قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

روایت 172 شب همدلی مردم کردستان در سوگ رهبر شهید امت تصویر - تسنیم

مراسم چهلم امام شهید امت همزمان با صدوهفتادودومین شب میدان‌داری با حضور پرشور مردم استان کردستان برگزار شد.
 روایت 172 شب همدلی مردم کردستان در سوگ رهبر شهید امت تصویر - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، میدان آزادی سنندج شامگاه سه‌شنبه بار دیگر شاهد صحنه‌ای بود که شاید بتوان آن را روایت زنده‌ای از پیوند مردم کردستان با آرمان‌های انقلاب و ارزش‌های ملی دانست؛ جایی که صدای سوگ و دلدادگی، در کنار فریاد وحدت و ایستادگی مردم، فضای این میدان را فرا گرفت.

صدوهفتادودومین شب میدان‌داری، این بار رنگ و بوی دیگری داشت؛ شبی که مردم شیعه و اهل‌سنت استان کردستان در چهلمین روز شهادت «امام شهید امت» گرد هم آمدند تا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، بار دیگر بر همبستگی، وحدت و ادامه مسیر آرمان‌های شهیدان تأکید کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، استاندار کردستان، فرماندهان سپاه، معاونان استاندار، فرماندار سنندج و جمعی دیگر از مسئولان استانی و شهرستانی میان مردم حضور داشتند.

در میان جمعیت، از پیر و جوان گرفته تا خانواده‌ها و اقشار مختلف مردم، روایت‌های مشترکی شنیده می‌شد؛ روایت‌هایی از دلتنگی برای از دست دادن یک رهبر، نگرانی از آینده، اما در عین حال امید به ادامه راه و حفظ انسجامی که در سال‌های مختلف، رمز عبور ملت ایران از بحران‌ها بوده است.

میدان آزادی سنندج امشب فقط یک محل برگزاری مراسم نبود؛ به صحنه‌ای برای بازخوانی خاطرات، بیان احساسات مردمی و نمایش همدلی اقوام و مذاهب مختلف کردستان تبدیل شده بود؛ مردمی که آمده بودند بگویند در روزهای سخت، کنار یکدیگر می‌ایستند.

روایت خبرنگار از کف میدان

از ساعاتی پیش از آغاز مراسم، میدان آزادی سنندج آرام‌آرام رنگ دیگری به خود گرفت. گروه‌های مختلف مردم با پرچم‌های ایران و نمادهای وحدت، راهی میدان شدند؛ برخی با چشمانی اشکبار از داغ شهادت سخن می‌گفتند و برخی دیگر از ضرورت حفظ راه شهدا و ادامه مسیر عزت و مقاومت.

صدای صلوات و شعارهای حاضران در میان فضای میدان طنین‌انداز شده بود؛ خانواده‌هایی که فرزندان خود را همراه آورده بودند تا نسل جدید نیز شاهد صحنه‌ای باشد که در آن، وحدت و همدلی مردم کردستان به نمایش گذاشته می‌شود.

یکی از شهروندان سنندجی حاضر در مراسم به خبرنگار تسنیم گفت: ما امشب آمده‌ایم بگوییم …



 حمایت‌های بی‌دریغ امام شهید موجب احیای اربعین در ایران و عراق شد - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حمایت‌های بی‌دریغ امام شهید موجب احیای اربعین در ایران و عراق شد - تسنیم

حجت الاسلام پناهیان گفت: حمایت‌های بی‌دریغ امام شهید موجب احیای اربعین در ایران و عراق شد.

 هاشم الحیدری: وحدت ایران و عراق میراث امام شهید است - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

هاشم الحیدری: وحدت ایران و عراق میراث امام شهید است - تسنیم

دبیرکل جنبش عهدالله عراق گفت: وحدت ایران و عراق، میراث ماندگار امام شهید است.



سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار
سایت اکونگار

سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: صنعت ساختمان ۱۳ درصد بازار کار را به خود اختصاص داده است.
روایت عجیب از تخصیص ارز به مونتاژکاران | ۶.۵ میلیارد دلار برای ۴۳۰ هزار خودرو!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

روایت عجیب از تخصیص ارز به مونتاژکاران | ۶.۵ میلیارد دلار برای ۴۳۰ هزار خودرو!

یک کارشناس خودرو با تأیید آمار باورکردنی تخصیص ۶.۵میلیارد دلار ارز به یک شرکت مونتاژکار طی ۵سال گفت: اگر همین ارز صرف واردات خودروی کامل می‌شد، نتیجه بهتری برای بازار و مصرف‌کننده داشت.
از خاموشی دکل تا فیلترینگ؛ چه کسی اینترنت را کند کرده است؟ / بررسی اختلال سه اپراتور
سایت اقتصاد ۲۴

از خاموشی دکل تا فیلترینگ؛ چه کسی اینترنت را کند کرده است؟ / بررسی اختلال سه اپراتور

از یک محله تا محله دیگر و از یک ساعت تا ساعت بعد، کیفیت اینترنت تغییر می‌کند؛ تجربه‌ای که کاربران سه اپراتور اصلی هر روز با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
بلاتکلیفی کشور در مهم‌ترین بزنگاه تاریخی | مرعشی: چه کسی پاسخگوی از دست رفتن فرصت‌ها است؟ | مسئله امروز تصمیم‌گیری به‌موقع، روشن و مسئولانه است | با چه پشتوانه منطقی و عقلانی، تصمیم زدن سه کشتی گرفته شد؟
سایت اقتصادنیوز

بلاتکلیفی کشور در مهم‌ترین بزنگاه تاریخی | مرعشی: چه کسی پاسخگوی از دست رفتن فرصت‌ها است؟ | مسئله امروز تصمیم‌گیری به‌موقع، …

اقتصادنیوز: مرعشی نوشت: کشوری که توانست در میدان جنگ مقاومت کند سپس از مسیر دیپلماسی به توافقی دست یابد که بخش عمده مفاد آن به‌نفع ایران بود نباید اجازه دهد، سرمایه و دستاوردی که در میدان و دیپلماسی به‌ دست آمده بر اثر تعلل و بلاتکلیفی در تصمیم‌گیری از دست برود.
مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ |  دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند
سایت اقتصادنیوز

مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ | دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته …

اقتصادنیوز:دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند. آمریکا می‌خواهد مسیرهای مالی و تجاری ایران را محدود کند. ایران به دنبال حفظ دسترسی خود به تجارت و منابع ارزی است. امارات نیز می‌خواهد هم فشار واشنگتن را مدیریت کند و هم جایگاه دبی را در اقتصاد منطقه حفظ کند. به همین دلیل، آینده این گلوگاه تجاری می‌تواند یکی از مهم‌ترین متغیرهای اقتصاد ایران در ماه‌های پیش‌رو باشد.
بن‌بست در میدان، شکاف در واشنگتن؛ پیام استعفای وزیر ارتش آمریکا چیست؟
سایت نورنیوز

بن‌بست در میدان، شکاف در واشنگتن؛ پیام استعفای وزیر ارتش آمریکا چیست؟

خروج قریب الوقوع دن دریسکول، وزیر ارتش آمریکا، پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، فقط یک جابه‌جایی در پنتاگون نیست. نزدیکی او به جی‌دی ونس و هم‌زمانی این تحول با خروج کارولین لویت از کاخ سفید، نشانه‌هایی از تشدید اصطکاک در حساس‌ترین لایه‌های قدرت آمریکا را آشکار کرده است.