قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۳ ساعت قبل

گرفتاری کارگران در تله وام های واسطه ای برای گذران زندگی - تسنیم

بسیاری از کارگران برای گذران زندگی، در تله‌ی وام‌های واسطه‌ای و تعهدات سخت‌گیرانه بانکی گرفتار شده‌اند.
 گرفتاری کارگران در تله وام های واسطه ای برای گذران زندگی - تسنیم

اقتصادی

حمیدرضا امام‌قلی‌تبار، بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم,‌ در بررسی وضعیت معیشتی جامعه کارگری کشور، به موضوعی حیاتی اشاره کرد که به اعتقاد وی کمتر به آن پرداخته شده است.

وی گفت: درصد قابل توجهی از کارگران کشور برای جبران هزینه‌های زندگی و پوشش نیازهای معیشتی در سال‌های گذشته، به تکیه بر وام‌های واسطه‌ای روی آورده‌اند.

وی افزود: کارگران به دلیل عدم توانایی در ایجاد معدل و ضمانت‌های بانکی، مجبور شده‌اند برای دریافت تسهیلات به سراغ واسطه‌هایی بروند که امتیاز وام‌ها را می‌فروشند؛ اتفاقاً در این مسیر، برخی از بانک‌ها نیز با این واسطه‌ها همکاری می‌کنند.

امام‌قلی‌تبار در تشریح مکانیسم این تسهیلات گفت: در این روش، کارگر امتیاز وام‌های 100، 200یا 300میلیونی را از واسطه‌ها خریداری می‌کند، اما در لحظه واریز، حدود یک‌سوم از مبلغ وام به عنوان کارمزد توسط واسطه برداشت می‌شود.

وی برای شفافیت بیشتر مثال زد: اگر کارگری وام 300میلیونی را بخرد، در واقع تنها 200میلیون تومان دریافت می‌کند، اما متعهد می‌شود که کل مبلغ 300میلیون تومان را در بازه زمانی 18تا 24ماه بازپرداخت کند. این سازوکار باعث شده است وام‌ها با بهره‌ای بسیار بالا و کمرشکن برای کارگران تمام شوند.

بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران در ادامه به چالش‌های دیگر این قشر اشاره کرد و گفت: این افراد برای تأمین نیازهای حداقلی زندگی و خرید لوازم خانگی ضروری که در سال‌های پیش دچار مشکل شده بودند، به خرید اقساطی روی آورده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: در نتیجه این وضعیت، حقوق فعلی این دسته از کارگران عملاً «پیش‌خور» شده است؛ به این معنا که درآمد جاری آن‌ها صرفاً برای پوشش تعهدات و اقساط سال‌های گذشته به کار می‌رود و آن‌ها در واقع در حال پرداخت هزینه‌های عقب‌مانده از سال‌های پیش هستند.

 بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران، در تشریح وضعیت بحرانی معیشت جامعه کارگری، از عدم کفایت دستمزدهای جاری برای پوشش هزینه‌های زندگی خبر داد.

وی گفت: در حال حاضر درصد بسیار ناچیزی از حقوق کارگران در جبران سبد معیشت ماه جاری قابل استفاده است؛ به گونه‌ای که برای مثال، اگر کارگری 20میلیون تومان حقوق بگیرد، 15میلیون تومان آن بابت اقساط مربوط به سنوات …



 تارتار از کدام جوانگرایی صحبت می‌کند؟
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تارتار از کدام جوانگرایی صحبت می‌کند؟

پایان رافت، از قدیمی‌های پرسپولیس، بااینکه نقدهایی را به تیم و سرمربی‌اش دارد اما می‌گوید باخت به تراکتور به موقع بود.

 آبگوشت خوردن ژولیت بینوش بازیگر سرشناس فرانسوی در تهران ؛ ۲۰ سال پیش |  عکس
۲۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آبگوشت خوردن ژولیت بینوش بازیگر سرشناس فرانسوی در تهران ؛ ۲۰ سال پیش | عکس

ژولیت بینوش در سال ۱۳۸۵ برای ایفا نقش در فیلم «شیرین عباس» کیارستمی به تهران سفر کرد.

 یک چالش در پرسپولیس؛ اختلاف تارتار و اورونوف!
۵۴ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

یک چالش در پرسپولیس؛ اختلاف تارتار و اورونوف!

اوستون اورونوف و مهدی تارتار با یکدیگر به چالش خورده‌اند و شرایط خاصی پیرامون ادامه فعالیت ستاره ازبکستانی در پرسپولیس به‌وجود آمده است.

 رونمایی از مجسمه کمال الملک در تهرانسر
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رونمایی از مجسمه کمال الملک در تهرانسر

مراسم رونمایی از مجسمه کمال الملک، چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ و با حضور با حضور مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران و محسن امیدیان، شهردار منطقه ۲۱، در میدان کمال الملک تهرانسر برگزار شد.

 فال سفر تعطیلات آخر هفته از 5 شهریور تا 8 شهریور
۱۱ دقیقه قبل / سایت رکنا

فال سفر تعطیلات آخر هفته از 5 شهریور تا 8 شهریور

رکنا: اگر دوست دارید در تعطیلات به سفر کوتاه و مفید بروید پیشنهاد ما را در ادامه بخوانید.

 معاون وزیر علوم از تداوم تخصیص یارانه غذای دانشجویی به شکل جدید خبر داد
۲۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

معاون وزیر علوم از تداوم تخصیص یارانه غذای دانشجویی به شکل جدید خبر داد

تربت‌حیدریه - ایرنا - معاون وزیر و رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم،تحقبقات و آموزش عالی گفت: با وجود مشکلات مالی ناشی از جنگ یارانه غذای دانشجویی در سال تحصیلی جدید قطع نمی‌شود، بلکه با شکل و سیاق جدیدی به اجرا در می آید.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح