
به گزارش خبرآنلاین از مازندران، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در یادواره شهدای روستای سلیاکتی نور با تسلیت ایام اربعین حسینی و سالروز رحلت و شهادت پیامبر اکرم (ص) و با تقدیر از حاضرین، اظهار کرد: از مردمی که در تجمعات شبانه حضور دارند، حضار ۴۰میلیونی در مراسم تشییع رهبری و حضور (۳ میلیون زائر ایرانی، فعالیت ۳هزار و ۵۰۰ موکب با بیش از ۲۰۰هزار خدمه افتخاری) در مراسم اربعین حسینی امسال تقدیر و تشکر میکنم.
وی با قدردانی از همه خادمان به مردم کشور در تمامی عرصهها، افزود: فلسفه قیام و شهادت امام حسین (ع) یک چیز است و آن اینکه نخواست تسلیم جبار، یزید زمان و بنی امیه شود و این تسلیم نشدن به قیمت جانش تمام شد.
محمدی لائینی با اشاره به وجود جبر برای تسلیم کردن سیدالشهدا (ع)، گفت: حضرت کشته شدن را انتخاب کرد، خودش فرمود که خدا، رسول خدا و دامن پاک خانوادهای که ایشان را تربیت کردند هیچکدام ذلت را برای من نمیپسندند و ثانیا ما و یزید از یک جنس نیستیم، یزید شارب الخمر، جانی و فاسد بود، او را با چنین اصحاب کسا و پاکی چه کار.
نماینده ولی فقیه در مازندران همچنین خاطرنشان کرد: اگر امام حسین (ع) راه عزت را پیش میگرفت و تسلیم یزید نمیشد که نشد شخص او کشته میشد، اما اگر راه عزت را پیش نمیگرفت و با یزید کنار میآمد دین، عزت، ایمان، استقلال، آبروی اسلام و ... از بین میرفت، این خون امام حسین (ع) بود که نگذاشت آنها اسلام را از بین ببرند.
امام جمعه ساری ادامه داد: امام حسین (ع) هزینهای که در سازش با یزید میپرداخت به مراتب بیشتر از هزینه ای بود که در چالش با وی پرداخته، همچون فرموده رهبر شهید که هزینه سازش با آمریکا به مراتب بیشتر از چالش با آمریکاست.
وی گفت: لیبی، سوریه، افغانستان، سودان و ... با آمریکا کنار آمدند به چه روزی افتادند؟ زمانی رئیس جمهور آمریکا از قطع رابطه با ایران خبر داده بود، امام راحل فرمودند؛ خدا کند این رابطه میش با گرگ قطع شود.
لائینی یادآور شد: در این کشور بودند کسانی که نصیحتمان میکردند، همچون زمانی که امام حسین (ع) قصد رفتن به کوفه را داشت به او تاکید میکردند که یزید خطرناک است از او دوری کن، امروز هم افرادی میگویند با کدخدای دنیا یعنی آمریکا سازش کنید …
