قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱ ساعت قبل

پوردهقان: مجلس اجرای سند تسهیم درآمد محتوا را پیگیری می‌کند - تسنیم

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت:مجلس در زمینه اجرای سند تسهیم درآمد محتوا از سوی وزارت ارتباطات، پیگیر است.
 پوردهقان: مجلس اجرای سند تسهیم درآمد محتوا را پیگیری می‌کند - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، شورای عالی فضای مجازی اقدام به تصویب سند راهبردی با عنوان سیاست‌ها و الزامات تعرفه‌گذاری ترافیک شبکه و تسهیم درآمد محتوا کرده است. یک سال از ابلاغ این سند می‌گذرد اما هنوز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای اجرای این سند راهبردی اقدام نکرده است.

تولیدکننده محتوا در یوتیوب از محل افزایش استفاده از زیرساخت اینترنت و تبلیغات در این بستر، به ازای هر تماشا درآمد دریافت می‌کند، در ایران نیز بر اساس سند راهبردی مورد بحث ارائه‌دهنده زیرساخت اینترنت موظف است بخشی از درآمد خود از محل افزایش ترافیک شبکه اینترنتی را به تولیدکنندگان محتوا تخصیص دهد.

سند سیاست‌ها و الزامات تعرفه‌گذاری ترافیک شبکه و تسهیم درآمد محتوا اهداف چندگانه‌ای دارد. ارتقای ارزش اقتصادی ترافیک داخلی و تحقق‌بخشی به اقتصاد محتوای فرهنگی، مزیت‌بخشی اقتصادی و ارتقای ارزش خدمات پایه و کاربردی بومی در جهت تقویت تولید محتوای فاخر و شایسته مصرف، افزایش سهم ترافیک داخلی به نسبت ترافیک بین‌الملل با ایجاد عواید اقتصادی در پلتفرم‌های ایرانی و تعادل بخشیدن به درآمد زنجیره ارزش فضای مجازی بومی اعم از تولید، توزیع و مصرف محتوا از جمله اهداف سند مورد بحث است.

در حال حاضر همه درآمد حاصل از تولید محتوا در فضای مجازی به جیب اپراتورهای ارائه‌دهنده اینترنت می‌رود، با ابلاغ و اجرایی شدن سند تسهیم درآمد محتوا، باید درآمد بین همه بخش‌ها از ارائه‌دهنده خدمت تا تولیدکننده محتوا تقسیم شود.

در همین رابطه با آقای مصطفی پوردهقان، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به گفتگو پرداختیم که در ادامه خواهید خواند.پوردهقان درباره سند تسهیم درآمد محتوا و تأثیر آن بر اقتصاد فضای مجازی اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که مجلس نیز بر آن تأکید داشته، این است که درآمدهای حاصل از فعالیت‌های ارتباطی و ترافیک ایجادشده در فضای مجازی نباید صرفاً در اختیار اپراتورها و ارائه‌دهندگان خدمات باقی بماند و باید بخشی از این درآمد به تولیدکنندگان محتوا بازگردد. …




 اخبار جدید

 رشد اقتصادی ترکیه در سه ماه گذشته آهسته شد
۵۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

رشد اقتصادی ترکیه در سه ماه گذشته آهسته شد

آمار رسمی نشان داد اقتصاد ترکیه در سه ماهه دوم سال میلادی جاری ۲.۳ درصد رشد کرد که نسبت به رشد ۴.۸ درصدی ثبت شده در مدت مشابه سال گذشته به شدت کاهش نشان داد، زیرا جنگ تحمیلی علیه ایران و پیامدهای اقتصادی آن بر فعالیت‌ها تاثیر گذاشت.

 ببینید| اصناف متخلف 22 همت جریمه شدند - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| اصناف متخلف 22 همت جریمه شدند - تسنیم

رئیس اتاق اصناف از ارسال 82 هزار پرونده تخلف صنفی به ارزش 22 همت به سازمان تعزیرات در 5 ماهه امسال خبر داد.

 عرضه اولیه سهام گروه پتروشیمی تابان فردا با استقبال سرمایه‌گذاران همراه شد/ حجم تقاضای ثبت‌شده در کم‌تر از ۵۰ دقیقه از حجم سهام قابل عرضه فراتر رفت
۱ ساعت قبل / سایت سنا

عرضه اولیه سهام گروه پتروشیمی تابان فردا با استقبال سرمایه‌گذاران همراه شد/ حجم تقاضای ثبت‌شده در کم‌تر از ۵۰ دقیقه از حجم سهام قابل عرضه فراتر رفت

معاون عملیات بازار بورس تهران از استقبال سرمایه‌گذاران از عرضه اولیه سهام گروه پتروشیمی تابان فردا خبر داد و گفت: حجم تقاضای ثبت‌شده در کمتر از ۵۰ دقیقه، از حجم سهام قابل عرضه فراتر رفت.

 دولت با تشکیل جلسه کمیته بازنگری مزد 1405 موافقت کرد
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

دولت با تشکیل جلسه کمیته بازنگری مزد 1405 موافقت کرد

اقتصادنیوز: محسن باقری در تحلیل وضعیت جاری گفتگوهای صنفی اشاره کرد: وزارت کار در نهایت در برابر مطالبات جامعه کارگری انعطاف نشان داده و موافقت اولیه برای برگزاری جلسات کمیته مزد حاصل شده است.

 تبلیغ خرید و فروش وام ممنوع شد؛ ابلاغ ضوابط جدید تبلیغات بانکی
۴۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تبلیغ خرید و فروش وام ممنوع شد؛ ابلاغ ضوابط جدید تبلیغات بانکی

بانک مرکزی با ابلاغ دستورالعملی تازه، تبلیغات مالی بدون مجوز و خریدوفروش وام و حساب را ممنوع کرد.

 پاییز ایران پربارش می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

پاییز ایران پربارش می‌شود

رئیس سازمان هواشناسی کشور با اشاره به پیش‌بینی وضعیت بارش‌ها در پاییز گفت: با احتمال ۷۰ درصد انتظار داریم پاییز نسبتاً پربارشی در کشور داشته باشیم، اما با توجه به بالا بودن دمای هوا، بارش‌ها عمدتاً به شکل باران خواهد بود و در صورت وقوع بارش‌های سنگین، احتمال سیلاب نیز وجود دارد.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026