قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۳ ساعت قبل

نسخه جدید دولت برای کارمندان؛ پرداخت حقوق بر اساس بهره‌وری - تسنیم

پرداخت‌ها باید به‌گونه‌ای طراحی شود که به افزایش بهره‌وری و کارایی نیروی انسانی منجر شود.
 نسخه جدید دولت برای کارمندان؛ پرداخت حقوق بر اساس بهره‌وری - تسنیم

اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ذبیح الله سلمانی، معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور، با اشاره به چالش‌های نظام اداری در حوزه مدیریت سرمایه انسانی، اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی، کمبود مدیرانی است که به‌طور همزمان از دانش فنی و دانش مدیریتی برخوردار باشند؛ به‌گونه‌ای که در برخی دستگاه‌ها برای یافتن مدیران تخصصی، مانند مدیرکل بودجه، با کمبود نیروی واجد شرایط مواجه هستیم. روایت تسنیم از اجلاسیه شهدای کارمند کردستان؛ ناگفته‌های مالک دل‌ها+عکس

وی با تأکید بر ضرورت توسعه و آموزش مستمر مدیران گفت: مدیران کشور باید از نظر دانش، فرهنگ مدیریتی، زیرساخت‌های نوین و فناوری به‌روز شوند. بر همین اساس، موضوع تفکیک «مدیران حرفه‌ای» از «مقامات سیاسی» در دستور کار قرار گرفته است.

سلمانی افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی اداری، افرادی که به‌عنوان مدیر حرفه‌ای در سطوحی همچون مدیرکل، معاون مدیرکل، رئیس اداره و رئیس گروه منصوب می‌شوند، باید ظرف مدت سه ماه دوره‌های آموزشی بدو انتصاب را بگذرانند.

معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور ادامه داد: برای مقامات سیاسی نیز، از جمله معاونان وزیر، استانداران، سفرا و مقامات هم‌تراز، دوره‌های آموزشی عمومی و تخصصی پیش‌بینی شده است. همچنین این گروه باید دوره‌های دفاعی و امنیتی مصوب را نیز طی کنند.

وی با اشاره به محورهای آموزشی مدیران گفت: مدیریت انرژی، حکمرانی داده‌مبنا و آشنایی با کاربردهای هوش مصنوعی در مدیریت کلان کشور و مدیریت سرمایه انسانی از جمله موضوعات مورد توجه در دوره‌های جدید آموزشی است.

سلمانی تأکید کرد: همه دوره‌های آموزشی کارکنان و مدیران دولت باید به سنجش اثربخشی منجر شود و عملکرد افراد پس از طی دوره‌ها ارزیابی خواهد شد؛ در مواردی که اثربخشی لازم حاصل نشده باشد، امکان تکرار یا بازنگری در دوره آموزشی وجود دارد.

بهره‌وری و عملکرد؛ محور اصلاح نظام اداری

وی با اشاره به اهمیت بهره‌وری در اصلاح نظام اداری گفت: نظام اداری کشور بدون سنجش بهره‌وری به نتیجه مطلوب نخواهد رسید. باید مشخص شود که هر …



 ۱۰۴ همت مبادله اوراق بهادار و کالا در ۴ بورس ایران
۳ ساعت قبل / سایت سنا

۱۰۴ همت مبادله اوراق بهادار و کالا در ۴ بورس ایران

داده‌های مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار نشان می‌دهد در روز سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ مجموع ارزش معاملات بورس‌ تهران و فرابورس شامل: سهام و حق تقدم، صندوق‌های سهامی و مختلط، اختیار معامله و صندوق‌های طلای بورس کالا و هم‌چنین مبادلات انجام شده در بازارهای فیزیکی بورس‌های کالا و انرژی به ۱۰۳ هزار و ۷۸۳ میلیارد تومان رسید.

 دماسنج تامین مالی جمعی در روز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ + جدول
۴ ساعت قبل / سایت سنا

دماسنج تامین مالی جمعی در روز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ + جدول

داده‌های فرابورس ایران نشان می‌دهد مجموع ارزش پروژه‌های تأمین مالی جمعی از ساعت ۱۳ روز سه‌شنبه ۳ شهریور تا ساعت ۱۳ روز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵، به ۷۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسید.

