مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران افزود: از ابتدای مردادماه سال جاری تاکنون 41 فقره بازرسی از نانوایی ها انجام شده و برای 19 نانوای متخلف پرونده تشکیل وبرای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد .
حسام گفت: نانواییها با سلامت مردم در ارتباط هستند و بر همین اساس نظارت مستمر بر وضعیت این صنف مورد تاکید است.
خبر دیگر اینکه مدیرکل صمت مازندران نیز گفت؛ از ابتدای سالجاری تا پایان تیرماه تعداد ۴۴۱۸ کیسه آرد قاچاق در استان مازندران کشف شده است. سلیمان علیجان ناد مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مازندران با اعلام این خبر گفت: بازرسان این اداره کل در راستای وظائف محوله موفق به کشف ۴۴۱۸ کیسه آرد خبازی شده که در انبارهای غیرمجاز نگهداری می شدند.
او افزود: این آرد ها باید تحویل واحدهای صنفی جهت تبدیل به پخت نان برای استفاده مردم به می شدند. وی با اشاره به اینکه در راستای این موضوع تعداد ۱۲۳ پرونده تخلف تشکیل شده است ارزش پرونده های متشکله را بالغ بر ۶۷ میلیارد ریال عنوان کرد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مازندران در پایان از عموم شهروندان مازندرانی تقاضا کرد در صورت مشاهده هر گونه تخلف اقتصادی مراتب را به تلفن ۱۲۴ و یا سامانه www.124.ir اعلام نمایند.
کد مطلب 2261364









