قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۴۷ ساعت قبل

آب پاکی سیمئونه روی دست بارسلونا/ آلوارس از اتلتیکومادرید نمی‌رود - تسنیم

سرمربی اتلتیکومادرید می‌گوید مهاجم آرژانتینی‌‌اش در این تابستان جایی نخواهد رفت.
 آب پاکی سیمئونه روی دست بارسلونا/ آلوارس از اتلتیکومادرید نمی‌رود - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، دیگو سیمئونه که شاگردانش فردا شب (چهارشنبه) در اولین بازی خود در فصل جدید لالیگا پذیرای مالاگا خواهند بود، با حضور در کنفرانس خبری پیش از این دیدار، درباره اظهارنظرهای اخیر مالک باشگاه (انریکه سرزو) و مدیر اجرایی این باشگاه (خیل مارتین) که گفته‌اند خولیان آلوارس فروشی نیست، گفت: اگر مالک باشگاه اینقدر قاطعانه در مورد آلوارس صحبت کرده، پس حرف دیگری برای گفتن نمی‌ماند.این دقیقاً مثل وقتی است که به دادگاه می‌روید؛ تمام شد و رفت، هیچ چیز دیگری برای گفتن وجود ندارد!

وی افزود: ما حواسمان به خولیان هست و درک می‌کنیم که او شرایط مناسبی برای بازی در دیدار فردا را ندارد. امیدواریم طی چهار روز آینده (اشاره به بازی بعدی‌شان با ویارئال که یکشنبه برگزار خواهد شد) پیشرفت بیشتری داشته باشد و به سطحی که می‌خواهیم، نزدیکتر شود.

باشگاه بارسلونا پیش از این پیشنهادی 100 میلیون یورویی به اتلتیکومادرید بابت جذب آلوارس 26 ساله ارائه کرده، اما اتلتیکومادرید آن را رد کرده است. بارسا هم ظاهراً برنامه‌ای برای بهبود این پیشنهاد ندارد. پافشاری آلوارس بر موضع قبلی/ فلیک گزینه‌های دیگر را تست کرد

 

خولیان آلوارس که سابقه بازی در تیم‌های ریورپلاته و منچسترسیتی را هم دارد، در سال 2024 به اتلتیکومادرید پیوست و در این مدت در 106 بازی برای روخی‌بلانکو به میدان رفته و آمار 49 گل‌زده و 17 پاس‌گل را از خود برجای گذاشته است.

او اخیراً آرژانتین را هم در جام جهانی 2026 همراهی کرد، جایی که در نهایت با قبول شکست مقابل اسپانیا در دیدار فینال، به عنوان نایب قهرمانی بسنده کردند.

انتهای پیام/  



 آقای گل بلژیک در فهرست خرید بارسلونا!
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آقای گل بلژیک در فهرست خرید بارسلونا!

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه کاتالانی این شماره را برای خولین آلوارز کنار گذاشته است، اما پیچیدگی‌های مالی این انتقال و گذشتن از اواسط ماه آگوست، باعث شده گزینه‌های جایگزین با گذشت زمان جدی‌تر شوند. 

بارسلونا همچنان آلوارز را اولویت اصلی خود برای پر کردن جای خالی روبرت لواندوفسکی و فران تورس می‌داند، اما آماده‌سازی پلان B به سرعت در حال پیشرفت است. بر اساس گزارش روزنامه آاس، نام نیکولو تروسولدی، مهاجم ۲۲ ساله کلوب بروژ در صدر لیست جایگزین‌ها قرار دارد. این بازیکن فصل گذشته با ثبت ۱۹ گل آقای گل لیگ بلژیک شد.

تروسولدی که متولد کالیاری است و در تیم ملی زیر ۲۱ سال آلمان بازی می‌کند، یک گلزن کامل و چارچوب‌شناس است که توانایی بالایی در جابجایی و همکاری با سایر مهاجمان دارد. 

هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، پس از بررسی ویژگی‌های این مهاجم، شخصاً نام او را به عنوان گزینه جانشین لواندوفسکی در صورت ناکامی در جذب خولین آلوارز به باشگاه پیشنهاد داده است. تروسولدی پیش از این در رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا برابر تیم‌های بارسلونا و اتلتیکو مادرید به میدان رفته و موفق به گلزنی به هر دو تیم شده است.

