قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

برنامه ضربتی کاهش مصرف سوخت خودروها/ نامه زینب قیصری به وزیر صمت - تسنیم

عضو مجلس پیشنهاد داد که وزارت صمت با ابلاغ برنامه عملیاتی، خودروسازان رابه کاهش مصرف سوخت محصولاتشان ملزم کند.
 برنامه ضربتی کاهش مصرف سوخت خودروها/ نامه زینب قیصری به وزیر صمت - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

سیاسی

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، زینب قیصری، عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس، در نامه‌ای به سیدمحمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به تشدید ناترازی بنزین در کشور، رشد مستمر مصرف سوخت و تحمیل هزینه‌های سنگین تأمین بنزین به منابع کشور، خواستار قرار گرفتن مدیریت سمت تقاضا و کاهش مصرف سوخت در دستورکار فوری وزارت صمت شد.

قیصری در این نامه تأکید کرده است: بخش قابل توجهی از ناترازی بنزین صرفاً ناشی از افزایش تعداد خودروها نیست؛ بلکه مصرف بالای خودروهای تولید داخل، ضعف استانداردهای مصرف سوخت و عدم استفاده کافی از ظرفیت‌های فنی برای بهینه‌سازی خودروهای در حال تردد نیز سهم قابل توجهی در افزایش مصرف دارد.

وی همچنین تصریح کرده است: در شرایطی که دولت و مردم هزینه سنگین ناترازی بنزین را پرداخت می‌کنند، نمی‌توان از خودروسازان صرفاً انتظار افزایش تولید داشت و نسبت به مسئولیت آنان در کاهش مصرف سوخت بی‌تفاوت بود. …




 اخبار جدید

 حرف‌های مهم پزشکیان درباره جلیلی؛ «هرکجا می‌تواند اختیار می‌دهم»
۴۰ دقیقه قبل / سایت اکوایران

حرف‌های مهم پزشکیان درباره جلیلی؛ «هرکجا می‌تواند اختیار می‌دهم»

رئیس‌جمهوری با قدردانی از رقبای انتخاباتی خود که امروز در کنار دولت قرار گرفته‌اند و برای حل مشکلات تلاش می‌کنند، تصریح کرد: حتی به همین آقای جلیلی هم گفته‌ام برای حل مشکلات به دولت کمک کند، هرکجا که می‌تواند اختیار می‌دهم که مشکلات را حل کند، پیشنهاد نمی‌خواهم، مشکل ما نبود راه‌حل نیست، بلکه افرادی می‌خواهیم که بتوانند مشکلات را حل کنند.

 روسیه: پروژه‌های زیرساختی در قفقاز را با ایران اجرا می‌کنیم
۱۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

روسیه: پروژه‌های زیرساختی در قفقاز را با ایران اجرا می‌کنیم

وزارت خارجه روسیه شامگاه پنجشنبه اعلام کرد ایران و روسیه بر تعهد خود جهت اجرای پروژه‌های زیرساختی در قفقاز جنوبی تاکید کردند.

 رئیس سابق MI۶: علی لاریجانی عامدانه توسط اسرائیل ترور شد تا توافق صلح از بین برود - مردم سالاری آنلاین
۲ ساعت قبل / روزنامه مردم سالاری

رئیس سابق MI۶: علی لاریجانی عامدانه توسط اسرائیل ترور شد تا توافق صلح از بین برود - مردم سالاری آنلاین

رئیس پیشین سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا (MI۶) مدعی شده است که اسرائیل با هدف جلوگیری از شکل‌گیری یک توافق صلح، علی لاریجانی، دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی ایران، را به‌طور عامدانه هدف قرار داده است.

 اصابت دقیق موشک‌های ایرانی به پایگاه آمریکا + تصاویر
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اصابت دقیق موشک‌های ایرانی به پایگاه آمریکا + تصاویر

تصاویر جدید از اصابت دقیق موشک‌های ایرانی به پایگاه موفق السلطی آمریکا در اردن منتشر شد.

 چرا ایران نباید از همسایگان خود فاصله بگیرد؟
۲۱ دقیقه قبل / سایت فرارو

چرا ایران نباید از همسایگان خود فاصله بگیرد؟

این تحلیل تأکید می‌کند که بازدارندگی ایران در برابر آمریکا الزاماً به حمله مستقیم به ناوهای آمریکایی یا بستن کامل تنگه هرمز وابسته نیست، بلکه توان تحمیل هزینه و تغییر محاسبات نظامی واشنگتن نیز بخشی از قدرت ایران است. با این حال، تشدید فشار بر کشورهای عربی می‌تواند نتیجه معکوس داشته و آنها را به آمریکا نزدیک‌تر کند. از این رو، حفظ روابط با همسایگان و عمق راهبردی سیاسی، اقتصادی و دیپلماتیک اهمیت دارد. راه‌حل پایدار نیز ایجاد نظام امنیتی منطقه‌ای با مشارکت کشورهای منطقه است.

 عراقچی با عاصم منیر گفت‌وگو کرد
۱۳ ساعت قبل / سایت جماران

عراقچی با عاصم منیر گفت‌وگو کرد

طرفین در این تماس، ضمن بررسی آخرین تحولات منطقه، درباره تشدید تنش‌ها و افزایش ناامنی در منطقه و پیامدهای آن برای صلح و ثبات منطقه‌ای تبادل نظر کردند.

جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026