قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

کلاهبرداری ۱۰۰ میلیاردی با وعده فروش لوازم خانگی ارزان

پلیس فتا تهران بزرگ از کلاهبرداری ۱۰۰ میلیارد ریالی با وعده فروش لوازم خانگی ارزان برای تهیه جهیزیه خبر داد.
 کلاهبرداری ۱۰۰ میلیاردی با وعده فروش لوازم خانگی ارزان

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرآنلاین از تسنیم، سردار داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار کرد: یکی از شهروندان با مراجعه به پلیس فتا اعلام کرد که هنگام جست‌وجو در فضای مجازی برای خرید لوازم خانگی مورد نیاز جهیزیه دخترش، در دام یک کلاهبردار اینترنتی گرفتار شده است.

وی افزود: شاکی در اظهارات خود عنوان کرد حدود یک ماه پس از دریافت وام ازدواج فرزندش، در یکی از شبکه‌های اجتماعی به دنبال خرید لوازم خانگی بوده که با فردی ناشناس آشنا شده است.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ ادامه داد: این فرد با برخوردی صمیمانه و صحبت‌های اغناکننده، خود را از کسبه فعال در زمینه فروش لوازم خانگی در یکی از استان‌های مرزی شمال‌غرب کشور معرفی کرده و مدعی شده بود محصولات اصلی و باکیفیت را با قیمت‌هایی بسیار پایین‌تر از بازار و حتی در برخی موارد تا نصف قیمت، عرضه می‌کند.

وعده قیمت نصف بازار؛ آغاز یک کلاهبرداری بزرگ …





 اخبار جدید

 قالیباف قانون ملی توسعه هوش مصنوعی را ابلاغ کرد
۲۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف قانون ملی توسعه هوش مصنوعی را ابلاغ کرد

مطابق اصل ۱۲۳ قانون اساسی، «قانون ملی توسعه هوش مصنوعی» مصوب ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ مجلس شورای اسلامی که در تاریخ ۱۴۰۵/۰۶/۰۴ به تائید شورای نگهبان رسیده است، توسط رئیس مجلس به رئیس جمهور ابلاغ شد.

 عامل اصلی گرانی شدید کالاهای اساسی در ماه‌های اخیر، حذف ارز ترجیحی در زمستان پارسال است نه جنگ و محاصره!
۱۵ دقیقه قبل / سایت اقتصاد 120

عامل اصلی گرانی شدید کالاهای اساسی در ماه‌های اخیر، حذف ارز ترجیحی در زمستان پارسال است نه جنگ و محاصره!

اقدامات ارزی دولت پزشکیان در دی ماه پارسال تبدیل به مقدمه شهادت رهبری و حمله به کشور شد.

 پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود
۱۳ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه بریکس امروز صرفاً چارچوبی برای همکاری میان چند اقتصاد نوظهور نیست، تصریح کرد: بریکس نشانه تقاضایی فزاینده برای جهانی متوازن‌تر و فراگیرتر است که در آن هیچ مرکز قدرتی حق تعیین سرنوشت دیگران را نداشته باشد.

 تاب‌آوری اقتصادی بدون امنیت، پایدار نخواهد بود
۳۱ دقیقه قبل / خبرگزاری ایمنا

تاب‌آوری اقتصادی بدون امنیت، پایدار نخواهد بود

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه تاب‌آوری اقتصادی بدون امنیت، پایدار نخواهد بود، گفت: تحریم‌های یکجانبه مسئله اقتصادی صرف نیستند، بلکه به طور مستقیم بر امنیت غذایی و رفاه مردم اثر می‌گذارند.

 خلاصه بازی رئال مادرید مقابل رایو وایکانو
۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

خلاصه بازی رئال مادرید مقابل رایو وایکانو

رئال مادرید با پیروزی ۴ بر یک مقابل رایو وایکانو در ورزشگاه برنابئو، به مسیر پیروزی بازگشت. ام‌باپه با گلزنی از روی نقطه پنالتی، قفل دروازه‌ها را باز کرد و سپس آلوارو کارراس و بلینگام پیش از پایان نیمه اول اختلاف را افزایش دادند؛ هرچند کاملو پس از شروع نیمه دوم یکی از گل‌ها را جبران کرد اما ورود آردا گولر به زمین زمینه‌ساز گل دوم ام‌باپه شد تا او دبل کند.

 پزشکیان: فردا تفاهم ایران و عمان درباره تنگه هرمز نهایی می‌شود/ در جایگاه کشور ما رهبری است که تصمیم آخر را می‌گیرد
۲۲ دقیقه قبل / سایت جماران

پزشکیان: فردا تفاهم ایران و عمان درباره تنگه هرمز نهایی می‌شود/ در جایگاه کشور ما رهبری است که تصمیم آخر را می‌گیرد

مسعود پزشکیان رئیس جمهور در مصاحبه با ایندیا تودی از نهایی‌شدن تفاهم ایران و عمان درباره تنگه هرمز خبر داد.