قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

وزیر نیرو: سد مشمپا تا پایان دولت چهاردهم تکمیل می‌شود

پروژه سد مخزنی مشمپا پس از بیش از دو دهه از آغاز مطالعات، با ورود سرمایه‌گذار بخش خصوصی وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ طرحی که با تأکید وزیر نیرو بر تأمین منابع مالی، قرار است در دولت چهاردهم به مرحله تکمیل برسد و بخش قابل توجهی از نیاز آبی استان زنجان را تأمین کند.
 وزیر نیرو: سد مشمپا تا پایان دولت چهاردهم تکمیل می‌شود

به گزارش خبرآنلاین از زنجان، وزیر نیرو در این مراسم با اشاره به اهمیت سد مشمپا برای آینده آبی زنجان گفت: تأمین منابع مالی مورد نیاز این طرح از ظرفیت‌های پیش‌بینی‌شده در وزارت نیرو انجام خواهد شد و عملیات تکمیل سد و خط انتقال آب با همکاری دستگاه‌های مسئول و با جدیت دنبال می‌شود.

علی‌آبادی مشارکت بخش خصوصی در اجرای پروژه‌های زیربنایی را یکی از مسیرهای مهم توسعه زیرساخت‌های کشور دانست و اظهار کرد: تجربه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در سد مشمپا می‌تواند به الگویی برای اجرای طرح‌های بزرگ حوزه آب تبدیل شود و وزارت نیرو از حضور سرمایه‌گذاران در پروژه‌های راهبردی حمایت می‌کند.

به گفته مسئولان استان، مطالعات سد مشمپا حدود ۲۱ سال قبل آغاز شده و این پروژه در طول سال‌های گذشته با فراز و نشیب‌های مختلفی روبه‌رو بوده است. بازنگری در مشخصات فنی، اخذ مجوزهای قانونی و ابلاغ مجدد عملیات اجرایی در سال ۱۴۰۳، زمینه ورود طرح به مرحله جدیدی از اجرا را فراهم کرده است.

استاندار زنجان با بیان اینکه سد مشمپا اصلی‌ترین منبع پایدار برای تأمین آب شرب و صنعت استان خواهد بود، گفت: با بهره‌برداری از این طرح، نزدیک به دو سوم جمعیت استان از آب شرب پایدار برخوردار می‌شوند و بخش مهمی از نیاز آبی صنایع نیز از طریق این سد تأمین خواهد شد.

صادقی یکی از موانع اصلی پیشرفت پروژه را محدودیت منابع اعتباری عنوان کرد و افزود: به همین دلیل، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در دستور کار قرار گرفت و پس از دو مرحله فراخوان، شرکت ماهان برای سرمایه‌گذاری در طرح اعلام آمادگی کرد. پس از انجام مذاکرات فنی و تخصصی، توافق نهایی برای ادامه عملیات اجرایی سد تا تراز نهایی شکل گرفت.

بر اساس قرارداد منعقدشده، سرمایه‌گذار متعهد شده است عملیات اجرایی بخش باقی‌مانده پروژه را در مدت ۲۴ ماه به پایان برساند. اجرای این طرح با مشارکت شرکت ماهان و توسط قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) دنبال خواهد شد و قرار است بخش عمده منابع مورد نیاز از مسیر مشارکت بخش خصوصی تأمین شود.

سد مشمپا در حال حاضر حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن حدود ۸۲ همت اعتبار برآورد شده است. علاوه بر این، اجرای خط انتقال آب نیز به منابع مالی قابل توجهی نیاز دارد که وزیر نیرو بر تأمین …




 شروع فروش آریا، پارس نوا و کوییک بدون قرعه‌کشی -شهریور۱۴۰۵ (+زمان و شرایط فروش)

شروع فروش آریا، پارس نوا و کوییک بدون قرعه‌کشی -شهریور۱۴۰۵ (+زمان و شرایط فروش)

شرایط فروش مشارکت در تولید سایپا برای متقاضیان عادی اعلام شد؛ جزئیات ثبت‌نام آریا، پارس نوا، کوییک GX-L و کوییک S، مبلغ پیش‌پرداخت، زمان تحویل، ظرفیت و سود مشارکت را بخوانید.

 هشدار چین به ژاپن: با آتش بازی نکنید

هشدار چین به ژاپن: با آتش بازی نکنید

چین از ژاپن خواست در مسائل مربوط به تسلیحات هسته‌ای با آتش بازی نکند.

 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.

 مشاور امنیت ملی عراق با قالیباف دیدار کرد

مشاور امنیت ملی عراق با قالیباف دیدار کرد

تهران - ایرنا- مشاور امنیت ملی عراق امروز پنجشنبه با رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد دیدار کرد.

 کپلر: دیروز تردد دریایی در تنگه هرمز در مقایسه با سه‌شنبه، افزایش نداشت

کپلر: دیروز تردد دریایی در تنگه هرمز در مقایسه با سه‌شنبه، افزایش نداشت

بر اساس داده‌های تردد دریایی، افزایشی در تردد کشتیرانی از تنگه هرمز مشاهده نشده است.

 قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ را در جدول زیر مشاهده کنید.

 واقعگرای پرشور

واقعگرای پرشور

اگر بخواهیم در ادبیات اروپای سده‌ نوزدهم نامی را پیدا کنیم که همزمان هم رمان‌نویس جامعه باشد، هم کاشف درون و هم کسی که از دل خیابان، اتاق اجاره‌ای، دفتر وام‌نامه، سالن اشراف، صومعه، بانک، روزنامه، مغازه عتیقه‌فروشی و خانه‌ محقر شهرستان، تصویری واحد از انسان بسازد، بی‌درنگ نام اونوره دو بالزاک (۱۷۹۹-۱۸۵۰) از خاطر می‌گذرد.

 اجرای ماده ۱۴ قانون ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول با فوریت دنبال شود

اجرای ماده ۱۴ قانون ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول با فوریت دنبال شود

زنجان - ایرنا - رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با تأکید بر ضرورت اجرای فوری ماده ۱۴ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، گفت: زیرساخت‌های فنی و ارتباطی میان سازمان ثبت، وزارت کشور، شهرداری‌ها و سازمان‌های نظام مهندسی فراهم و اجرای آزمایشی این ماده در مشهد و قزوین آغاز شده است.