قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

رفع بیش از 80 نقطه حادثه‌خیز در استان کرمان - تسنیم

مدیرکل راهداری استان کرمان گفت: در چهار ماهه امسال بیش از 80 نقطه حادثه‌خیز در استان کرمان رفع شده است.
 رفع بیش از 80 نقطه حادثه‌خیز در استان کرمان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، علی عبداللهی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شمال استان کرمان، در نشست خبری با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان، به‌ویژه امام شهید و تبریک 17 مردادماه، روز خبرنگار، اظهار کرد: رسانه‌ها حلقه واسط بین مردم و مسئولان هستند و دغدغه مردم را دارند و تلاش می‌کنند مشکلات مردم را پیگیری و مطالبه کنند.

وی با اشاره به یکی از دغدغه‌های مهم مردم استان کرمان، افزود: یکی از دغدغه‌های به‌حق مردم استان، راه‌ها و جاده‌هاست و در حوزه راه‌های روستایی با عقب‌ماندگی تاریخی مواجه هستیم که تلاش کرده‌ایم بخشی از این عقب‌ماندگی را جبران کنیم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شمال استان کرمان با بیان اینکه سال گذشته کرمان رتبه نخست کشور در احداث راه روستایی را به دست آورد، گفت: در سال گذشته 177 کیلومتر راه روستایی جدید به راه‌های استان اضافه شده است و بر اساس تفاهم‌نامه‌های ایجادشده، در حوزه احداث راه‌های روستایی پیشرفت خوبی خواهیم داشت.

وی با اشاره به وضعیت راه‌های روستایی شمال استان کرمان عنوان کرد: در شمال استان کرمان حدود 2 هزار کیلومتر راه روستایی وجود دارد که باید آسفالت شود و در این حوزه نیازمند استمرار اقدامات و تأمین اعتبارات هستیم.

عبداللهی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای جابه‌جایی زائران اربعین حسینی در استان کرمان اظهار داشت: در ایام اربعین تلاش شد زائران کرمانی بدون دغدغه به مرزها سفر کنند و در زمان بازگشت نیز مشکلی نداشته باشند که امیدواریم فعالیت‌های انجام‌شده نتیجه‌بخش بوده باشد.

وی افزود: در ایام اربعین بیش از 22 هزار زائر در استان کرمان جابه‌جا شدند و مجموعه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تلاش کرد خدمات لازم را در این زمینه ارائه کند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان با اشاره به وضعیت تصادفات جاده‌ای گفت: در بیش از 80 درصد تصادفات، عامل انسانی دخیل است؛ البته در حوزه راه و کیفیت خودروها نیز مشکلاتی داریم که در وقوع تصادفات مؤثر هستند.

عبداللهی با بیان اینکه کرمان از جمع پنج استان پرحادثه کشور خارج شده است، افزود: این موضوع کافی نیست و همچنان تلاش خواهیم کرد تا کمترین میزان تصادفات را در استان داشته باشیم.

وی ادامه داد: در چهار ماهه امسال بیش از 80 نقطه حادثه‌خیز …



 استاندار کرمان از برنامه‌ریزی‌ برای احیاء تالاب جازموریان خبر داد / پیگیری تخصیص ۸۵۰ میلیارد تومان اعتبار+فیلم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

استاندار کرمان از برنامه‌ریزی‌ برای احیاء تالاب جازموریان خبر داد / پیگیری تخصیص ۸۵۰ میلیارد تومان اعتبار+فیلم

استاندار کرمان با تاکید بر اهمیت پیگیری موضوع احیاء تالاب جازموریان با توجه به مسئله ریزگردها ، گفت : برنامه‌ریزی‌هایی برای احیاء این تالاب انجام شده و یکی ا...



 چرا مریلا زارعی ازدواج نکرده است؟
۴۶ دقیقه قبل / سایت رکنا

چرا مریلا زارعی ازدواج نکرده است؟

رکنا: مریلا زارعی بازیگر و هنرمندی که در همه محافل از او به نیکی یاد میشود دلیل تجرد خود را فاش کرد.

 رشد طلای جهانی به بالای 4600 دلار و بیت کوین به بیش از 77 هزار دلار؛ سهام عقب نشست و دلار تضعیف شد
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

رشد طلای جهانی به بالای 4600 دلار و بیت کوین به بیش از 77 هزار دلار؛ سهام عقب نشست و دلار تضعیف شد

طلا و بیت‌کوین در هفته گذشته همزمان با تضعیف دلار و افزایش نگرانی‌ها درباره کسری بودجه آمریکا رشد کردند. طلا تا نزدیکی ۴۶۳۰ دلار بالا رفت و بیت‌کوین نیز با تقویت تقاضا مواجه شد. در مقابل، سهام آمریکا به‌ویژه شرکت‌های فناوری افت کردند و بازده اوراق بلندمدت، پس از واکنش کوتاه‌مدت به اظهارات اسکات بسنت، دوباره افزایش یافت.

 سخنگوی وزارت دفاع: ارتقای موشک‌های بالستیک و کروز ادامه دارد
۴۹ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سخنگوی وزارت دفاع: ارتقای موشک‌های بالستیک و کروز ادامه دارد

سخنگوی وزارت دفاع از تداوم روند ارتقای تسلیحات راهبردی مانند موشک‌های بالستیک و کروز با تکیه بر دانش بومی خبر داد و گفت: در جنگ اخیر، استفاده از تسلیحات اثرب...

 قبل از خرید خودرو کارکرده این استعلام‌ها را بگیرید
۱ ساعت قبل / سایت فرکانس

قبل از خرید خودرو کارکرده این استعلام‌ها را بگیرید

به گزارش فرکانس، خرید خودروی دست‌دوم فقط به بررسی ظاهر و قیمت خودرو محدود نمی‌شود. پیش از پرداخت وجه و قطعی‌کردن معامله، وضعیت حقوقی، مالکیت و اصالت خودرو باید بررسی شود. استعلام توقیف و محدودیت نقل‌وانتقال، تطبیق مشخصات فروشنده با مدارک خودرو و در معاملات وکالتی، بررسی اصالت، اعتبار و حدود اختیارات وکالت‌نامه از [ ]

 شملی درباره شفاف‌سازی نوسان قیمت پاسخی نداد
۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

شملی درباره شفاف‌سازی نوسان قیمت پاسخی نداد

شرکت ملی شیمی کشاورز با نماد «شملی» در مهلت مقرر به درخواست فرابورس ایران برای برگزاری کنفرانس اطلاع‌رسانی و افشای موارد مطرح‌شده در آن پاسخ نداد.

 حق‌السهم پروژه‌های شهرداری، به مسکن اجتماعی و اجاره‌داری حرفه‌ای اختصاص می‌یابد
۴۸ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

حق‌السهم پروژه‌های شهرداری، به مسکن اجتماعی و اجاره‌داری حرفه‌ای اختصاص می‌یابد

علیرضا زاکانی، شهردار تهران در پاسخ به پرسش تجارت‌نیوز گفت: «حق‌السهم پروژه‌های شهرداری، به مسکن اجتماعی و اجاره‌داری حرفه‌ای اختصاص می‌یابد.»