 کالا هست، اما مردم توان خرید دارند؟ / تناقض بزرگ در روایت تازه نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی از «امنیت غذایی»
۴ ساعت قبل / سایت رکنا

کالا هست، اما مردم توان خرید دارند؟ / تناقض بزرگ در روایت تازه نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی از «امنیت غذایی»

رکنا اقتصادی: وزیر جهاد کشاورزی می گوید با وجود جنگ، خشکسالی، محدودیت ارزی و فشارهای اقتصادی، امنیت غذایی کشور حفظ شده و در هیچ روز و هیچ نقطه ای از کشور کمبود کالاهای اساسی وجود نداشته است. اما سوال اینجاست که اگر قرار است امنیت غذایی را از نگاه مردم سنجید، آیا صرف پر بودن قفسه ها کافی است؟ وقتی تورم تولید، گرانی مواد غذایی و افزایش هزینه تامین کالاهای اساسی، سفره خانوار را کوچک تر می کند، مردم حق دارند بپرسند: امنیت غذایی حفظ شده، اما برای چه کسی و با چه قیمتی؟

 خبر مهم بنزینی؛ ۱۲ میلیون لیتر به تولید روزانه بنزین کشور اضافه می‌شود
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

خبر مهم بنزینی؛ ۱۲ میلیون لیتر به تولید روزانه بنزین کشور اضافه می‌شود

اقتصادنیوز: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد با بهره‌برداری از پالایشگاه‌های آدیش جنوبی و مهر خلیج فارس تا پایان سال، روزانه حدود ۱۲ میلیون لیتر به ظرفیت تولید بنزین کشور افزوده خواهد شد.

 ولپارس از فروش یک فروند شناور بارج خبر داد
۴ ساعت قبل / سایت صدای بورس

ولپارس از فروش یک فروند شناور بارج خبر داد

شرکت لیزینگ پارسیان با نماد معاملاتی «ولپارس» از فروش یک فروند شناور بارج با نام «تمجید» در جریان مزایده فروش شناورهای خود در بندرترکمن خبر داد.

 قیمت طلا امروز 4شهریور 1405/ بازار سکه در مسیر نزولی - سرمایه و بورس
۴ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

قیمت طلا امروز 4شهریور 1405/ بازار سکه در مسیر نزولی - سرمایه و بورس

قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ با کاهش همراه شده و بازار داخلی وارد فاز اصلاحی شده است.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح
سیمای اقتصادی تاب‌آوری فرهنگی
روزنامه عصر اقتصاد

سیمای اقتصادی تاب‌آوری فرهنگی

درک رابطه میان فرهنگ و اقتصاد، یکی از ضرورت‌های مهم برای شناخت مسیر توسعه پایدار، انسجام اجتماعی و آینده‌نگری در جوامع امروز است. اقتصاد تنها مجموعه‌ای از اعداد، بازارها، درآمدها، تولید و مصرف نیست؛ همان‌گونه که فرهنگ نیز صرفاً مجموعه‌ای از آداب، رسوم، نمادها و میراث تاریخی به شمار نمی‌آید. میان این دو حوزه رابطه‌ای
تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) چیست ؟
روزنامه عصر اقتصاد

تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) چیست ؟

تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) عبارت است از توانایی افراد، خانواده‌ها، کسب‌وکارها و اقتصاد یک جامعه برای پیش‌بینی، مقاومت، سازگاری و بازیابی در برابر شوک‌ها، بحران‌ها و فشارهای شدید مالی، به‌گونه‌ای که ضمن حفظ کارکردهای اصلی و معیشت، توانایی رشد و بازسازی مجدد را از دست ندهند. بعبارت دیگر و به زبان ساده، تاب‌آوری اقتصادی یعنی
نماینده سابق مجلس: دولت می‌داند چه کسانی در این مملکت سوخت قاچاق می‌کنند، اما جرئت برخورد را ندارد
خبرگزاری دانشجو

نماینده سابق مجلس: دولت می‌داند چه کسانی در این مملکت سوخت قاچاق می‌کنند، اما جرئت برخورد را ندارد

نقوی‌حسینی با اشاره به اقدامات آمریکا گفت: اخیراً آمریکایی‌ها از یک طرف علیه ما فشار اقتصادی وارد می‌کنند، تحریم‌های جدید و محدودیت‌های جدید اقتصادی به وجود...