قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲ ساعت قبل

شناسایی 326 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در استان مرکزی - تسنیم

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از شناسایی 326 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در استان خبر داد.
 شناسایی 326 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در استان مرکزی - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی ابراهیمی، مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه واگذاری اراضی برای انرژی‌های پاک گفت: با توجه به ضرورت توسعه نیروگاه‌های خورشیدی به‌عنوان انرژی پاک و نیاز کشور به تولید برق، مدیریت امور اراضی استان مرکزی با استعدادیابی 7 هزار و 300 هکتار از اراضی ملی، موفق شد 5 هزار و 600 هکتار از این اراضی را برای احداث نیروگاه واگذار کند که پتانسیل تولید 3 هزار و 600 مگاوات برق را دارد. علاوه بر این، در بخش مستثنیات نیز 23 پرونده تشکیل شده که منجر به تغییر کاربری 60 هکتار از اراضی برای توسعه این نیروگاه‌ها شده است.

وی با اشاره به وضعیت درآمدهای حاصل از واگذاری‌ها و اجاره‌بها افزود: در 5 ماهه نخست امسال، وصول عواید بابت اجاره اراضی به 30 میلیارد تومان رسیده که این رقم 590 درصد بالاتر از تعهدات مصوب است. همچنین در بخش فروش و انتقال اسناد مالکیت، 8 میلیارد تومان درآمد کسب شده که نسبت به برنامه تکلیفی، 195 درصد تحقق را نشان می‌دهد. این در حالی است که در سال گذشته نیز مجموعاً 50 میلیارد تومان (18 میلیارد تومان اجاره و 32 میلیارد تومان فروش) به حساب خزانه واریز شده بود.

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان مرکزی، مهم‌ترین دستاورد این مدیریت را رفع تداخلات اراضی دانست و اظهار کرد: یکی از مشکلات دیرینه کشاورزان استان که حدود 40 سال قدمت داشت، تداخل اراضی مستثنیات با منابع طبیعی بود که در بسیاری موارد منجر به تشکیل پرونده‌های طولانی در مراجع قضایی می‌شد. در اجرای ماده 54 قانون رفع موانع تولید، 2 هزار و 70 پلاک شناسایی و بررسی شد.

ابراهیمی تصریح کرد: پس از تهیه نقشه‌های کاداستر و بررسی در کمیسیون‌های رفع …



 سروش محلاتی: پیامبر(ص) حتی در اوج قدرت و در شرایط جنگی، «گوش شنوای» مردم بود
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

سروش محلاتی: پیامبر(ص) حتی در اوج قدرت و در شرایط جنگی، «گوش شنوای» مردم بود

محمد سروش محلاتی در سخنرانی با عنوان «محمد(ص)، پیامبری پُر شنوا» با تبیین آیه ۶۱ سوره توبه و تعبیر «أُذُن» درباره پیامبر اکرم(ص)، شنوایی را یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های سیره حکمرانی پیامبر(ص) دانست و بیان کرد: شنوایی حاکم زمانی معنا پیدا می‌کند که مردم نیز امکان سخن گفتن، اظهار نظر و بیان مشکلات خود را داشته باشند.

 جلوه‌هایی از طبیعت شگفت‌انگیز مازندران
۲۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

جلوه‌هایی از طبیعت شگفت‌انگیز مازندران

تصاویری از طبیعت شگفت‌انگیز مازندران را ملاحظه می‌نمایید.

 لگد محکم تافل و دولینگو زیر پای رویای جوانان ایرانی
۱ ساعت قبل / سایت برترینها

لگد محکم تافل و دولینگو زیر پای رویای جوانان ایرانی

دانشجویی که یک سال برای اپلای دانشگاه تلاش کرده، کسی که پذیرش مشروط گرفته و باید مدرک زبان ارائه دهد، فردی که برای مهاجرت کاری آماده شده یا خانواده‌ای که برای آینده فرزندش برنامه‌ریزی کرده، همگی ممکن است با این محدودیت‌ها با تأخیر یا تغییر مسیر مواجه شوند.

 عارف: شهادت می‌دهم پزشکیان تمام اصول قانون اساسی را لازم‌الاجرا می‌داند
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

عارف: شهادت می‌دهم پزشکیان تمام اصول قانون اساسی را لازم‌الاجرا می‌داند

معاون اول رئیس‌جمهوری با بیان اینکه شهادت می‌دهم رئیس‌جمهوری تمام اصول قانون اساسی را لازم‌الاجرا می‌داند و به اصل ولایت فقیه اعتقاد کامل دارد، تصریح کرد: ارتباط خوب پزشکیان با امام شهید و مقام معظم رهبری دستاوردهای زیادی برای دولت چهاردهم داشت.

 تدبیر شهید حاجی‌زاده برای روزهای نبودنش - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تدبیر شهید حاجی‌زاده برای روزهای نبودنش - تسنیم

شهیدحاجی‌زاده به تربیت نیرو وشناخت استعدادها اهتمام داشت تا وقتی خودش نباشد مجموعه بتواند به راهش ادامه دهد.

 هشدار نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان به عراقچی درباره بحران انسانی در جنوب و زمینه‌سازی‌های اسرائیل/ پس‌اندازهای مردم جنوب لبنان طی سال‌های جنگ به پایان رسیده و اکنون جان خود و خانواده‌هایشان در معرض خطر است
۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

هشدار نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان به عراقچی درباره بحران انسانی در جنوب و زمینه‌سازی‌های اسرائیل/ پس‌اندازهای مردم جنوب لبنان طی سال‌های جنگ به پایان رسیده و اکنون جان خود و خانواده‌هایشان در معرض خطر است

نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان، در دیدار با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در تهران، ضمن تشریح ابعاد بحران انسانی و اقتصادی در جنوب لبنان، یادداشت مفصلی درباره حجم خسارات ناشی از تجاوزات رژیم صهیونیستی تحویل وی داد.