«نیچیروان بارزانی» رئیس اقلیم کُردستان عراق، در دیدار با «احمد الشرع» رئیسجمهور سوریه، بر تقویتِ امنیت و ثبات، گسترش همکاریهای منطقهای و حلِ مسالمتآمیز مشکلات تأکید کردند.

به گزارش خبرآنلاین، «نیچیروان ادریس بارزانی» رئیس اقلیم کُردستان عراق، که امروز دوشنبه 12 مرداد ماه جاری (3 آگوست 2026) به دعوت رسمی و در رأس هیأتی عالیرتبه از مقامات اقلیم کُردستان به شهر دمشق سفر کرده است، مورد استقبال «احمد الشرع» رئیسجمهور کشور جمهوری عربی سوریه قرار گرفت و در دیداری که «اسعد حسن الشیبانی» وزیر خارجه سوریه نیز در آن حضور داشت، روابط سوریه با عراق و اقلیم کُردستان مورد بررسی و تبادلِنظر قرار گرفت و طرفین بر گسترش همکاریهای مشترک در حوزههای مختلف و به صورت ویژه در بخش اقتصادی تأکید کردند.
در ادامه این دیدار، دو طرف درباره آخرین اتفاقات و وضعیت منطقه به گفتوگو و رایزنی پرداختند و در این باره، بر تقویتِ امنیت و ثبات، گسترش همکاریهای منطقهای و حلِ مسالمتآمیز مشکلات تأکید کردند.
در …








