قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

نرخ بازدهی اوراق دولتی به مرز 40 درصد رسید - تسنیم

دولت در نهمین حراج اوراق 1405 فقط 31.1 هزار میلیارد ریال منابع جذب کرد؛ حراج بعدی 20 مرداد برگزار می‌شود.
 نرخ بازدهی اوراق دولتی به مرز 40 درصد رسید - تسنیم

اقتصادی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، نتیجه نهمین مرحله حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال 1405 نشان می‌دهد دولت از مجموع عرضه‌های انجام‌شده، 31.1 هزار میلیارد ریال اوراق فروخته است؛ رقمی که بخش عمده آن از مسیر بازار سرمایه و خرید سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی تأمین شد و مشارکت شبکه بانکی در آن محدود باقی ماند.

بر اساس اعلام بانک مرکزی، در حراج برگزارشده در 14 مردادماه، تنها یک بانک یا مؤسسه اعتباری غیربانکی برای خرید اوراق با نماد «اراد296» سفارش ارسال کرد که ارزش آن 2 هزار میلیارد ریال بود و وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز کل این سفارش را پذیرفت.

در مقابل، سایر خریداران در بازار سرمایه 29.1 هزار میلیارد ریال از اوراق «اراد283» را خریداری کردند. به این ترتیب، کل فروش دولت در حراج نهم به 31.1 هزار میلیارد ریال رسید؛ در حالی که مجموع فروش اوراق مالی اسلامی دولتی در 9 حراج برگزارشده امسال، به 1467 هزار میلیارد ریال رسیده است.

نکته قابل توجه در این مرحله، فاصله معنادار میان حجم عرضه و میزان فروش اوراق است. وزارت اقتصاد در این حراج اوراقی با نمادهای اراد283، اراد286، اراد296، اراد297 و اراد298 عرضه کرد. همچنین مبلغ قابل عرضه اوراق «اراد298» با سررسید تیر 1408، پیش از برگزاری حراج به 300 هزار میلیارد ریال افزایش یافته بود، اما برای این اوراق سفارشی ثبت نشد.

بازده تا سررسید اوراق فروخته‌شده نیز در سطح بالایی قرار داشت. نرخ بازده تا سررسید «اراد283» 39.9 درصد و این نرخ برای «اراد296» 39.8 درصد ثبت شد. این در حالی است که نرخ سود اسمی سالانه اوراق عرضه‌شده 23 درصد اعلام شده است. اختلاف میان نرخ سود اسمی و بازده تا سررسید، بیانگر معامله اوراق در قیمت‌هایی پایین‌تر از ارزش اسمی و مطالبه بازده بالاتر از سوی …





 بنزین در دوراهی اصلاح یا شوک ؛ ناترازی بنزین از کجا آمد؟
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بنزین در دوراهی اصلاح یا شوک ؛ ناترازی بنزین از کجا آمد؟

بحران بنزین دیگر فقط به اختلاف میان تولید و مصرف محدود نیست؛ رشد شتابان مصرف، خودروهای فرسوده و پرمصرف، ضعف حمل‌ونقل عمومی و دشوارشدن واردات، مجموعه‌ای از عوامل را ایجاد کرده که سیاست‌گذار را ناگزیر از بازنگری در شیوه توزیع یارانه بنزین کرده است.

 ChatGPT حالا می‌تواند پیام‌های آیفون را بخواند، ویرایش کند و بفرستد
۶ ساعت قبل / سایت توسعه برند

ChatGPT حالا می‌تواند پیام‌های آیفون را بخواند، ویرایش کند و بفرستد

توسعه برند؛ OpenAI با افزودن امکان اتصال ChatGPT به پیام‌های آیفون، یک قدم فراتر از پاسخ‌گویی به درخواست‌های کاربران برداشته است؛ حالا این دستیار هوش مصنوعی می‌تواند پیام‌ها را جست‌وجو، دسته‌بندی و ویرایش کند، پاسخ پیشنهاد دهد و حتی از طرف کاربر پیام ارسال یا حذف کند؛ قابلیتی که در کنار راحتی، پرسش‌های جدی درباره حریم خصوصی و کنترل کاربر ایجاد کرده است.