این مهاجم جوان فرزند امانوئله تروسولدی، مدافع سابق آتالانتا و چزنا است. او پس از رها کردن ورزش تنیس، در سال ۲۰۱۷ راهی آکادمی هانوفر شد و پس از ثبت ۱۴ گل در ۸۰ بازی برای تیم بزرگسالان این باشگاه آلمانی، در سال ۲۰۲۵ با قراردادی ۷٫۵ میلیون یورویی به کلوب بروژ پیوست. 

رشد چشمگیر او در فوتبال بلژیک، ارزش بازاری‌اش را به ۲۵ میلیون یورو رسانده است. عملکرد درخشان تروسولدی حتی تا آستانه دعوت به تیم ملی بزرگسالان آلمان برای جام جهانی پیش رفت و یولیان ناگلزمان تایید کرد که او بسیار به فهرست نهایی نزدیک بوده است؛ اکنون تصمیم‌گیری درباره دعوت او بر عهده یورگن کلوپ خواهد بود. بارسلونا وضعیت این بازیکن را که تا سال ۲۰۲۹ با بروژ قرارداد دارد، به دقت زیر نظر گرفته است.



 رئال مادرید ارزشمندترین برند دنیای فوتبال شد!
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رئال مادرید ارزشمندترین برند دنیای فوتبال شد!

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید برای سومین سال متوالی عنوان باارزش‌ترین و قدرتمندترین برند باشگاهی فوتبال جهان را حفظ کرده است. ارزش این باشگاه به ۲.۴ میلیارد یورو رسیده که ۲۵ درصد بیشتر از سال گذشته است. در همین حال، بارسلونا همچنان در جایگاه دوم قرار دارد و ارزش برندش نزدیک به دو میلیارد یورو برآورد شده است. این آمار بر اساس گزارش Football 50 2026 موسسه برند فاینانس منتشر شده است.

این مطالعه همچنین رشد بی‌سابقه برندهای بزرگ فوتبال را نشان می‌دهد، به‌ طوری که ارزش مجموع ۵۰ برند باارزش فوتبال جهان به ۲۳.۹ میلیارد یورو رسیده که بزرگ‌ترین افزایش سالانه از زمان آغاز این رده‌بندی در ۱۵ سال قبل محسوب می‌شود. ۱۰ باشگاه نخست تقریباً دو سوم این ارزش را در اختیار دارند و ارزش مجموع آنها به ۱۴.۹ میلیارد یورو می‌رسد.

رئال مادرید نه‌ تنها از نظر ارزش اقتصادی، بلکه از نظر قدرت برند نیز در صدر قرار دارد و با کسب ۹۵.۸ امتیاز از ۱۰۰، بالاترین امتیاز را در میان ۲۸۱ باشگاه مورد بررسی به دست آورده است. این موسسه، گستردگی فعالیت این باشگاه در سطح بین‌المللی، هواداران، تاریخ باشگاه، حضور ستاره‌های بزرگ و توانایی رئال برای تبدیل اعتبار ورزشی خود به جذابیت تجاری را دلایل حفظ این جایگاه می‌داند.

تاثیر اسپاتیفای نوکمپ بر رشد ۱۵ درصدی بارسلونا

بارسلونا با افزایش ۱۵ درصدی ارزش برند خود، همچنان در جایگاه دوم قرار دارد و ارزش آن به نزدیک دو میلیارد یورو رسیده است. برند فاینانس بخشی از این رشد را به بازگشت بارسلونا به نوکمپ پس از بیش از دو سال و همچنین کسب دو قهرمانی متوالی در لالیگا نسبت داده است. فاصله میان این دو باشگاه اسپانیایی و سایر تیم‌های فوتبال جهان بار دیگر در این رده‌بندی به‌ وضوح دیده می‌شود.

آرسنال که بزرگ‌ترین جهش را در میان باشگاه‌های صدرنشین داشته، با صعود پنج پله‌ای به جایگاه سوم رسیده و پس از افزایش ۲۸ درصدی ارزش برندش، به رقم ۱.۵ میلیارد یورو رسیده است. این باشگاه لندنی از بازگشت به صدر جدول لیگ برتر پس از ۲۲ سال و حضور در فینال لیگ قهرمانان سود برده است.

