قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱ ساعت قبل

وقتی صداها به هم رسیدند؛ «پژواک» برای یک شب، خانه ماندگارهای رادیو شد - تسنیم

پنجمین جشنواره پژواک با حضور نسل‌های مختلف رادیو، تجلیل از برگزیدگان، رونمایی از آثار تازه و یاد شهدا برگزار ش
 وقتی صداها به هم رسیدند؛ «پژواک» برای یک شب، خانه ماندگارهای رادیو شد - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

فرهنگی

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آیین اختتامیه پنجمین جشنواره «پژواک» رادیو، عصر دوشنبه 9 شهریورماه، در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار شد؛ شبی که صداهای آشنا و ماندگار رادیو در کنار نسل تازه این رسانه نشستند تا هم از خلاقیت و تجربه بگویند و هم از کسانی یاد کنند که بخشی از حافظه شنیداری مردم ایران را ساخته‌اند.

این مراسم با اجرای فاطمه آل‌عباس و با حضور احمد پهلوانیان، معاون صدا، مدیران شبکه‌های رادیویی، مدیران و معاونان پیشین رادیو، هنرمندان و پیشکسوتان عرصه صدا و تصویر برگزار شد.

فرهنگ جولایی، مسعود فروتن، فریبرز گلبن، اصغر سمسارزاده، عذرا وکیلی، آلبرت کوچویی، منوچهر آذری، عباس محبی و عباس محمدی از جمله چهره‌های باسابقه‌ای بودند که در این مراسم حضور داشتند. حضور حمید شاه‌آبادی و محمد صوفی، معاونان پیشین صدا نیز تصویری از پیوند نسل‌های مختلف مدیریتی رادیو را در این شب رقم زد.

«پژواک» از دل جنگ، رنگ حماسه گرفت

حمیدرضا افتخاری، دبیر پنجمین جشنواره برنامه‌های رادیویی پژواک، در ابتدای مراسم با اشاره به شرایط برگزاری این دوره گفت فراخوان جشنواره پیش از آغاز جنگ 12روزه آماده شده بود، اما با شروع جنگ، رویکرد جشنواره تغییر کرد و فراخوان به «پژواک حماسه ایستادگی ایران» تبدیل شد.

وی گفت: مردم ایران در جریان جنگ 12روزه حماسه‌ای از ایستادگی و پایداری را به نمایش گذاشتند و به‌ویژه پس از جنگ رمضان، این مقاومت بیش از پیش نمود پیدا کرد و نشان داد که ایستادگی ملت ایران واقعی و ریشه‌دار است.

افتخاری همچنین از ارسال 164 اثر در بخش مقالات خبر داد و گفت: «دورهمی سالانه رادیو را برگزار می‌کنیم و امیدوارم این مراسم برای همه همکاران خاطره‌ای خوب و به‌یادماندنی باشد.»

دبیر جشنواره در ادامه با گرامیداشت یاد شهدای سال گذشته، از تعدادی از بزرگان و دوستان رادیو که در این مدت از دست رفته‌اند نیز یاد کرد و یاد و خاطره آنان را گرامی داشت.

چهار کتاب تازه برای رادیو

در بخش دیگری از مراسم، چهار اثر تازه در حوزه رادیو، رسانه و مدیریت محتوای صوتی رونمایی شد.

«رادیو بعد از انسان»، «تماشا با گوش»، «راهبردهای تولید محتوای دینی در رسانه ملی تحول‌گرا» و «شاخص‌ها و معیارهای مدیریت و مهندسی جدول پخش» چهار اثری بودند که در این بخش معرفی شدند. …





دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026