قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

ببینید| تردد‌ یک میلیون و 900 هزار زائر اربعین از مرز مهران - تسنیم

فرماندار مهران از ثبت یک میلیون و 910 هزار تردد از مرز بین المللی مهران خبر داد.
 ببینید| تردد‌ یک میلیون و 900  هزار زائر اربعین از مرز مهران - تسنیم

استانها

به گزارش خبرنگار تسنیم از مهران، اینجا مرز مهران است؛ جایی که شب و روز دیگر معنایی ندارد. از نخستین ساعات بامداد تا طلوع آفتاب، صف‌های طولانی اما منظم زائران در حرکت‌اند؛ چمدان‌هایی در دست، پرچم‌هایی بر دوش و دل‌هایی که تنها یک مقصد را می‌شناسند؛ کربلا.

در مهم‌ترین گذرگاه زمینی کشور، موج رفت‌وآمد زائران اربعین حسینی همچنان ادامه دارد و آمارها از حجم بی‌سابقه تردد در این مرز حکایت دارد؛ مرزی که سال‌هاست به عنوان اصلی‌ترین مسیر عاشقان سیدالشهدا(ع) شناخته می‌شود و این روزها میزبان خیل عظیم زائرانی است که برای زیارت راهی عتبات عالیات می‌شوند.

.

حیدر نعمتی، فرماندار مهران، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به روند روان و مدیریت‌شده ترددها در این مرز اظهار داشت: از آغاز ماه صفر تا بامداد امروز، مجموع رفت‌وآمد ثبت‌شده در مرز مهران از یک میلیون و 900 هزار نفر عبور کرده است.

وی با ارائه جزئیات آمار تردد زائران افزود: در این بازه زمانی، 103 هزار و 514 نفر از اتباع ایرانی از کشور خارج شده و 160 هزار و 444 نفر نیز وارد کشور شده‌اند.

فرماندار مهران درباره تردد اتباع خارجی نیز گفت: در همین مدت، 981 نفر از اتباع خارجی از مرز مهران خارج و یک هزار و 120 نفر وارد کشور شده‌اند.

مهران؛ دروازه‌ای که هر 24 ساعت هزاران زائر را عبور می‌دهد

حجم تردد در مرز مهران طی روزهای اخیر به اوج خود رسیده است؛ به‌گونه‌ای که تنها در شبانه‌روز گذشته، بیش از 266 هزار زائر از این مرز تردد کرده‌اند؛ آماری که نشان می‌دهد مهران بار دیگر در صدر انتخاب زائران اربعین قرار گرفته است.

نعمتی درباره وضعیت ساعات ابتدایی امروز نیز اظهار داشت: از ساعت صفر بامداد تا 8:30 صبح، مجموعاً 80 هزار نفر از مرز مهران عبور کرده‌اند که از این تعداد، حدود 20 هزار نفر خروج و نزدیک به 60 هزار نفر ورود داشته‌اند.

چرا مهران انتخاب نخست زائران است؟

مرز مهران تنها یک مسیر عبور نیست؛ سال‌هاست به عنوان نزدیک‌ترین و پرترددترین راه زمینی زائران ایرانی به عتبات عالیات شناخته می‌شود. فاصله …





 سقوط اقتصادی در نبود پول قدرتمند - سایت خبری اقتصاد پویا
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد پویا

سقوط اقتصادی در نبود پول قدرتمند - سایت خبری اقتصاد پویا

کریمی/ پول ملی زمانی می‌تواند نقش واقعی خود را در اقتصاد ایفا کند که مردم بتوانند با آن قیمت‌ها را بسنجند، درآمد خود را برای آینده برنامه‌ریزی کنند، پس‌انداز داشته باشند و قراردادهای اقتصادی را بر مبنای آن تنظیم کنند. اما در شرایطی که ارزش پول با سرعت کاهش می‌یابد، ریال به‌تدریج بخشی از این [ ]

 حمله پهپادی ارتش اسرائیل به حومه دمشق
۴۸ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

حمله پهپادی ارتش اسرائیل به حومه دمشق

منابع سوری امروز (شنبه) از حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه‌ای در حومه دمشق و هدف گرفتن یک فرد خبر دادند.

 کالابرگ به نفری یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان افزایش می‌یابد؟
۳۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

کالابرگ به نفری یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان افزایش می‌یابد؟

با توجه به اظهارات رئیس‌کل بانک مرکزی مبنی بر افزایش حدود ۲۲ تا ۲۳ درصدی ارزش کالابرگ الکترونیکی، اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حدود یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان می‌رسد.

 اگر یک جوان، رئیس جمهور هم باشد باید ۱۵ سال کار کند تا یک مهریه متعارف را پرداخت کند
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اگر یک جوان، رئیس جمهور هم باشد باید ۱۵ سال کار کند تا یک مهریه متعارف را پرداخت کند

در مناظره تلویزیون همشهری، معاون قوه قضاییه با عضو کمیسیون قضایی مجلس، درباره مهریه بحث کردند. صادقی گفت اگر امکان اجرای مهریه بالقوه و بالفعل نباشد، شرط از ابتدا باطل است. سالاری نیز تأکید کرد حتی اگر یک جوان رئیس‌جمهور هم باشد باید ۱۵ سال کار کند تا مهریه متعارف را پرداخت کند.

 طائب: دشمن در سند تفاهم متعهد شده بود در بازه ۶۰ روزه به تعهدات خود عمل کند، تهدید نکند، به محور مقاومت حمله نداشته باشد و مدیریت تنگه هرمز را به ایران بسپارد؛ اما هیچ‌یک از این تعهدات را نپذیرفت و بار دیگر به نقض عهد و فشار روی آورد | جهان نیوز
۲۱ دقیقه قبل / سایت جهان نیوز

طائب: دشمن در سند تفاهم متعهد شده بود در بازه ۶۰ روزه به تعهدات خود عمل کند، تهدید نکند، به محور مقاومت حمله نداشته باشد و مدیریت تنگه هرمز را به ایران بسپارد؛ اما هیچ‌یک از این تعهدات را نپذیرفت و بار دیگر به نقض عهد و فشار روی آورد | جهان نیوز

حجت السلام و المسلمین حسین طائب: رئیس سازمان بسیج مستضعفین در چهارمین آیین ملی تکریم فعالان مساجد کشور، گفت: امروز در پایگاه‌های مقاومت مردمی با‌سلیقه‌ها و رفتارهای متنوع در برابر استکبار ایستاده‌اند.

 رئیس هیئت مدیره: بانک اقتصادنوین به یک ابزار عملیاتی برای کشور تبدیل شده است
۱۱ دقیقه قبل / سایت فراز

رئیس هیئت مدیره: بانک اقتصادنوین به یک ابزار عملیاتی برای کشور تبدیل شده است

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین سرمایه انسانی را باارزش ترین دارایی هویتی در سازمان دانست و با بیان این که اکنون توانمندترین و بادانش‌ترین کارکنان در این بان...