قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

دستگیری ۲ شکارچی متخلف با یک گراز وحشی و ۴۷۰ فشنگ

رئیس اداره حفاظت محیط زیست میناب از دستگیری ۲ متخلف شکار و صید و کشف لاشه و مقداری گوشت یک گراز وحشی، ۲ قبضه اسلحه و ۴۷۰ فشنگ خبر داد.
 دستگیری ۲ شکارچی متخلف با یک گراز وحشی و ۴۷۰ فشنگ

به گزارش خبرآنلاین، محمدامین عربی از دستگیری ۲ متخلف شکار و صید در این شهرستان خبر داد.

وی افزود: از متخلفان لاشه و مقداری گوشت یک سر گراز وحشی ۲ قبضه اسلحه تک‌لول ساچمه‌زنی و ۴۷۰ عدد فشنگ کشف و ضبط شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان میناب از همکاری پلیس اطلاعات و امنیت اجتماعی این شهرستان در دستگیری متخلفان و کشف اقلام مذکور تقدیر و تشکر کرد.

عربی بیان کرد: بهای جانوران وحشی از لحاظ مطالبه ضرر و زیان برای هر سر گراز وحشی ۱۷ میلیون و ۷۶۵ هزار ریال تعیین شده است. کد مطلب 2257944



۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

دستگیری شکارچیان سابقه‌دار در مناطق آزاد شهرستان کوهرنگ

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محسن کریمی، مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری گفت: در پی اعلام گزارش همیاران محیط زیست مبنی بر حضور متخلفان در مناطق آزاد شهرستان کوهرنگ، موضوع در دستور کار قرار گرفت.

 

وی افزود: پس از انجام بررسی‌های تخصصی و رصد اطلاعاتی، مأموران حفاظت محیط‌زیست پس از گشت و کنترل ۲۴ ساعته و در مسیر برگشت متخلفان به شهرکرد، عملیات تعقیب را ادامه و در جهت کشف ادوات و مستندات تخلفات گذشته، با اخذ حکم قضایی در شهرکرد اقدام به دستگیری متخلفان نمودند.

 

کریمی ادامه داد: در این کشف و دستگیری دو قبضه سلاح شکاری، مقداری گوشت حیات‌وحش، جمجمه یک قوچ وحشی، شاخ یک کل وحشی و لاشه تعدادی پرنده کشف و ضبط شد.

در ادامه حتما بخوانید شناسایی و دستگیری چهار متخلف شکار حیات‌وحش در سبزکوه

وی بیان داشت: پس از بررسی «آثار و بقایای کشف‌شده» و تجهیزات الکترونیکی متخلفان، مشخص شد این گروه در مناطق آزاد کوهرنگ اقدام به شکار گراز نیز نموده بودند.

 

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان عنوان کرد: پرونده متخلفان برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد و این اداره‌کل با جدیت پیگیر برخورد با شکار غیرمجاز است.


۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

بازداشت عوامل حمله با تبر و قمه به ورزشکاران در بهارستان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، مجید عسکرنیا، فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان در جمع خبرنگاران، از بازداشت عوامل درگیری و حمله به ورزشکاران یک سالن فوتسال در نسیم‌شهر خبر داد و گفت: این افراد با در دست داشتن تبر، قمه و چوب وارد سالن شده و به ورزشکاران حمله کردند.

وی اظهار کرد: این حادثه دو روز پیش و در پی یک اختلاف شخصی رخ داد، به‌طوری که چند نفر از اراذل و اوباش پس از اطلاع از حضور طرف مقابل در سالن ورزشی، وارد محل شدند و با سلاح سرد و چوب به ورزشکاران حمله کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان افزود: در جریان این درگیری، چند نفر از ورزشکاران مجروح شدند و مهاجمان همچنین شیشه‌های سالن را شکستند.

عسکرنیا با اشاره به دستگیری متهمان ادامه داد: برخی از افراد دستگیرشده در این درگیری، سلاح سرد از جمله قمه و تبر به همراه داشتند و اقدامات آنان در تصاویر دوربین‌های محل نیز ثبت شده است.

وی با اشاره به حضور یک نوجوان 17 ساله در میان متهمان تصریح کرد: این فرد پس از دستگیری نسبت به اقدام خود ابراز پشیمانی کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان تصریح کرد: درگیری، شرارت و قمه‌کشی از خطوط قرمز پلیس است و در اجرای دستورات سلسله‌مراتب فرماندهی و تأکیدات فرمانده کل انتظامی، با این‌گونه جرائم قاطعانه برخورد خواهد شد. پلمب 6 واحد صنفی متخلف در گشت مشترک بازرسی بهارستان

عسکرنیا در پایان خاطرنشان کرد: پلیس اجازه عرض‌اندام به اراذل و اوباش و برهم‌زنندگان نظم و امنیت عمومی را نخواهد داد و با عوامل چنین اقداماتی برخورد قانونی و قاطع انجام می‌دهد.

