قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

جذب 12 پزشک عمومی در قائنات/پیگیری ساخت بیمارستان و دانشکده علوم پزشکی - تسنیم

فرماندار قائنات از جذب بیش از 12 پزشک عمومی و پیگیری ساخت بیمارستان و دانشکده علوم پزشکی این شهرستان خبر داد.
 جذب 12 پزشک عمومی در قائنات/پیگیری ساخت بیمارستان و دانشکده علوم پزشکی - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قائن، جلسه بررسی طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان قائنات امروز با حضور موهبتی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، یدالله غلام‌پور فرماندار قائنات، رئیس و هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی و حجت‌الاسلام والمسلمین رحمانی امام جمعه قاین برگزار شد.

فرماندار قائنات در این جلسه با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده اظهار کرد: با توجه به ضرورت اصلاح نظام درمان کشور و حمایت دولت چهاردهم از این طرح، مقدمات اجرای آن در شهرستان فراهم شده و اقدامات لازم با جدیت در حال انجام است.

غلام‌پور افزود: بخش قابل توجهی از کمبود پزشک عمومی در شهرستان برطرف شده و تاکنون بیش از 12 پزشک عمومی جذب شده‌اند و جذب پنج تا 6 پزشک دیگر نیز در دست اقدام است.

وی ادامه داد: در حوزه پزشکان متخصص نیز قراردادها منعقد و پرداخت‌ها انجام شده است، اما برای پیشبرد کامل طرح پزشک خانواده همچنان نیازمند حمایت در حوزه زیرساخت‌ها هستیم.

فرماندار قائنات با اشاره به جمعیت شهرستان و ارائه خدمات درمانی به شهرستان زیرکوه، خواستار توجه ویژه وزارت بهداشت به این منطقه شد و گفت: قائنات دومین شهرستان استان خراسان جنوبی است و با توجه به جمعیت و گستره خدمات‌رسانی، توسعه زیرساخت‌های درمانی در آن ضرورت دارد.

غلام‌پور درباره روند ساخت بیمارستان قائن نیز اظهار کرد: روند اجرای این پروژه مطلوب است و امیدواریم بیمارستان هرچه سریع‌تر تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

وی همچنین درباره دانشکده علوم پزشکی قاین گفت: این پروژه که با 33 درصد پیشرفت فیزیکی متوقف شده بود، با جمع‌بندی‌های …



 مصدومیت 2 کارگر در پی وقوع حادثه در شرکت معادن سرمک شهرستان ملایر
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

مصدومیت 2 کارگر در پی وقوع حادثه در شرکت معادن سرمک شهرستان ملایر

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: بر اثر وقوع حادثه در شرکت معادن سرمک شهرستان ملایر، 2 نفر از کارگران این معدن مصدوم شدند. این حادثه حین کار اتفاق افتاده است.

 9 مصدوم دستاورد حادثه رانندگی جاده‌ای در شهرستان اراک
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

9 مصدوم دستاورد حادثه رانندگی جاده‌ای در شهرستان اراک

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: وقوع حادثه رانندگی بین یک دستگاه خودروی سواری سمند و یک دستگاه خودروی سواری پژو بعد از روستای مرزیجران محدوده نرسیده به روستای مهرآباد اراک، 9 مصدوم برجای گذاشت.

 افزایش آمادگی برای حل بحران حوزه سلامت - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

افزایش آمادگی برای حل بحران حوزه سلامت - تسنیم

افزایش آمادگی برای حل بحران‌های حوزه سلامت در استان اردبیل، جزو رویکردهای اصلی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل است.



چرا بعضی‌ها با صدای بلند صحبت می‌کنند؟
خبرگزاری ایسنا

چرا بعضی‌ها با صدای بلند صحبت می‌کنند؟

بلند صحبت‌کردن همیشه نشانه ویژگی شخصیتی یا اختلال روانی نیست و می‌تواند از عادت‌های خانوادگی، محیط رشد، فرهنگ و شرایط شنوایی ناشی شود؛ با این حال، تداوم آن در روابط و محیط کار موجب حواس‌پرتی و تخریب ارتباطات می‌شود و در زمان تعارض، اگر با هدف ترساندن یا تهدید طرف مقابل باشد، نوعی آزار روانی محسوب می‌شود.
سناریوی ممتد یک فاجعه
خبرگزاری ایرنا

سناریوی ممتد یک فاجعه

تهران- ایرنا- پیش از آنکه بوی سوختن تن‌ها و فریادهای بلند مردان و زنان از پشت درهای بسته سینمارکس، گوش آبادان را کر کند، این قدرت و سید بودند که روی پرده «گوزن‌ها» نقش آفرینی می‌کردند. فیلمی که به سبب قصه‌اش، حواشی زیادی داشت و سوختنِ تماشاگرانش در آن شب گرم مردادماه در سینما رکس، خود تبدیل شد به هیزمی بزرگ برای اعتراض. جایی که روایت فیلم از پرده بیرون زد و آتش اعتراض مردم را تا انقلاب ۵۷ شعله‌ورتر کرد.
خبرگزاری ایرنا

فیلم| گذری بر کاروانسرای شاه عباسی یزد

آسیب‌شناسی یک چالش هنری؛ آیا تئاتر طبقاتی است؟
خبرگزاری ایرنا

آسیب‌شناسی یک چالش هنری؛ آیا تئاتر طبقاتی است؟

روایتِ رسانه‌ای از وضعیت قیمت بلیت تئاتر، این روزها اغلب با تمرکز بر بالاترین نرخ‌هایِ یک سالنِ خاص، تصویرِ یک فضایِ غیرقابلِ دسترسی را به جامعه مخابره می‌کند. اما با نگاه به تنوعِ بیش از ۹۰ اجرایِ هم‌زمان در پایتخت و تفاوتِ ساختاریِ سالن‌های دولتی و خصوصی، مشخص می‌شود که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نه تنها از نقش حمایتی خود عقب‌نشینی نکرده، بلکه در چارچوبِ قانون، در تلاش برای حفظ توازن میان معیشت هنرمندان و قدرت خرید مخاطبان است؛ توازنی که نباید با تیترهایِ یک‌سویه، فدایِ جنجال‌هایِ رسانه‌ای شود.
از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟
خبرگزاری ایرنا

از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟

تهران-ایرنا- روزنامه گاردین با بررسی شباهت‌های بحران کنونی دونالد ترامپ در جنگ با ایران با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری، نوشت که رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای با جنگی فرسایشی، افزایش قیمت انرژی و کاهش حمایت افکار عمومی مواجه است؛ شرایطی که می‌تواند خاطره شکست انتخاباتی کارتر را تداعی کرده و به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات پیش‌رو تبدیل شود.
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.