قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

پروژه باند دوم فرودگاه ارومیه بعد از ۲۰ سال اجرایی می‌شود

پرونده احداث باند دوم فرودگاه بین‌المللی ارومیه که نزدیک به دو دهه میان دولت‌های مختلف دست به دست شده و به نتیجه نرسیده بود، اکنون وارد مرحله‌ای تازه شده است.
 پروژه باند دوم فرودگاه ارومیه بعد از ۲۰ سال اجرایی می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، این پروژه در نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران مورد پیگیری قرار گرفته و بر تسریع در آغاز عملیات اجرایی آن تأکید شد.

طرح دو بانده کردن فرودگاه ارومیه از دهه ۱۳۸۰ و در قالب طرح جامع توسعه فرودگاه‌های کشور مطرح شد، اما طی حدود ۲۰ سال گذشته به دلایل مختلف از جمله محدودیت‌های اعتباری و اجرایی شرکت فرودگاه‌های کشور، از مرحله مطالعات فراتر نرفت.

اکنون با تصمیم استاندار آذربایجان‌غربی اجرای این طرح با اعتبارات ملی و استانی در دستورکار قرار گرفته و اجرای آن به تخصیص منابع از محل اعتبارات شرکت فرودگاه‌ها محدود نخواهد بود؛ اقدامی که می‌تواند ظرفیت عملیاتی فرودگاه ارومیه را افزایش داده و نقش آن را در پشتیبانی از حمل‌ونقل هوایی، تجارت، سرمایه‌گذاری و گردشگری شمال‌غرب کشور تقویت کند.

در این نشست ۱۰ پروژه مهم فرودگاهی مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد ۶ طرح توسط بخش خصوصی و همچنین اعتبارات ملی و استانی اجرا و چهار طرح نیز توسط اعتبارات شرکت فرودگاه‌های کشور اجرا خواهد شد.

آذربایجان‌غربی …



 استرداد 24 عابر غیرمجاز توسط مرزبانان هنگ مرزی ارومیه - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

استرداد 24 عابر غیرمجاز توسط مرزبانان هنگ مرزی ارومیه - تسنیم

فرمانده هنگ مرزی ارومیه از شناسایی و استرداد 24 عابر غیرمجاز در حوزه استحفاظی این هنگ خبر داد.

 فرودگاه زابل به دروازه هوایی تجارت با افغانستان ‌تبدیل می‌شود‌ - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

فرودگاه زابل به دروازه هوایی تجارت با افغانستان ‌تبدیل می‌شود‌ - تسنیم

مدیرعامل منطقه آزادسیستان ازبرنامه این سازمان جهت توسعه زیرساخت فرودگاه زابل وتبدیل آن به هاب لجستیکی خبر داد.