انتهای پیام/  


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

پرونده اتللو قهرمانی کشور در شیراز بسته شد

به گزارش ایلنا، شیراز در روزهای اخیر میزبان یکی از متفاوت‌ترین رویدادهای ورزشی کشور بود؛ رقابتی که در آن به جای قدرت بدنی، تمرکز، تحلیل، آینده‌نگری و قدرت تصمیم‌گیری حرف نخست را می‌زد.

رقابت‌های اتللو قهرمانی کشور با حضور ۷۰ ورزشکار از استان‌های فارس، البرز، کردستان، کرمان، یزد، خوزستان، کرمانشاه، اصفهان، تهران، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی در خانه شطرنج فارس برگزار شد و ورزشکاران در فضایی رقابتی و در عین حال دوستانه برای کسب عنوان قهرمانی کشور به مصاف یکدیگر رفتند.

این مسابقات با همکاری هیئت شطرنج استان فارس، هیئت ورزش‌های همگانی شهرستان شیراز، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز و انجمن بازی‌های فکری ایران برگزار شد و جمعی از داوران، مربیان و فعالان این رشته از سراسر کشور در آن حضور داشتند.

در پایان این رقابت‌ها، در بخش برادران، حسن رستمی‌پور از کرمان به مقام قهرمانی رسید، دانیال پورحمزه از خوزستان نایب‌قهرمان شد و رضا شایسته‌تسلیخ از تهران در جایگاه سوم قرار گرفت.

در بخش خواهران نیز فاطمه تراشی‌کاشانی از تهران عنوان نخست را به دست آورد، الهه محمدعلیان از یزد دوم شد و ماه‌سلطان ذوالفقاروانانی از خوزستان مقام سوم را کسب کرد.

در رده زیر ۱۲ سال نیز سیده نازنین حسینی از فارس قهرمان شد، محمدعلی حاصلی‌خانکهدانی از فارس به مقام دوم رسید و ریحانه سادات مسعودی از فارس در جایگاه سوم ایستاد.

 رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس در آیین اختتامیه این مسابقات با قدردانی از حضور ورزشکاران، داوران و عوامل اجرایی اظهار کرد: بازی‌های فکری بخش مهمی از ورزش همگانی هستند و در کنار ایجاد نشاط و رقابت سالم، می‌توانند به تقویت تمرکز، قدرت تحلیل، برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری افراد کمک کنند.

سیروس پاک‌فطرت،افزود: میزبانی شیراز از نخستین رویداد دومین المپیاد کشوری بازی‌های فکری ایران برای فارس یک افتخار است و حضور ورزشکارانی از ۱۱ استان کشور نشان داد که اتللو از ظرفیت بالایی برای توسعه و فراگیر شدن برخوردار است.

پاک‌فطرت با اشاره به حضور ورزشکاران نوجوان در این رقابت‌ها ادامه داد: توجه به رده‌های پایه از اولویت‌های مهم در توسعه ورزش‌های فکری است و حضور استعدادهای نوجوان می‌تواند آینده این رشته را در کشور تضمین کند.

رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس همچنین از تلاش تمامی عوامل برگزاری مسابقات قدردانی کرد و گفت: هدف از برگزاری این رویدادها تنها کسب مدال نیست، بلکه ایجاد زمینه برای حضور خانواده‌ها و نسل جوان در فعالیت‌های فکری و ورزشی و گسترش فرهنگ نشاط و سلامت اجتماعی است.

 نماینده فدراسیون جهانی اتللو در ایران و سرداور مسابقات نیز با اشاره به ویژگی‌های این رشته اظهار کرد: اتللو در ظاهر بازی ساده‌ای با مهره‌های سیاه و سفید است، اما در سطح حرفه‌ای، بازیکن باید چندین حرکت جلوتر را پیش‌بینی کند و برای هر تصمیم، پیامدهای آن را در صفحه بازی بسنجد.

علی طالبی‌زاده، افزود: این مسابقات فرصت مناسبی برای افزایش سطح فنی بازیکنان، تبادل تجربه میان مربیان و داوران و شناسایی استعدادهای جدید بود و حضور ورزشکاران از استان‌های مختلف نشان‌دهنده ظرفیت رو به رشد اتللو در کشور است.