بایرن مونیخ در جایگاه چهارم قرار دارد و ارزش برند این باشگاه نیز پس از رشد ۲۱ درصدی به ۱.۵ میلیارد یورو رسیده است. پاری‌سن‌ژرمن همچنان جایگاه …



 مشکل همیشگی: ابهام در ثبت قرارداد ستاره بارسا
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مشکل همیشگی: ابهام در ثبت قرارداد ستاره بارسا

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا چهارشنبه هفته گذشته قرارداد کانسلو را نهایی کرد و قرار است این بازیکن امروز به‌ طور رسمی معرفی شود. توافق نهایی با این بازیکن پس از آن حاصل شد که او چند روز قبل قراردادش با الهلال را فسخ کرد. این سومین دوره حضور کانسلو در بارسلونا خواهد بود، با این تفاوت که این بار او به‌ صورت دائمی به این باشگاه پیوسته است و در دو دوره قبلی به‌صورت قرضی در جمع آبی‌ و اناری‌ها حضور داشت.

مشکل احتمالی اما به روند ثبت قرارداد او مربوط می‌شود. بارسلونا از پنجشنبه ثبت تمام خریدهای جدید خود را در لالیگا آغاز خواهد کرد. طبق منابع نزدیک به این باشگاه، تمام بازیکنان جدید امکان ثبت قرارداد را خواهند داشت. تنها بازیکنی که وضعیت ثبت قراردادش قطعی نیست، کانسلو است. دلیل این موضوع این است که بارسلونا هنوز تمام مدارک لازم را در اختیار ندارد.

این باشگاه تمام مدارک مورد نیاز را از الهلال درخواست کرده و انتظار دارد این مدارک هفته آینده به دستش برسد. این زمان برای ثبت قرارداد کانسلو کافی خواهد بود، چرا که مهلت ثبت بازیکنان تا اول سپتامبر است. با این حال، این باشگاه می‌خواهد محتاط باشد، چرا که می‌داند این‌گونه امور اداری گاهی با تأخیر مواجه می‌شوند. این تنها دلیلی است که ممکن است باعث شود قرارداد کانسلو نتواند به موقع ثبت شود. تمام بازیکنان دیگر در فهرست تیم اصلی قرار خواهند گرفت. حتی خولیان آلوارز، یا هر مهاجم دیگری که به این تیم اضافه شود، امکان ثبت قرارداد خواهد داشت.

در میان ثبت‌های برنامه‌ریزی‌ شده، جسی بیسیوو که تابستان امسال از کلوب بروژ به بارسلونا پیوست نیز همان‌طور که انتظار می‌رفت، برای تیم دوم این باشگاه ثبت خواهد شد. این مهاجم در تمرینات تیم اصلی حضور خواهد داشت، چرا که پیش‌ فصل بسیار خوبی را پشت سر گذاشته است، اما ثبت رسمی قراردادش با تیم دوم بارسلونا انجام خواهد شد.



 نساجی شاکی جدید استقلال ؟/ خبری تلخ برای اسانی و سهراب
۱۱ دقیقه قبل / سایت روزنو

نساجی شاکی جدید استقلال ؟/ خبری تلخ برای اسانی و سهراب

 تیم‌های فوتبال نساجی مازندران و استقلال در چارچوب هفته دوم لیگ برتر فوتبال دیشب در ورزشگاه شهیدوطنی قائمشهر به مصاف هم رفتند که در پایان آبی پوشان با تک گل محمدرضا آزادی به برتری رسیدند.

یاسر آسانی ستاره آلبانیایی در این بازی نیز در ترکیب تیمش حضور داشت، اما باشگاه نساجی اعتقاد دارد این بازیکن قراردادش را با استقلال فسخ کرده و به همین دلیل حضورش در ترکیب استقلال غیرقانونی بوده است. آنها به همین دلیل امروز شکایت خود را به فدراسیون فوتبال ارائه خواهند کرد.

نساجی پس از مس شهربابک دومین باشگاهی است که شکایت خود را ثبت کرده است. آبی‌پوشان در هفته اول با حضور یاسر آسانی مس شهر بابک را با نتیجه ۴ بر صفر شکست داده بودند.



 تیم منتخب هفته دوم لیگ برتر فوتبال
۱۴ دقیقه قبل / سایت آوش

تیم منتخب هفته دوم لیگ برتر فوتبال

هفته دوم  از مسابقات لیگ برتر فوتبال در فصل 06-1405 برگزار شد. در این هفته تراکتوری‌ها در نقش جهان، سپاهان را زمین‌گیر کردند و استقلال و پرسپولیس مقابل حریفان خود به پیروزی رسیدند تا همچنان شاهد حضور این دو تیم برای دومین هفته متوالی در صدر جدول باشیم.

