قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۷ ساعت قبل

دفاع دوباره شهره آغداشلو از آیدین آغداشلو در برابر اتهام آزار جنسی

تازه‌ترین گفت‌وگوی شهره آغداشلو در شبکه‌های اجتماعی ازجمله ایکس (توئیتر سابق) واکنش‌برانگیز شد. او که پیش‌تر نیز آن‌چه را سال ۱۳۹۹ با عنوان «سورفتار جنسی در طول بیش از ۳۰ سال» در خصوص آیدین آغداشلو مطرح شد نادرست خوانده بود، این‌بار به طرح سوال «شما چرا باید به منزل مردی بروید که همسرش خانه نیست؟» پرداخت.
 دفاع دوباره شهره آغداشلو از آیدین آغداشلو در برابر اتهام آزار جنسی
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شهره آغداشلو، بازیگر شناخته‌شده در برنامه «عمق میدان» بار دیگر آن‌چه را سال ۱۳۹۹ با عنوان «سورفتار جنسی در طول بیش از ۳۰ سال» در خصوص آیدین آغداشلو، نقاش شناخته‌شده و همسر سابق او مطرح شد، نادرست خواند. طرح سوالاتی از این دست که: «شما چرا باید به منزل مردی بروید که همسرش خانه نیست؟» از سوی شهره آغداشلو خطاب به راوی روایت «آزار جنسی در جریان یک دیدار کاری»، واکنش‌هایی را در فضای مجازی به‌ویژه شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) برانگیخت.     

شهره آغداشلو با اشاره به این که وظیفه اطرافیان شخصی که در مظان اتهام قرار می‌گیرد «حقیقت‌گویی» است ادامه داد: «این اتهامات زمانی مطرح شد که ۴۲ سال از جدایی من و ایشان می‌گذشت. یک مشکل من با این‌گونه شکایت‌ها در ایران این است که شما به مطرح‌کنندگان چنین ادعاهایی دسترسی ندارید و نمی‌توانید از آن‌ها درخواست مدرک کنید. دشمنی در ایران به ابعادی عجیب‌وغریب رسیده است. تا جایی که حاضرند سر یکدیگر را ببرند. من نمی‌توانم در مورد آدمی را که می‌شناختم و نهایت محبت را در زندگی‌ام به من کرد، لطف کرد و همراهی‌ام کرد، لطف کرد و اجازه داد از ایران خارج شوم، چنین باشم. آن هم در حالی که می‌توانست (با ارجاع به قوانین) از خروج من از کشور جلوگیری کند. بلند بگویم ایشان یکی از مردانی است که بیشترین احترام را برای خانم‌ها قائل‌اند. این چیزی بود که من در طول شش سال زندگی مشترک با او دیدم.» 

شهره آغداشلو خطاب به یکی از راویان آن‌چه «آزار جنسی در جریان یک دیدار کاری در دفتر آیدین آغداشلو» خوانده می‌شود، پرسید: «شما چرا باید به منزل مردی بروید که همسرش خانه نیست؟» 

او در برابر این سوال که آیا بدین‌گونه همه مسئولیت را بر عهده زنان نمی‌گذارد و از مردان سلب مسئولیت نمی‌کند، پاسخ داد: «شما اگر خودتان را در معرض خطر قرار دهید، مسئولیت با خودتان است.»  

آغداشلو در پاسخ به این که با این حساب آیا باید پذیرفت مردان خطراتی بالقوه برای زنان محسوب می‌شوند؟ به «نه الزاما، هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.» بسنده کرد.  

آیدین آغداشلو، همان زمان (۱۳۹۹) با انتشار بیانیه‌ای در حساب کاربری‌اش در شبکه اجتماعی اینستاگرام، از خود در برابر اتهام آزار جنسی دفاع کرد و نوشت حق اعتراض حقوقی را برای خود محفوظ می‌داند. 

۲۴۲۲۴۲ کد مطلب 2262219



 گفت‌وگوی صمیمانه درباره ۱۶۸پروانه | صحبت اسماعیل بقایی و هوشنگ‌کرمانی درباره شهدای میناب

گفت‌وگوی صمیمانه درباره ۱۶۸پروانه | صحبت اسماعیل بقایی و هوشنگ‌کرمانی درباره شهدای میناب

ماجرای پرکشیدن پروانه‌های میناب، سندی بر جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی است؛ داغی که هیچ‌گاه به سردی نمی‌گراید و دل هر انسان آگاهی در هر گوشه جهان را به درد می‌آورد.

