قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

سهراب پورناظری عضو آکادمی گرمی شد - تسنیم

سهراب پورناظری آهنگساز و نوازنده موسیقی ایرانی عضو معتبرترین آکادمی موسیقی در جهان شد.
 سهراب پورناظری عضو آکادمی گرمی شد - تسنیم
فرهنگی

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، «آکادمی گرمی» متولی اعطای معتبرترین جایزه جهانی در عرصه موسیقی است. این آکادمی سالانه بهترین‌های موسیقی جهان را در شاخه‌های مختلف معرفی می‌کند.

سهراب پورناظری، آهنگساز و نوازنده موسیقی ایران، به عضویت «آکادمی گرمی» (Recording Academy) درآمد؛ نهادی که برگزارکننده و متولی جوایز سالانه GRAMMY Awards است.

آکادمی گرمی یکی از معتبرترین نهادهای حرفه‌ای صنعت موسیقی جهان به شمار می‌رود و اعضای آن را هنرمندان، آهنگسازان، ترانه‌سرایان، تنظیم‌کنندگان، تهیه‌کنندگان، صدابرداران و دیگر فعالان حرفه‌ای موسیقی از کشورهای مختلف تشکیل می‌دهند. عضویت در این نهاد از طریق فرایندی تخصصی، مبتنی بر سوابق حرفه‌ای، آثار منتشرشده و بررسی هیأت‌های تخصصی انجام می‌شود. اعضای واجد شرایط این آکادمی در فرآیند انتخاب نامزدها و برندگان جوایز سالانه گرمی نیز مشارکت می‌کنند. "بیا نزدیک‌تر" با صدای سهراب پورناظری بشنوید

پورناظری طی سال‌های گذشته با خلق آثار متعدد، اجرای کنسرت‌های بین‌المللی و همکاری با هنرمندان برجسته جهان، نقش مؤثری در معرفی موسیقی ایران در عرصه بین‌المللی ایفا کرده است. او اکنون به جمع اعضای آکادمی گرمی پیوسته است. عضویت سهراب پورناظری در آکادمی گرمی، علاوه بر تأیید جایگاه حرفه‌ای او در عرصه جهانی، می‌تواند زمینه‌ای مؤثر برای پررنگ‌تر شدن حضور و دیده‌شدن موسیقی ایران در مهم‌ترین رویداد موسیقی جهان باشد.

آکادمی گرمی افزون بر برگزاری جوایز سالانه GRAMMY، در حوزه‌هایی همچون حمایت از حقوق موسیقی‌دانان، آموزش، توسعه حرفه‌ای و سیاست‌گذاری فرهنگی صنعت موسیقی نیز فعالیت می‌کند و اعضای آن در شکل‌دهی به آینده این صنعت نقش دارند.

مراسم اهدای جوایز گرمی از سال 1958 میلادی آغاز شد. جایزه‌ی گرمی در موسیقی، هم‌ترازِ جایزه اسکار در صنعت فیلم، جایزه امی در تلویزون و جایزه تونی در تئاتر است. گرمی بزرگ‌ترین رویداد موسیقی جهان به شمار می‌رود.

انتهای پیام/  



 درخواست عموپورنگ از پسر شیخ معروف برای مادرش | ببینید

درخواست عموپورنگ از پسر شیخ معروف برای مادرش | ببینید

داریوش فرضیایی، مجری سرشناس برنامه‌های کودک و نوجوان تلویزیون به دیدار حاج محمود نکوگویان، فرزند شیخ رجبعلی خیاط رفت.

 مرگ مجری زن شبکه معاند + عکس

مرگ مجری زن شبکه معاند + عکس

فرحناز اسپد مجری شبکه ایران‌اینترنشنال بر اثر ابتلا به سرطان در ۳۷ سالگی درگذشت.

 درگذشت ستاره زن سریال «قهرمانان» در ۳۶ سالگی

درگذشت ستاره زن سریال «قهرمانان» در ۳۶ سالگی

آرمان امروز : هیدن پنیتیر بازیگر نقش اصلی سریال «قهرمانان» و «نشویل» و فیلم‌های «جیغ ۴» و «جیغ ۶»، (یکشنبه) درگذشت. هیدن پنیتیر بازیگر جوان «قهرمانان» و «جیغ» در ۳۶ سالگی درگذشت. هیدن پنیتیر بازیگر نقش اصلی سریال «قهرمانان» و «نشویل» و فیلم‌های «جیغ ۴» و «جیغ ۶»، دیروز (یکشنبه) درگذشت. پنتیر از سال ۱۹۹۴، [ ]

 شعری برای آقای شهید ایران

شعری برای آقای شهید ایران

در حال و هوای غم فراق آقای شهید ایران و هم‌زمان با مراسم چهلم او، هنرمندان زیادی با آثار خود ابراز احساسات کرده‌اند.

 گفت‌وگوی صمیمانه درباره ۱۶۸پروانه | صحبت اسماعیل بقایی و هوشنگ‌کرمانی درباره شهدای میناب

گفت‌وگوی صمیمانه درباره ۱۶۸پروانه | صحبت اسماعیل بقایی و هوشنگ‌کرمانی درباره شهدای میناب

ماجرای پرکشیدن پروانه‌های میناب، سندی بر جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی است؛ داغی که هیچ‌گاه به سردی نمی‌گراید و دل هر انسان آگاهی در هر گوشه جهان را به درد می‌آورد.

 تشکیک درباره آثار«شکسپیر»

تشکیک درباره آثار«شکسپیر»

آرمان امروز : این ایده که ویلیام شکسپیر در واقع نمایشنامه‌های خودش را ننوشته، باعث ایجاد سوء برداشت‌ها و توهمات زیادی شده است! اما آیا جایگزینی برای او وجود دارد؟ ویتنی گریسما مورخ فرهنگ عامه و کارشناس رسانه‌های جمعی در مطلبی که در سایت ادبی کالکتر (Collector) منتشر شده است، می‌گوید: این ایده [ ]

 مصدومیت مهران مدیری در پشت صحنه یک سریال

مصدومیت مهران مدیری در پشت صحنه یک سریال

مهران مدیری هنگام فیلم‌برداری سریال «ریمنی» مصدوم شد و مورد عمل جراحی قرار گرفت. مجید توکلی کارگردان این مجموعه اعلام کرد که فیلم‌برداری این سریال فعلا متوقف است.

 فیلیمو و فیلم‌نت در صدر نصب اپلیکیشن‌های نمایش خانگی؛ بیش از ۴۰ میلیون ایرانی تماشاگر موبایلی‌اند

فیلیمو و فیلم‌نت در صدر نصب اپلیکیشن‌های نمایش خانگی؛ بیش از ۴۰ میلیون ایرانی تماشاگر موبایلی‌اند

آمار نصب چهار اپلیکیشن اصلی شبکه نمایش خانگی نشان می‌دهد فیلیمو با بیش از ۴۳ میلیون نصب، در صدر این بازار قرار دارد و فیلم‌نت نیز با عبور از ۱۰ میلیون نصب، یکی از بازیگران اصلی تماشای آنلاین فیلم و سریال در موبایل است. بیش از ۴۰ میلیون ایرانی شبکه نمایش خانگی را روی موبایل خود تماشا می‌کنند.