قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۲ ساعت قبل

آغاز اجرای نمایش «صورت‌ها» از ۱۰ شهریور 

نمایش «صورت‌ها» به نویسندگی و کارگردانی محمد رحمانیان ثابت، از ۱۰ شهریور اجرای خود آغاز می‌کند.
 آغاز اجرای نمایش «صورت‌ها» از ۱۰ شهریور 

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی گروه، نمایش «صورت‌ها» به کارگردانی محمد رحمانیان ثابت که متنی عاشقانه در بستر درام دارد، از روز یکشنبه ۱۰ شهریور هر شب ساعت ۲۰:۳۰ به مدت ۶۰ دقیقه در سالن ۱ «خانه رویداد جریان» روی صحنه می‌رود.

این گروه نمایشی در صفحه فروش بلیت خود در سایت تیوال مخاطبان را با این پرسش چالش‌برانگیز مواجه کرده است: «اگه به گذشته برمی‌گشتی، کدوم‌ بخش از زندگیتو حذف می‌کردی؟» مخاطبان می‌توانند پیش از ورود به سالن نمایش، از طریق لینک درج شده در صفحه فروش تیوال، به این سوال پاسخ دهند.

در خلاصه داستان این اثر آمده است: «در یک مهمانی شبانه، بین ۲ غریبه گفتگویی ساده شکل می‌گیرد و آن ۲ به یکدیگر نزدیک می‌شوند؛ اما خیلی زود، مرز میان آنچه واقعاً اتفاق افتاده و آنچه می‌توانست اتفاق بیفتد محو می‌شود.»

آرینا … …



سنتز موسی و عیسی
سایت هم میهن

سنتز موسی و عیسی

پیامبر اسلام شخصیتی کاملاً واقع‌گراست و بخصوص به واقعیت طبیعت آدمیزاد از هر جهت واقف است.
خداحافظ اعدام، سلام زیست‌سیاست!
سایت هم میهن

خداحافظ اعدام، سلام زیست‌سیاست!

«زنده‌شور» فیلمی است برای نمایشِ فرآیند دگردیسی سازوکارهای حکومت‌مندی در ایران معاصر. فیلم به‌عنوان یک میانجیِ گذار، می‌تواند همه مخاطبانِ عمومی و حاکمیتی را راضی کند، همان‌طور که کاراکتر بهرام افشاری همه را قانع کرد.
جشنواره‌های سینمایی از سیاست می‌ترسند؟/ پس از حاشیه‌های برلین و کن، ونیز آماده رویارویی با جنجال‌ها می‌شود
سایت خبرآنلاین

جشنواره‌های سینمایی از سیاست می‌ترسند؟/ پس از حاشیه‌های برلین و کن، ونیز آماده رویارویی با جنجال‌ها می‌شود

در حالی که جنگ‌ها همچنان در خاورمیانه و اوکراین ادامه دارند و بی‌ثباتی سیاسی در نقاط مختلف جهان افزایش یافته است، هنرمندان حاضر در جشنواره‌های سینمایی بیش از گذشته در میان میدان‌های مین سیاسی حرکت می‌کنند؛ حاشیه‌هایی که از جشنواره برلین آغاز شد، در جشنواره کن به بحث‌های ایدئولوژیک و جدال بر سر هوش مصنوعی رسید و اکنون با آغاز جشنواره ونیز، احتمال می‌رود بار دیگر سیاست و سینما در برابر یکدیگر قرار بگیرند.
واقعا مردان به چه کاری می‌آیند؟
سایت عصرایران

واقعا مردان به چه کاری می‌آیند؟

از منظر بامستیر، نابرابری تاریخی میان زنان و مردان نه صرفاً نتیجه فرودستی ذاتی زنان است و نه محصول توطئه آگاهانه مردان. این نابرابری تا حد زیادی از تقسیم کار...
افول دیالوگ‌های ماندگار در سینمای ایران
روزنامه هفت صبح

افول دیالوگ‌های ماندگار در سینمای ایران

دیالوگ‌های «قیصر»، «هامون» و «اجاره‌نشین‌ها» هنوز در حافظه مخاطبان حضور دارند و گاهی وارد گفت‌وگوی روزمره می‌شوند
محمود احمدی‌نژاد در دنیای «مردان ایکس»؛ مردی که از جهش‌یافته‌ها متنفر بود، اما خودش یک جهش‌یافته بود
سایت خبرآنلاین

محمود احمدی‌نژاد در دنیای «مردان ایکس»؛ مردی که از جهش‌یافته‌ها متنفر بود، اما خودش یک جهش‌یافته بود

یک دیپلمات ایرانی در کمیک «مردان ایکس: شکاف» شبیه محمود احمدی‌نژاد است؛ با یک تفاوت عجیب: شش انگشت دارد. همین اشتباه ظاهری، با دخالت یک خواننده و ویراستار مارول، تبدیل شد به بخشی از داستان؛ مردی که علیه جهش‌یافته‌ها موضع می‌گرفت، خودش هم یک جهش‌یافته بود.