 شعری برای آقای شهید ایران

شعری برای آقای شهید ایران

در حال و هوای غم فراق آقای شهید ایران و هم‌زمان با مراسم چهلم او، هنرمندان زیادی با آثار خود ابراز احساسات کرده‌اند.

 اقتصاد هنر بر پایه سه ضلع هنرمند، زیرساخت و مخاطب استوار است

اقتصاد هنر بر پایه سه ضلع هنرمند، زیرساخت و مخاطب استوار است

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با هنرمندان، مدیران انجمن‌ها، اصناف، مؤسسات و آموزشگاه‌های آزاد هنری استان کرمانشاه، بر تقویت ظرفیت‌های هنری کشور، تسهیل فعالیت هنرمندان، توسعه زیرساخت‌ها و توجه جدی‌تر به اقتصاد هنر تأکید کرد.

 آغاز اکران «سگمار» در هنر و تجربه

آغاز اکران «سگمار» در هنر و تجربه

مراسم رونمایی و اکران فیلم سینمایی «سگمار» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی جواد مزدآبادی برگزار شد. جواد مزدآبادی کارگردان فیلم گفت: ما در این فیلم سعی کردیم یک کار متفاوت بسازیم؛ یعنی یک قصه که تا حدودی متفاوت از جریان عادی سینمای ایران باشد، در یک لوکیشن خاص، با یک کانسپت خاص و در نهایت یک کار متفاوت. خوشبختانه پخش جهانی این فیلم هم شروع شده و در سراسر دنیا به جشنواره‌های مختلف ارسال شده است. حتی این فیلم اکنون به بخش مسابقه جشنواره ریورس نیجریه راه پیدا کرده و چند روز دیگر رقابت جهانی آن با فیلم‌های رقیبش آغاز می‌شود.

 نظام جدید آموزش هنر؛ پروژهٔ پایانی و کارورزی برای همه هنرجویان/افتتاح هنرستان هنرهای زیبا در میناب

نظام جدید آموزش هنر؛ پروژهٔ پایانی و کارورزی برای همه هنرجویان/افتتاح هنرستان هنرهای زیبا در میناب

محمدحسین اسماعیلی، مدیرکل دفتر توسعه آموزش‌های هنری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد در نشست خبری با اصحاب رسانه، از اجرای ن...

 ورود هواپیماهای جدید به ناوگان هوایی کشور و چند خبر خوب دیگر...

ورود هواپیماهای جدید به ناوگان هوایی کشور و چند خبر خوب دیگر...

خبر خریداری تعدادی هواپیما توسط شرکت‌های خصوصی و دولتی، اولین خبر خوب امروز برای عاشقان سفر است.

 رسوایی امنیتی در نتفلیکس؛ فیلم نیکلاس کیج از دفتر این شرکت دزدیده شد

رسوایی امنیتی در نتفلیکس؛ فیلم نیکلاس کیج از دفتر این شرکت دزدیده شد

فیلم اکران‌نشده «استقامت» با بازی نیکلاس کیج، پس از آنکه یک نسخه از آن از دفتر نتفلیکس در هالیوود به سرقت رفت، باعث نگرانی فیلمسازان در این شهر شده است.

 تکذیب خبر اجرای حکم پژمان جمشیدی

تکذیب خبر اجرای حکم پژمان جمشیدی

در روزهای اخیر در فضای مجازی خبری با این مضمون منتشر شد که با تایید حکم پژمان جمشیدی از سوی قضات دیوان عالی کشور، رای صادرشده برای اجرا به واحد اجرای احکام ارسال شده است. در این خبر همچنین ادعا شده بود که جمشیدی پیش‌تر از اتهام تجاوز به عنف تبرئه شده، اما بابت اتهام رابطه نامشروع به تحمل شلاق محکوم شده است. دیروز وکیل این بازیگر خبرهای منتشر‌شده را تکذیب کرد و گفت پرونده موکلش هنوز به مرحله اجرای حکم نرسیده است.