قیمت طلا امروز




 ایران و آمریکا

 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۴ دقیقه قبل

نیروهایمان را برای ایران تبدیل به تله کرده‌ایم | آنها حمله کنند و بکُشند، جنگ را دوچندان شدید ‌می‌کنیم

جو کنت، رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا در گفت‌وگو با فاکس نیوز دیجیتال خواستار خروج نیروهای رزمی آمریکا از منطقه شد و گفت جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها هر دو از مشارکت واشنگتن در «جنگ‌های خارجی بی‌پایان» حمایت می‌کنند و او به‌دنبال کمک به شکل‌گیری یک «ائتلاف سیاسی» متفاوت است.
 نیروهایمان را برای ایران تبدیل به تله کرده‌ایم  | آنها حمله کنند و بکُشند، جنگ را دوچندان شدید ‌می‌کنیم
به گزارش همشهری آنلاین کنت که در ماه مارس به‌دلیل مخالفت با جنگ ایران از سمت خود استعفا کرد، گفت حضور نیروهای آمریکایی در منطقه آنها را به یک دام تبدیل کرده است؛ به این معنا که اگر ایران آنها را هدف قرار دهد و آمریکا تلفات بیشتری متحمل شود، واشنگتن برای تشدید جنگ تحت فشار قرار خواهد گرفت.

او گفت: «ما اساساً نیروهایمان را به یک تله تبدیل کرده‌ایم تا اگر ایرانی‌ها به ما حمله کردند و نیروهای بیشتری از دست دادیم، مجبور شویم جنگ را دوچندان تشدید کنیم.»

رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا تأکید کرد: «این جنگ در راستای منافع امنیت ملی ما نیست. ایران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی ایجاد نکرده بود.»

این نظامی بازنشسته آمریکایی همان دیدگاهی را تکرار کرد که در نامه استعفای خود در اواسط ماه مارس، کمتر از یک ماه پس از آغاز جنگ علیه ایران، خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا مطرح کرده بود.

کنت با انتقاد شدید از نقش رژیم صهیونیستی در آغاز جنگ گفت: «این جنگ در نتیجه فشاری آغاز شد که اسرائیلی‌ها توانستند بر دولت ترامپ وارد کنند و همچنین نفوذی که اسرائیلی‌ها بر دولت ما دارند.»

او همچنین پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه را به جای یک مزیت، «مسئولیت و نقطه آسیب‌پذیر» برای واشنگتن توصیف کرد و گفت عملکرد آنها در جنگ نشان داده است که آمریکا حتی قادر نبوده از این پایگاه‌ها برای جنگیدن استفاده کند.

کنت گفت: «ایرانی‌ها توانستند آنها را با موشک‌های بالستیک و پهپادهای خود هدف قرار دهند. ما مجبور شدیم پایگاه‌هایمان را تخلیه کنیم. حتی نتوانستیم از پایگاه‌های نظامی خود جنگ را پیش ببریم.»

او افزود: «بنابراین سوال اساسی این است که پایگاه نظامی‌ای که نمی‌توانید از آن جنگ کنید، چه فایده‌ای دارد؟ در واقع پایگاه‌ها و حضور ما در منطقه صرفاً به ایرانی‌ها این امکان را می‌دهد که هر زمان بخواهند به ما دسترسی پیدا کنند و ما را هدف قرار دهند.»

طبق گزارش فاکس نیوز، بیش از پنج ماه از زمانی که ترامپ جنگ علیه ایران را همراه با رژیم صهیونیستی آغاز کرد، گذشته است. ارتش آمریکا در حال حاضر محاصره‌ای علیه ایران اعمال می‌کند و هنوز مشخص نیست این درگیری چه زمانی پایان خواهد یافت.

کنت معتقد است شرایط فعلی فرصتی برای ترامپ فراهم کرده است تا بدون متحمل شدن هزینه‌های بیشتر، جنگ را خاتمه دهد.

او گفت: «در حال حاضر در نقطه‌ای هستیم که رئیس‌جمهور ترامپ می‌تواند از این جنگ کنار بکشد. اخیراً تلفاتی نداشته‌ایم.»

کنت افزود ترامپ می‌تواند نیروهای آمریکایی را از منطقه خارج کند و از نظر سیاسی نیز قدرت کافی برای معرفی چنین تصمیمی به افکار عمومی آمریکا به‌عنوان یک پیروزی یا دست‌کم یک نتیجه مساوی را دارد.

او گفت: «فکر می‌کنم او از قدرت سیاسی برخوردار است که اساساً بتواند آن را به‌عنوان یک پیروزی یا حداقل چیزی شبیه به یک تساوی به مردم آمریکا قالب کند.»

کنت از آمریکایی‌هایی که با دیدگاه او موافق هستند خواست با نمایندگان خود در کنگره، سناتورها و کاخ سفید تماس بگیرند و به آنها بگویند: «ما همین حالا خواهان خروج از جنگ هستیم.»

او که طبق گزارش فاکس نیوز دو بار برای ورود به کنگره نامزد شده اما موفق نشده است، در پاسخ به این سوال که آیا بار دیگر قصد نامزدی برای یک سمت سیاسی دارد، گفت «هیچ آرزوی سیاسی» ندارد.

با این حال، او گفت قصد دارد به ایجاد «ائتلافی سیاسی» کمک کند تا به آمریکایی‌ها توضیح دهد چرا صرف‌نظر از اینکه به چه کسی رأی می‌دهند، کیفیت زندگی آنها بهبود پیدا نمی‌کند.

به گفته کنت، فارغ از اینکه چه کسی در کاخ سفید حضور داشته باشد، بخش زیادی از «زمان، پول و اراده ملی» آمریکا صرف جنگ‌های خارجی و «سرپا نگه داشتن امپراتوری‌ای می‌شود که هیچ منفعتی برای مردم آمریکا ندارد.»

او گفت هر دو حزب اصلی آمریکا بر این موضوع توافق دارند که این کشور باید درگیر «جنگ‌های خارجی بی‌پایان» باشد.

کنت افزود وقتی آمریکایی‌ها میان یک جمهوری‌خواه و یک دموکرات انتخاب می‌کنند، در نهایت با «جنگ بعدی»، «کسری بودجه بیشتر»، «بدهی بیشتر» و محدودتر شدن آزادی‌های مدنی خود مواجه می‌شوند.

رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا در بخش دیگری از مصاحبه خود با توجه به بدهی ملی، تورم و وضعیت اقتصادی این کشور گفت واشنگتن اساساً توانایی مالی توزیع کمک‌های خارجی را ندارد.

او با این حال تأکید کرد اگر قرار باشد آمریکا کمک خارجی ارائه کند، این منابع باید به «شرکایی اختصاص یابد که واقعاً برای امنیت ملی ما سودمند هستند، نه کشورهایی که ما را بیشتر به درون درگیری‌ها می‌کشانند» و در بلندمدت هزینه بیشتری بر آمریکا تحمیل می‌کنند.

کنت در ادامه انتقادات خود از رژیم صهیونیستی گفت آمریکا نباید به دولت‌هایی کمک کند که «فعالانه از ما جاسوسی می‌کنند و عملیات نفوذی مانند آنچه اسرائیلی‌ها انجام می‌دهند، به راه می‌اندازند.» کد خبر 1062154







پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.