قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

دستگیری اوباش عربده‌کش و هنجارشکن در تهران

پلیس تهران بزرگ از دستگیری فردی خبر داد که باعث اخلال در نظم عمومی و ایجاد مزاحمت برای شهروندان شده بود.
 دستگیری اوباش عربده‌کش و هنجارشکن در تهران
به گزارش خبرآنلاین،پلیس تهران بزرگ اعلام رد: در پی اعلام به‌موقع شهروندان درباره عربده‌کشی، ایجاد مزاحمت و رفتارهای هنجارشکنانه فردی در خیابان وحدت اسلامی، مأموران گشت عملیاتی محدوده بازار و عوامل پایگاه هفتم پلیس اطلاعات در کوتاه‌ترین زمان ممکن در محل حاضر شدند.

تسنیم در خبری نوشت:بر اساس این گزارش، مأموران پس از حضور در صحنه با فردی مواجه شدند که با رفتارهای شرورانه، عربده‌کشی و ایجاد مزاحمت برای شهروندان نظم عمومی را برهم زده و با ایجاد انسداد در مسیر تردد خودروها موجب اختلال در عبور و مرور و سلب آسایش اهالی و کسبه منطقه شده بود.

با توجه به شرایط موجود و ضرورت برقراری نظم و آرامش در محل، مأموران پایگاه هفتم پلیس اطلاعات با اقدام سریع وارد عمل شدند و پس از کنترل موقعیت، متهم را در عملیاتی ضربتی مهار و دستگیر کردند.

در جریان این عملیات، همراهی و همکاری شهروندان حاضر در صحنه نیز در کنترل شرایط و جلوگیری از تشدید بی‌نظمی مؤثر بود.

بررسی‌های اولیه پلیس نشان داد متهم در پی اختلافات و خصومت‌های شخصی با برخی افراد شرور در محدوده شاپور اقدام به ایجاد درگیری و رفتارهای هنجارشکنانه کرده است.

پس از دستگیری متهم، اقدامات قانونی لازم انجام و پرونده وی برای سیر مراحل قضایی تکمیل شد. در نهایت، با دستور مرجع قضایی، متهم تحویل زندان شد.

پلیس، ضمن تأکید بر برخورد قاطع با عوامل برهم‌زننده نظم و امنیت عمومی، از هوشیاری، مسئولیت‌پذیری و اعلام به‌موقع شهروندان قدردانی کرد و از مردم خواست در صورت مشاهده رفتارهای مجرمانه و هنجارشکنانه، موضوع را در اسرع وقت به پلیس اطلاع دهند.

۲۳۳۲۱۷ کد مطلب 2258144



 هشدار به افرادی که روزانه پاهای خود را نمی‌شویند

هشدار به افرادی که روزانه پاهای خود را نمی‌شویند

ماندن پا در کفش به مدت طولانی، به دلیل تعریق و ایجاد رطوبت می‌تواند شرایط مناسبی برای تحریک پوست و رشد قارچ‌ها فراهم کند.

 سقوط مرگبار زن جوان از دفتر کار مرد متاهل در سعادت‌آباد / همسر این مرد با دوربین و کلید ساز پشت در بود

سقوط مرگبار زن جوان از دفتر کار مرد متاهل در سعادت‌آباد / همسر این مرد با دوربین و کلید ساز پشت در بود

حوادث رکنا: بامداد امروز سه‌شنبه ۲۷ مردادماه، سقوط مرگبار زن جوانی از پنجره یک دفترکار در سعادت‌آباد به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش شد؛ در حالی که همسر صاحب دفتر مدعی بود زن جوان هنگام درگیری و برای پنهان شدن پشت پرده پنجره به پایین سقوط کرده است، بازبینی فیلم ضبط‌شده با تلفن همراه، فرضیه وقوع قتل را برای کارآگاهان کمرنگ کرد.

 هشدار وزش باد شدید در ۱۹ استان/ افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در شمال و جنوب

هشدار وزش باد شدید در ۱۹ استان/ افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در شمال و جنوب

سازمان هواشناسی نسبت به وزش باد شدید در ۱۹ استان و افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در آب‌های شمال و جنوب کشور هشدار داد.

 جزئیات جنایت مقابل مترو: متلک به زن و قتل شوهر

جزئیات جنایت مقابل مترو: متلک به زن و قتل شوهر

مردی که متهم است جوانی را در ایستگاه مترو کشته ادعا کرد در دفاع از خودش مرتکب قتل شده است اما اولیای دم ماجرای یک درگیری ناموسی را دلیل قتل اعلام کردند.

 حبس ۶ ماه تا یک‌سال برای مخدوشی پلاک خودرو در تهران

حبس ۶ ماه تا یک‌سال برای مخدوشی پلاک خودرو در تهران

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، هشدار داد: پوشش و مخدوشی پلاک فقط یک تخلف راهنمایی و رانندگی نیست، بلکه در بسیاری از موارد مقدمه‌ای برای ارتکاب جرایم سنگین نظیر سرقت و حتی قتل است و برابر ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی حبس ۶ ماه تا یک سال را در پی دارد.

 پزشکی خانواده می‌تواند بستر شناسایی افراد در معرض خطر دمانس باشد

پزشکی خانواده می‌تواند بستر شناسایی افراد در معرض خطر دمانس باشد

دبیر بورد سالمندشناسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع می‌تواند یکی از مهم‌ترین بسترهای اجرایی برای شناسایی افراد در معرض خطر دمانس(زوال عقلی) باشد، زیرا در سطح مراقبت‌های اولیه می‌توان عوامل خطر قابل اصلاح، شکایت‌های حافظه، تغییرات شناختی و افت عملکرد روزانه را شناسایی و افراد نیازمند بررسی بیشتر را وارد مسیر ارزیابی و ارجاع کرد.

 حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان صندوق کشوری چقدر است؟

حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان صندوق کشوری چقدر است؟

براساس آخرین آمار منتشر شده از سوی صندوق بازنشستگی کشوری، ضریب پشتیبانی (نسبت کسورپردازان به حقوق‌بگیران) این صندوق به ۰.۴۳ رسیده این درحالیست که براساس تجربیات بین‌المللی، یک صندوق بازنشستگی پایدار دارای نسبت پشتیبانی حداقل ۳ و در سطح مطلوب ۶ تا ۷ است.

 رویگردانی جامعه ایران از تندروی و تمایل به میانه‌روی

رویگردانی جامعه ایران از تندروی و تمایل به میانه‌روی

آرمان امروز- رها معیری: در شرایطی که جامعه ایران طی سال‌های اخیر با مجموعه‌ای از فشارهای اقتصادی، اجتماعی و روانی روبه‌رو بوده، نتایج پیمایش اخیر افکار عمومی از یک واقعیت قابل تأمل حکایت دارد: «نارضایتی اجتماعی لزوماً به معنای حرکت جامعه به سمت رادیکالیسم نیست.» غلامرضا ظریفیان، با تحلیل نتایج بک پیمایش چندی پیش گفته [ ]