 شگل علت رشد سود عملیاتی را اعلام کرد
۵ ساعت قبل / سایت صدای بورس

شگل علت رشد سود عملیاتی را اعلام کرد

شرکت گلتاش در توضیح صورت‌های مالی و اطلاعات منتشرشده، علت افزایش سود عملیاتی خود نسبت به دوره قبل را تشریح کرد.

 تهران گالری اقتصادنوین شد
۶ ساعت قبل / سایت فرکانس

تهران گالری اقتصادنوین شد

به گزارش فرکانس، این گنجینه به سال‌های نخست تاسیس بانک اقتصادنوین بازمی‌گردد؛ زمانی که ۱۰۶ تابلوی نفیس در حوزه‌های عکس، نقاشی و خوشنویسی خریداری شد. آثاری که هر یک بخشی از روایت هنر معاصر ایران را در خود دارند و امروز در کنار هم یکی از گنجینه‌های هنری قابل توجه شکل‌گرفته در یک نهاد اقتصادی [ ]

 تعدادی کارگزار از محل رسوب حق بیمه تبلیغات میلیاردی به صداوسیما می‌دادند!
۶ ساعت قبل / سایت فرکانس

تعدادی کارگزار از محل رسوب حق بیمه تبلیغات میلیاردی به صداوسیما می‌دادند!

افشاگری رئیس کل بیمه مرکزی از اتفاقات اخیر؛

 ادامه فروش امتیاز نهضت ملی مسکن/انتقاد از ورود مستقیم نهادها به ساخت‌وساز
۴ ساعت قبل / سایت اکونگار

ادامه فروش امتیاز نهضت ملی مسکن/انتقاد از ورود مستقیم نهادها به ساخت‌وساز

رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران با تأکید بر لزوم تدوین یک سیاست جامع و بلندمدت در بخش مسکن، گفت: طرح‌هایی مانند خرید متری مسکن و ورود مستقیم نهادها به ساخت‌وساز، بدون شفاف‌سازی حقوقی و اجرایی نمی‌توانند به‌تنهایی راهگشا باشند.



زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این
پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.
لوبیا چیتی خلاف جریان آب شنا می‌کند
روزنامه هفت صبح

لوبیا چیتی خلاف جریان آب شنا می‌کند

افزایش عرضه، واردات مناسب، رسیدن محصول داخلی و تغییر رفتار خریداران، قیمت محبوب‌ترین لوبیای بازار را پایین کشید
پول داریم یا نداریم؟ روایت دوگانه از دخل ارزی
سایت جوان آنلاین

پول داریم یا نداریم؟ روایت دوگانه از دخل ارزی

بانک مرکزی: ۱/۴ میلیارد دلار اضافه شده به ذخایر اسکناس از بازار داخلی جمع‌آوری شده است
روایت عجیب از تخصیص ارز به مونتاژکاران | ۶.۵ میلیارد دلار برای ۴۳۰ هزار خودرو!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

روایت عجیب از تخصیص ارز به مونتاژکاران | ۶.۵ میلیارد دلار برای ۴۳۰ هزار خودرو!

یک کارشناس خودرو با تأیید آمار باورکردنی تخصیص ۶.۵میلیارد دلار ارز به یک شرکت مونتاژکار طی ۵سال گفت: اگر همین ارز صرف واردات خودروی کامل می‌شد، نتیجه بهتری برای بازار و مصرف‌کننده داشت.
نمایشنامه عجیب اقتصاد ایران | اقتصاد ایران چگونه با وجود شوک‌های مکرر به فعالیت ادامه می‌دهد؟ | 50 تا 60 درصد شاغلان اضطراب از دست دادن شغل دارند
سایت اقتصادنیوز

نمایشنامه عجیب اقتصاد ایران | اقتصاد ایران چگونه با وجود شوک‌های مکرر به فعالیت ادامه می‌دهد؟ | 50 تا 60 درصد شاغلان اضطراب …

اقتصادنیوز: مجله تجارت فردا در گزارشی به این سوال پرداخته که سازگاری اقتصاد ایران تا کجا می‌تواند ادامه پیدا کند؟