
استانها
به گزارش خبرگزاری تسنیم از چرام، یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در آغاز عملیات اجرایی بهسازی و آسفالت محور روستایی طسوج که با حضور نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی برگزار شد با اشاره به اهمیت بهسازی این محور اظهار کرد: پیمانکار پروژه پس از تأمین اعتبار و برگزاری مناقصه در محل مستقر شده و عملیات اجرایی این طرح با جدیت در حال انجام است.
وی با بیان اینکه عملیات اجرایی پروژه در 12 روز گذشته آغاز شده است، افزود: تاکنون بخشی از مسیر زیرسازی و آمادهسازی شده و روند اجرای پروژه با پیشرفت فیزیکی مناسبی در حال پیگیری است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به طول 10 کیلومتری این محور تصریح کرد: برای اجرای پروژه بهسازی و آسفالت راه روستایی طسوج بیش از 109 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است و تلاش میکنیم با تأمین و تخصیص اعتبارات مورد نیاز این پروژه روند اجرای آن با سرعت بیشتری ادامه داشته باشد.
رحمانی با تأکید بر ضرورت بهرهبرداری از بخش قابلتوجهی از مسیر پیش از شروع فصل بارشها عنوان کرد: با توجه به برفگیر بودن …