پرسپولیس در شهر قدس از سد استقلال خوزستان گذشت و با گل زده بیشتر صدرنشین شد. استقلال هم با یک گل بر نساجی غلبه کرد تا همچنان بدون گل خورده با شش امتیاز، هم‌امتیاز با سرخپوشان پایتخت در مکان دوم جدول قرار گیرد.

مجید عیدی، پویا پورعلی و علی علیپور از پرسپولیس در تیم منتخب هفته تسنیم قرار گرفتند. علیپور در سه گل سرخپوشان تأثیرگذار بود. همچنین امیرحسین حسین‌زاده و رضا مرزبان نیز که دو بار برای تراکتور و ملوان گلزنی کردند، در جمع 11 بازیکن برتر هفته جای دارند. از استقلال نیز عارف آقاسی در قلب دفاع و امیرمحمد رزاقی‌نیا در پُست هافبک دفاعی، عملکرد قابل قبولی داشتند و شایسته حضور در تیم منتخب هفته دوم بودند.

تیم منتخب هفته دوم لیگ برتر فوتبال به شرح زیر است:

دروازه‌بان: حجت صدقی (چادرملو)

مدافعان: مجید عیدی (پرسپولیس)، مسعود محبی (خیبر)، عارف آقاسی (استقلال) و پدرام قاضی‌پور (گل‌گهر)

هافبک‌ها: امیرمحمد رزاقی‌نیا (استقلال)، ماهان صادقی (ملوان)، پویا پورعلی (پرسپولیس) و امیرحسین حسین‌زاده (تراکتور)

مهاجمان: علی علیپور(پرسپولیس) و رضا مرزبان (ملوان)

نتایج بازی‌های هفته دوم لیگ برتر فوتبال:

پرسپولیس 4 - استقلال خوزستان یک
نساجی مازندران صفر - استقلال یک
پیکان صفر - گل‌گهر سیرجان صفر
سپاهان اصفهان صفر - تراکتور تبریز 2
آلومینیوم اراک صفر - چادرملوی اردکان صفر
ملوان بندر انزلی 2 - ذوب‌آهن اصفهان یک
مس شهر بابک یک - خیبر خرم‌آباد یک
فولاد خوزستان یک - شمس آذر قزوین یک
فجر سپاسی شیراز صفر - صنعت نفت آبادان صفر

 

 





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان
سایت هم میهن

خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان

پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر در حضور هوادرانش مقابل استقلال خوزستان به پیروزی 4 بر یک رسید.
 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!
سایت ورزش ۳

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.
 تیم ملی والیبال ایران به روسیه رفت
خبرگزاری ایسکانیوز

تیم ملی والیبال ایران به روسیه رفت

تیم ملی والیبال ایران برای برپایی اردوی برون مرزی و شرکت در تورنمنت چهار جانبه راهی شهر اوفا در روسیه شد تا شاگردان پیاتزا مسیر جدید و جدی را برای حضور شایسته در قهرمانی آسیا آغاز کنند.
 اولین باشگاه فوتبال که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود!
سایت ورزش ۳

اولین باشگاه فوتبال که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود!

شالکه طی دو سال گذشته سرمایه‌گذاری روی هوش مصنوعی را افزایش داده و به شکلی خلاقانه بخش مهمی از فعالیت‌های جدی باشگاه را با هوش مصنوعی مدیریت می‌کند.
 پسر مشهدی از خانه تا کوچه به پدرش چاقو زد؛‌جزئیات قتل هولناک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پسر مشهدی از خانه تا کوچه به پدرش چاقو زد؛‌جزئیات قتل هولناک

بامداد روز گذشته در مشهد یک پسر 20 ساله پدر خود را با ضربات چاقو به قتل رساند.
 پرسپولیس 4 - اس خوزستان 1: سلام به صدرنشینی!
سایت ورزش ۳

پرسپولیس 4 - اس خوزستان 1: سلام به صدرنشینی!

تیم فوتبال پرسپولیس با چهار گل موفق شد استقلال خوزستان را شکست دهد.
 تصاویر خاص و دیده‌نشده از شادی پس از گل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان
سایت پارس فوتبال

تصاویر خاص و دیده‌نشده از شادی پس از گل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر، با نتیجه ۴ بر یک از سد استقلال خوزستان عبور کرد و با ۶ امتیاز به صدر جدول صعود کرد.
 برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!
سایت ورزش ۳

برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!

نمایش پرسپولیس در هفته اول مقابل شمس‌آذر یک ایراد محسوس داشت که در مسابقه امروز برابر استقلال خوزستان، مرتفع شد.