالش کشیدند؟ | جنگ اوکراین، آزمایشگاه تجربی موشک‌های کره شمالی شده است

اقتصادنیوز: اهمیت این همکاری تنها به تعداد نیروها و حجم تسلیحات محدود نمی‌شود. نیروهای کره شمالی در اوکراین با نوعی از جنگ مواجه شده‌اند که امکان تجربه آن در داخل این کشور وجود نداشته است؛ جنگی متکی بر پهپادها، جنگ الکترونیک، حملات دقیق و سازگاری سریع تاکتیکی.
مأموریت محرمانه رئیس سیا در مسکو؛ ترامپ می‌خواهد پوتین و زلنسکی را پای یک میز بنشاند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

مأموریت محرمانه رئیس سیا در مسکو؛ ترامپ می‌خواهد پوتین و زلنسکی را پای یک میز بنشاند؟

سفر محرمانه رئیس سیا به مسکو، آن‌هم با هدف رایزنی درباره دیدار احتمالی ترامپ، پوتین و زلنسکی، از تلاش تازه واشنگتن برای شکستن بن‌بست جنگ اوکراین خبر می‌دهد؛ تلاشی که همزمان با هشدار کی‌یف درباره احتمال تشدید حملات روسیه، با آزمونی جدی روبه‌رو شده است.
بسته شدن تنگه مالاکا اثرات وخیمتری نسبت به تنگه هرمز دارد/ ایران «جغرافیای مسلح» ایجاد کرد
سایت تابناک

بسته شدن تنگه مالاکا اثرات وخیمتری نسبت به تنگه هرمز دارد/ ایران «جغرافیای مسلح» ایجاد کرد

آسیب‌پذیری‌های تنگه‌های هرمز و مالاکا اساساً با یکدیگر تفاوت دارند –، اما بسته شدن تنگه مالاکا پیامد‌های بسیار وخیم‌تری خواهد داشت.
وقتی کت‌وشلوار اوباما جنجال به پا کرد!
سایت تابناک

وقتی کت‌وشلوار اوباما جنجال به پا کرد!

هم اکنون یک دهه پس از آن هیاهو، اوباما در اقدامی غافلگیرکننده با همکاری لری دیوید، کمدین مشهور، پرده از «واقعیت» پشت‌پرده این ماجرا برداشته است؛ روایتی که ال...