قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

از محرومیت جام جهانی تا قضاوت در سوپرجام اروپا؛ داستان بازگشت عمر آرتان

داور سومالیایی، پس از پشت سر گذاشتن یکی از سخت‌ترین مقاطع دوران حرفه‌ای خود، حالا به یکی از مهم‌ترین افتخارات داوری اروپا رسیده است.
 از محرومیت جام جهانی تا قضاوت در سوپرجام اروپا؛ داستان بازگشت عمر آرتان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ یوفا عمر آرتان را برای قضاوت در سوپرجام اروپا انتخاب کرده؛ اتفاقی که برای آرتان معنای ویژه‌ای دارد، چرا که او پیش از این با محرومیت جنجالی از حضور در جام جهانی مواجه شده بود؛ محرومیتی که برای مدتی مسیر حرفه‌ای او را متوقف کرد.

آرتان درباره لحظه‌ای که خبر انتخابش را دریافت کرد، گفت:

«وقتی تماس گرفتند، لحظه‌ای پر از شادی برای من و خانواده‌ام بود. جامعه بزرگ سومالیایی در اروپا و اتریش وجود دارد و آنها از اینکه من چنین مسابقه‌ای را قضاوت می‌کنم، خوشحال هستند.»

این داور سومالیایی همچنین تأکید کرده است که برای حضور در چنین مسابقه‌ای، آماده‌سازی دقیقی دارد و پیش از هر بازی، تیم‌ها را از جنبه‌های مختلف بررسی می‌کند؛ از تاکتیک و سبک بازی گرفته تا رفتار بازیکنان، تا با شناختی کامل وارد زمین شود.

اما شاید مهم‌ترین بخش صحبت‌های آرتان، پیامی باشد که از مسیر شخصی خود به دیگران منتقل کرده است:

«معتقدم اگر من توانستم موفق شوم، هر کسی می‌تواند. شما می‌توانید به هر چیزی که ذهنتان را به آن معطوف کنید، دست یابید. هرگز دست از رویاپردازی برندارید.»

257 251 کد مطلب 2258817



۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

سیدبندی لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۲۷-۲۰۲۶ مشخص شد

پایگاه خبری فوتبالی - با نزدیک شدن به مراسم قرعه‌کشی مرحله لیگ قهرمانان اروپا در تاریخ ۲۷ آگوست در موناکو، سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها به طور رسمی مشخص شد.

به گزارش فوتبالی، در این دوره که با حضور ۳۶ تیم برگزار می‌شود، تیم‌ها بر اساس ضریب یوفا در چهار سید ۹ تیمی تقسیم شده‌اند.

در قدرتمندترین سید این دوره، نام بزرگترین باشگاه‌های فوتبال اروپا به چشم می‌خورد. بایرن مونیخ با بالاترین ضریب  در صدر این سید قرار دارد و رئال مادرید و پاری سن ژرمن، قهرمان دو فصل اخیر، دیگر تیم‌های شاخص این گروه هستند. 

لیورپول، اینتر، منچسترسیتی، آرسنال، بارسلونا و اتلتیکومادرید نیز دیگر اعضای این سید را تشکیل می‌دهند. سید دوم نیز با ترکیبی از تیم‌های قدرتمند از جمله بوروسیا دورتموند، آاس رم، اسپورتینگ، استون ویلا، پورتو، منچستریونایتد، کلوب بروژ، رئال بتیس و پی‌اس‌وی آیندهوون پر شده است.

سید سوم شامل تیم‌هایی چون فاینورد، لیل، ناپولی، آر.بی. لایپزیش، ویارئال و گالاتاسرای است. سید چهارم نیز با تیم‌های راه‌یافته از مرحله پلی‌آف تکمیل خواهد شد و در حال حاضر تیم‌هایی مانند سلتیک، اسلاویا پراگ">اسلاویا پراگ، اشتوتگارت، آ.ا.ک آتن، کومو و لانس در این سید قرار دارند. 

کومو که به تازگی به این مرحله راه یافته، تنها تیم تازه‌وارد این دوره از مسابقات محسوب می‌شود. بر اساس فرمت جدید، هر تیم در مرحله لیگ با ۸ حریف متفاوت یعنی دو تیم از هر سید روبرو می‌شود که ۴ بازی در خانه و ۴ بازی در خارج از خانه خواهد داشت. 

۸ تیم برتر جدول ۳۶ تیمی مستقیماً به مرحله یک‌هشتم نهایی صعود می‌کنند و تیم‌های رتبه ۹ تا ۲۴ نیز در پلی‌آف شرکت خواهند کرد. مراسم قرعه‌کشی که به صورت خودکار انجام می‌شود، روز پنج‌شنبه در مقر یوفا در نیون سوئیس برگزار خواهد شد.


۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اینفانتینو درس نمی‌گیرد: پروژه جنجالی جدید

به گزارش ورزش سه، جانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال، در سال گذشته مذاکراتی با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای راه‌اندازی و تجاری‌سازی یک تورنمنت جهانی زیر ۱۵ سال داشته؛ مسابقاتی که ایده برگزاری آن از رقابت‌های مشهور بیسبال الهام گرفته شده است.