طالبی‌زاده با تأکید بر اهمیت رده‌های پایه گفت: حضور نوجوانان در این رقابت‌ها اتفاقی ارزشمند است و می‌تواند مسیر ورود نسل جدید به مسابقات حرفه‌ای اتللو را هموار کند.

مرجان زارعی، نایب‌رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان فارس نیز با اشاره به برگزاری موفق این رویداد ملی گفت: شیراز از ظرفیت بسیار خوبی برای میزبانی مسابقات ملی در حوزه ورزش‌های فکری برخوردار است و این رقابت‌ها علاوه بر ایجاد فرصت برای ورزشکاران، زمینه آشنایی و ارتباط بیشتر فعالان این رشته در سراسر کشور را فراهم کرد.

وی افزود: آنچه در این مسابقات اهمیت داشت، تنها نتیجه و مدال نبود؛ بلکه ورزشکاران، مربیان و داوران در فضایی سالم در کنار یکدیگر قرار گرفتند و تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند.

زارعی خاطرنشان کرد: استمرار چنین رویدادهایی می‌تواند زمینه حضور بیشتر کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها در ورزش‌های فکری را فراهم کرده و این رشته‌ها را به بخشی از سبک زندگی سالم و نشاط اجتماعی تبدیل کند. انتهای پیام/




 ترکیه‌: یاوه‌گویی نتانیاهو علیه اردوغان نشان‌دهنده ناتوانی اسرائیل است
۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری مهر

ترکیه‌: یاوه‌گویی نتانیاهو علیه اردوغان نشان‌دهنده ناتوانی اسرائیل است

نهادهای ترکیه ای با صدور بیانیه‌هایی جداگانه، اهانت‌های دفتر نتانیاهو به اردوغان را محکوم کرده و آن را نشانه‌ای آشکار از ناتوانی رژیم تل آویو دانستند.

 تولیدکننده  یا  نگهبان ؟
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تولیدکننده یا نگهبان ؟

هر بار که بحث کوچک‌سازی یا بزرگ‌شدن دولت مطرح می‌شود، یک پرسش بنیادین دوباره جان می‌گیرد: اساسا دولت برای چه به وجود آمده است؟ آیا دولت باید تولیدکننده، تاجر، کارفرما، بانکدار، صنعتگر و حتی بنگاه‌دار باشد یا آنکه رسالت اصلی آن در جای دیگری تعریف می‌شود؟ اقتصاددانان، فیلسوفان سیاست و نظریه‌پردازان حکمرانی طی بیش از یک قرن گذشته پاسخ نسبتا روشنی به این پرسش داده‌اند. دولت پیش از هر چیز نهادی است که باید «کالاهای عمومی» را تامین کند؛ کالاهایی که بازار به دلیل ویژگی‌های ذاتی خود قادر به تولید کارآمد آنها نیست یا اگر هم تولید کند، جامعه با کمبود، نابرابری یا شکست بازار مواجه خواهد شد. از همین نقطه، مفهوم کالای عمومی به یکی از مهم‌ترین پایه‌های نظری دولت مدرن تبدیل شد.

 نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

k: شاخص | نبض

 حد و مرز دولت
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

حد و مرز دولت

نظریه‌های اقتصادی، کالاهای عمومی را با دو خصوصیت «رقابت‌ناپذیری» و «استثناناپذیری» تعریف می‌کنند؛ اما در دنیای واقعی، مرز این تعریف با خدمات ضروریِ غیرعمومی کاملا بهم می‌خورد. وظایفی چون امنیت و دفاع مرزی تعریف مشخصی دارند؛ با این همه، بخش زیادی از مداخله‌های دولتی در حوزه‌های آموزش، درمان و زیرساخت اتفاق می‌افتند؛ بخش‌هایی که شاید با تعاریف کهنه‌ کالای عمومی منطبق نباشند، اما چون منافع همگانی (آثار خارجی مثبت) دارند، حضور دولت را توجیه می‌کنند.

 صلح از  موضع قدرت
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

صلح از موضع قدرت

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه منکر کمبودها و کاستی‌ها هم نیستیم، اما تلاش داریم با وفاق، کشور را پیش ببریم، گفت: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تمام دنیا به پیروزی ما اذعان دارند و تأکید می‌کنند آمریکا برخلاف تمام مقررات، به مدارس، بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های ما حمله کرده و در دنیا منفور است، جنگ را پایان دهیم.

 نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است

نیویورکر نوشت؛ اهداف اولیه واشنگتن محقق نشده است؛ چراکه حکومت ایران همچنان منسجم باقی مانده و تداوم بسته ماندن تنگه هرمز نیز هزینه‌های نظامی و سیاسی آمریکا را افزایش داده است.