قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

میانبر شاد زیستن؛ نسخه‌ای که قرآن برای آرامش دل پیشنهاد می‌دهد

شادی واقعی فقط در خوشگذرانی و لذت‌های زودگذر خلاصه نمی‌شود؛ آموزه‌های دینی، ایمان به خدا و یاد او را راهی برای رسیدن به آرامش قلبی و شادی پایدار می‌دانند؛ شادی‌ای که نه با گناه همراه است و نه با آزار دیگران.
 میانبر شاد زیستن؛ نسخه‌ای که قرآن برای آرامش دل پیشنهاد می‌دهد

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، آموزه های دینی، مهم‌ترین عامل شادی را ایمان به خدا معرفی می کنند؛ نداشتن نگرانی، اضطراب و افسردگی و رسیدن به اطمینان قلبی، اساس هر نوع شادی است و این فراهم نمی‌شود مگر با ایمان به قدرت خداوندی که سرچشمه همه نیکی‌ها است.

بنابر روایت شبستان، یکی از نیازهای اساسی انسان که به او انگیزه و روحیه ورود به عرصه های مختلف را می دهد و به او برای عبور از مشکلات کمک می کند احساس شادی و قرار گرفتن در موقعیت هایی است که در آنها شادی را تجربه می کند.

اساس خلقت هستی به‌گونه‌ای است که خودبه‌خود، شادی‌هایی را برای آدمی فراهم می‌آورد. طلوع خورشید، صبح پرلطافت، بهار طرب‌انگیز، آبشارهای زیبا، گل‌های رنگارنگ، پیوند دو انسان و بسیاری دیگر از پدیده‌های جهان، برای انسان شادی‌آور و مسرت‌بخش است. البته بنابر آموزه‌های تشیع، شیعیان هنگام شادمانی اهل بیت (علیهم‌السلام)، شاد و هنگام حزن و اندوه آنان، محزون هستند و این بیان لزوم وجود شادی در زندگی را نشان می‌دهد.

قرآن شادی در قرآن‌کریم جایگاه ویژه‌ای دارد و به‌گونه‌های متفاوتی قرآن آن را تایید و بر آن توجه می‌کند؛ اسلام شادی بیهوده و عبث را تایید نمی‌کند، بلکه شادی سازنده و همراه با اهداف الهی و انسانی را می‌پذیرد. قرآن حتی گاهی امر به شادی می‌کند و می‌فرماید «بگو به فضل و رحمت خدا باید خوشحال شوند.»(یونس، آیه ۵۸) در مقابل، محدودی شادی را چنین مشخص می‌کند که شادی همراه با غرور و خود برتربینی مذمت و نکوهش می‌شود(قصص، ۷۶)

اگرچه شادی از نیازهای اولیه انسان است، اما اسلام هر شادمانی و نشاطی را مطلوب نمی داند و تأیید نمی کند. برای همین هم ثروت‌اندوزی از راه حرام، استفاده از موسیقی های مبتذل، شرکت در مجالس گناه و فساد و یا تمسخر و غیبت نه‌تنها شادی در انسان ایجاد نمی کند بلکه باعث غم و اندوه درونی و حسرت و پشیمانی در آخرت می شود.

آموزه های دینی شادی‌ای را مطلوب و موردتأیید می‌دانند که با گناه و معصیت همراه نباشد، …



 زندگی ساده و مجاهدانه دولتمردان شهید برای جامعه تبیین شود
۲۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

زندگی ساده و مجاهدانه دولتمردان شهید برای جامعه تبیین شود

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دولت‌ها همواره در خط مقدم جنگ، شهادت، ایثار و فداکاری بوده‌اند، گفت: زندگی ساده، خالصانه، مجاهدانه، قرآنی و معنوی دولتمردان شهید باید به جامعه منعکس شود. دنیا باید بداند نسبت شهدای دولت به شهدای اقشار مختلف جامعه، سرآمد و در رده دوم قرار دارد.

 این کشور‌های جهان بیشترین منطقه زمانی را دارند+ اینفوگرافی
۵۸ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

این کشور‌های جهان بیشترین منطقه زمانی را دارند+ اینفوگرافی

وقتی در تهران ساعت ۱۲ ظهر است، در لندن حدود ساعت ۸:۳۰ صبح است؛ چون ایران و بریتانیا در مناطق زمانی متفاوتی قرار دارند.

 کمیاب‌ترین رنگ طبیعی چشم کدام است؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

کمیاب‌ترین رنگ طبیعی چشم کدام است؟

حدود ۷۰ تا ۷۹ درصد مردم جهان چشم‌های قهوه‌ای دارند.