پروژه جدید جانی اینفانتینو برای برگزاری یک تورنمنت جهانی زیر ۱۵ سال با مشارکت سرمایه‌گذاران خصوصی، در شرایطی مطرح شده که رئیس فیفا به دلیل کنار گذاشتن طرح ایجاد یک شرکت تجاری برای فروش بخشی از دارایی‌ها و فعالیت‌های این نهاد، با انتقادات زیادی روبرو شده است.

اتلتیک در گزارشی مدعی شده اینفانتینو در یک سال گذشته با شماری از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی درباره امکان توسعه و تجاری‌سازی تورنمنتی شبیه جام جهانی برای تیم‌های زیر ۱۵ سال مذاکره کرده است. ایده این مسابقات از "Little League World Series"، رقابت‌های مشهور بیسبال، الهام گرفته شده است.

این پروژه قرار بود به شکل یک "جشنواره فوتبال جوانان" برگزار شود و تیم‌های ملی ۲۱۱ کشور عضو فیفا در آن حضور داشته باشند. طبق طرح اولیه، نخستین دوره این مسابقات فقط برای پسران برگزار می‌شد و بازی‌ها زمان کوتاه‌تری داشتند و در زمین‌هایی کوچک‌تر از اندازه معمول برگزار می‌شدند.

حمایت احتمالی مالک چلسی

اتلتیک می‌گوید شرکت "Eldridge Industries" از پروژه حمایت کرده بود. این شرکت توسط تاد بولی، رئیس باشگاه چلسی و یکی از مالکان تیم بیسبال لس‌آنجلس داجرز، تأسیس و اداره می‌شود.

حتی مذاکراتی با شبکه "ESPN" نیز انجام شده بود. این شبکه سال‌هاست مسابقات "Little League World Series" را پوشش می‌دهد و هدف از مذاکرات، برگزاری این رویداد در مجموعه "Disney World" در اورلاندو، فلوریدا بود.

ESPN قرار بود پخش مسابقات در آمریکا را برعهده بگیرد و مراسم افتتاحیه و اختتامیه در پارک‌های تفریحی دیزنی برگزار شود.

ایده برگزاری جام جهانی زیر ۱۵ سال پیش از این و در جریان جلسه شورای فیفا در دسامبر ۲۰۲۵ مطرح شده بود، اما آن زمان جزئیات مربوط به تجاری‌سازی مسابقات و مشارکت سرمایه‌گذاران خصوصی علنی نشده بود.

بر اساس گزارش اتلتیک، این برنامه‌ها پیش از آغاز جام جهانی در ماه ژوئن متوقف شدند. هنوز مشخص نیست پروژه به طور کامل کنار گذاشته شده یا فیفا ممکن است در آینده دوباره آن را مطرح کند.


۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

رکوردداران تصاحب کفش طلای فوتبال اروپا - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ هری کین مهاجم انگلیسی بایرن مونیخ با ۳۶ گل موفق شد کفش طلای فوتبال اروپا در فصل ۲۶-۲۰۲۵ را به دست آورد. این برای دومین بار بود که شاهزاده انگلیسی به این عنوان می رسد.

کماکان لیونل مسی آرژانتینی با ۶ توپ طلا پرافتخارترین بازیکن است. او آخرین کفش طلای خود را در سن ۳۲ سالگی و در فصل ۱۹-۲۰۱۸ به دست آورد.

بعد از او، کریستیانو رونالدو قرار دارد که موفق شده ۴ بار این جایزه را برنده شود.

هری کین، روبرت لواندوفسکی، دیگو فورلان، لوییس سوارس، اوزه بیو، گرد مولر، فرناندو گومش، تیری آنری، ماریو جاردل، آلی مکویست، دود جورجسکو فوتبالیست هایی هستند که ۲ بار این جایزه را تصاحب کردند.




 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!
۲۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد.دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شر ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مهدی تارتار,اوستون اورونوف,مهدی تیکدری,مجید عیدی,محمد عمری,تیوی بیفوما,محمد خدابنده‌لو,پیشنهاد سردبیر

 کلیپ تشویق ایسلندی ستاره های پرسپولیس پس از برتری 4 بر 1 مقابل استقلال خوزستان
۲۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ تشویق ایسلندی ستاره های پرسپولیس پس از برتری 4 بر 1 مقابل استقلال خوزستان

پس از پایان دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان ستاره های تیم فوتبال پرسپولیس با همراهی هواداران خود به تشویق ایسلندی پرداختند.

 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!
۲۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.

 شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست

اظهارات شجاعانه عضو کمیته فنی باشگاه استقلال بعد از صدرنشینی با سهراب در پایان هفته دوم لیگ برتر؛ در ویدیو کست ورزش سه که این بار به طور اختصاصی به نقاط ضعف و قدرت استقلال در لیگ بیست و ششم پرداخته است

 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.