قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

مطالبه تکمیل بیمارستان 320 تختخوابی تأمین اجتماعی شیراز - تسنیم

کارگران و بازنشستگان فارس در سفر وزیر کار، تکمیل پروژه‌های بیمارستانی را خواستار شدند.
 مطالبه تکمیل بیمارستان 320 تختخوابی تأمین اجتماعی شیراز - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سعید بیاری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس در نشست هم‌اندیشی مدیران زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان فارس با نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و شرکای اجتماعی تأمین اجتماعی، اظهار کرد: این جلسه با هدف هماهنگی برای سفر آتی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان فارس در هفته دولت به‌عنوان نماینده دولت و برنامه‌ریزی برای این سفر و همچنین هم‌اندیشی با نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و شرکای تأمین اجتماعی استان پیرامون موضوعات مختلف برگزار شده است.

وی با اشاره به تغییرات مدیریتی اخیر در سازمان تأمین اجتماعی افزود: تغییرات مدیریتی حق طبیعی هر مدیر برای چینش تیم و بدنه کاری است و نباید به معنای ناتوانی یا عدم توانمندی مدیران تلقی شود، بلکه می‌تواند با هدف رشد و توسعه مجموعه انجام گیرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس بر ضرورت همراهی و هم‌افزایی مدیران استانی با مدیریت جدید سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرد و گفت: نباید اجازه داد اظهارات احساسی زمینه سوءاستفاده دشمنان را فراهم کند.

رهام کیایی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان فارس نیز با اشاره به سابقه همکاری خود با غلامحسین محمدی در دوران ریاست وی بر سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، او را مدیری توانمند، خلاق، تحولگرا و برخوردار از نگاه اقتصادی توصیف کرد.

وی گفت: محمدی در همان ماه نخست آغاز فعالیت خود در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، نشانه‌های تحول را در این مجموعه ایجاد کرد و در دوره مسئولیت خود توانست سازمانی پرچالش را از وضعیت رکود خارج کند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان فارس افزود: محمدی به خرد جمعی، تبادل نظر و مشارکت اعتقاد دارد و در حل مسائل، به جای توقف در برابر مشکلات، به دنبال یافتن راهکار و تدبیر است.

کیایی با اشاره به توانمندی محمدی در حوزه‌های اقتصادی و مالی ادامه داد: در دوره مسئولیت وی، بیش از چهار مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای در استان فارس به بهره‌برداری رسید و این ظرفیت می‌تواند در مسیر توسعه استان مورد استفاده قرار گیرد.

علی عوض‌پور، دبیرکل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان فارس نیز انتصاب محمدی را شایسته و امیدبخش دانست و گفت: فعالان اقتصادی مطالبه‌گر هستند، …





 ایران ممکن است «غافلگیری اکتبری» برای ترامپ رقم بزند
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ایران ممکن است «غافلگیری اکتبری» برای ترامپ رقم بزند

واشنگتن‌پست در گزارشی نوشت ایران همچنان توان و انگیزه لازم برای انجام حمله‌ای پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا را دارد و ممکن است در هفته‌های منتهی به انتخابات، اقدام غافلگیرکننده‌ای انجام دهد.

 غربالگری این سرطان را از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

غربالگری این سرطان را از ۴۰ سالگی جدی بگیرید

یک فوق‌تخصص گوارش و کبد با اشاره به افزایش حدود ۵۰ درصدی موارد سرطان روده بزرگ در ایران طی یک دهه اخیر، بر اهمیت غربالگری تأکید کرد و تست خون مخفی در مدفوع را روشی ساده و در دسترس برای تشخیص زودهنگام دانست.

 عبور چراغ خاموش از تنگه هرمز؟
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

عبور چراغ خاموش از تنگه هرمز؟

آرمان امروز-سرویس بین الملل: بعدازظهر ۲۵ ژوئیه، نفتکش غول‌پیکر «کیکو» که مالک آن یک شرکت یونانی بود، در پایانه صادرات نفت «مسیعید» قطر پهلو گرفت؛ بندری عظیم با ۳۰ اسکله در ساحل غربی این کشور، در فاصله ۲۵ مایلی جنوب دوحه. چهار روز بعد، کیکو پس از بارگیری نفت خام، از تنگه هرمز عبور کرد. [ ]

 هشدار هواشناسی برای ۵ استان؛ کاهش دما در شرق و مرکز کشور
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

هشدار هواشناسی برای ۵ استان؛ کاهش دما در شرق و مرکز کشور

یک کارشناس هواشناسی گفت: طی امروز(۳۱ مرداد) در ۵ استان کرمان، هرمزگان، فارس، خراسان شمالی و رضوی رگبار باران در ساعات بعد از ظهر رخ می‌دهد و در برخی مناطق با وزش باد شدید همراه خواهد بود.

 پزشکیان:تفاوت نگاه‌ها نباید به اختلاف بینجامد؛ اتحاد و انسجام را حفظ کنیم
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

پزشکیان:تفاوت نگاه‌ها نباید به اختلاف بینجامد؛ اتحاد و انسجام را حفظ کنیم

آرمان امروز : مسعود پزشکیان صبح روز شنبه، ۳۱ مرداد در آیین همزمان خشت‌گذاری ۱۰ مجتمع آموزشی و پرورشی بزرگ ‌مقیاس که به‌صورت ویدئوکنفرانس و با حضور وزیر آموزش و پرورش، استاندار تهران و شهردار پایتخت در کانون فرهنگی تربیتی ابوذر منطقه ۱۷ تهران برگزار شد، با تأکید بر اجرای اصولی و کیفی پروژه‌های نهضت [ ]

 چالش‌های یک طرح خام
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چالش‌های یک طرح خام

بحران بنزین در ایران دیگر صرفا مساله‌ای مربوط به افزایش مصرف یا کسری تولید نیست؛ مساله امروز به نحوه تامین، توزیع و مدیریت یک کالای راهبردی در شرایطی بسیار شکننده بازمی‌گردد. رشد مصرف، کسری روزانه حدود ۱۵ تا ۲۰‌میلیون لیتر، دشواری واردات در شرایط تحریم و محدودیت‌های ناشی از شرایط جنگی، ضرورت اتخاذ تصمیم‌های فوری برای مدیریت مصرف را افزایش داده است. در چنین شرایطی، سازمان مدیریت راهبردی و بهینه‌سازی مصرف انرژی طرحی را برای انتقال سهمیه بنزین از «خودرو» به «فرد» مطرح کرده است؛ طرحی که اکنون در معرض تصمیم‌گیری دولت قرار دارد.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]