قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

افشاگری گاردین از میلیاردها دلار درآمد فاسدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا / زوال تمام خطوط قرمز اخلاقی در دوره دوم ریاست‌جمهوری ترامپ

به گزارش روزنامه گاردین، استفاده دونالد ترامپ از قدرت ریاست‌جمهوری برای انباشت ثروت شخصی در دوره دوم حضورش در کاخ سفید، ابعاد «بی‌سابقه‌ای» به خود گرفته است؛ به‌طوری که او موفق شده تنها در سال ۲۰۲۵ بیش از ۲.۲ میلیارد دلار درآمد اختصاصی کسب کند. این اقدام که از طریق بازار رمزارزها، پذیرش منافع مالی از سوی خارجیان و بفروش‌رساندن دسترسی ویژه به پیام‌های ریاستی انجام شده، هشدار جدی حقوق‌دانان، نهادهای نظارتی و نمایندگان دموکرات درباره برپایی «فاسدترین دولت تاریخ آمریکا» را به همراه داشته است.
 افشاگری گاردین از میلیاردها دلار درآمد فاسدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا / زوال تمام خطوط قرمز اخلاقی در دوره دوم ریاست‌جمهوری ترامپ

به گزارش خبرآنلاین به نقل از گاردین، بر اساس اظهارنامه‌های مالی منتشره در ژوئن، ترامپ تنها از پروژه‌های رمزارزی خود در سال گذشته حداقل ۱.۴ میلیارد دلار درآمد ناخالص کسب کرده است:

پروژه World Liberty Financial (WLF): این پروژه که توسط ترامپ، پسرانش و خانواده استیو ویتکوف (فرستاده ویژه ترامپ در خاورمیانه) راه‌اندازی شد، ۷۹۹ میلیون دلار درآمد برای وی به همراه داشته است.

ارز دیجیتال $TRUMP: ترامپ از این میم‌کوین شخصی ۶۳۶ میلیون دلار سود به دست آورد.

این سودآوری افسانه‌ای در حالی رخ داد که حدود یک میلیون سرمایه‌گذار خرد این رمزارزها به دلیل نوسانات شدید بازار دچار ۳.۸ میلیارد دلار زیان شدند. سناتورها الیزابت وارن و آدام شیف در نامه‌ای تند افشا کردند که افت ارزش میم‌کوین‌های ترامپ و ملانیا، ثروت بیش از ۲ میلیون دارنده خرد این ارزها را تباه کرد، در حالی که ۴۵ کیف‌پول اولیه نهایتاً ۱.۲ میلیارد دلار سود بردند. فروش دسترسی سریع به پیام‌های ریاستی به نرخ ماهانه ۱۰۰ هزار دلار

در اقدامی جدید برای تجاری‌سازی کاخ سفید، پلتفرم تروت‌سوشیال (Truth Social) متعلق به ترامپ طرح جدیدی به نام Truth API ارائه کرده است که به سرمایه‌گذاران بزرگ وال‌استریت اجازه می‌دهد در ازای پرداخت ماهانه ۱۰۰ هزار دلار، زودتر از عموم مردم به پست‌ها و موضع‌گیری‌های اقتصادی ترامپ دسترسی داشته باشند.

سناتور مارک وارنر با ارسال نامه‌ای به ۶ نهاد بزرگ وال‌استریت، خواستار تحریم این سرویس شد و تاکید کرد که نباید دسترسی ویژه به پیام‌های بازارساز رئیس‌جمهور، آن هم برای منفعت شخصی او، مشروعیت پیدا کند. حقوق‌دانان نهادهای نظارتی این اقدام را «نهادینه‌سازی معامله بر اساس اطلاعات نهانی (Insider Trading)» و سوءاستفاده مستقیم از قدرت عمومی نامیده‌اند. معامله مشکوک با سازمان مالیاتی و هدیه هواپیمای ۴۰۰ میلیون دلاری

منتقدان همچنین به استفاده ترامپ از وزارت دادگستری برای بستن یک توافق مشکوک جهت تسویه شکایت ۱۰ میلیارد دلاری او علیه سازمان خدمات درآمد داخلی (IRS) اشاره می‌کنند؛ توافقی که ترامپ و خانواده‌اش را از ممیزی‌های مالیاتی گذشته مصون داشته و ۱۰۰ میلیون دلار به نفع او تمام می‌شود.

علاوه بر این، ترامپ با پذیرش یک فروند هواپیمای اهدایی به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار از سوی قطر و حمایت سرمایه‌گذاران خارجی از پروژه‌های هتل‌سازی و زمین‌های گلف خانواده‌اش، ممنوعیت‌های مصرح در قانون اساسی آمریکا درباره دریافت هرگونه هدیه یا منافع مالی از دولت‌های خارجی (Emoluments Clause) را رسماً دور زده است. تحلیل و دیدگاه‌های کارشناسان حقوقی و سیاسی

جولیان زلیزر (مورخ برجسته دانشگاه پرینستون): «ترامپ راه‌هایی برای کسب درآمد از قدرت سیاسی یافته که هیچ رئیس‌جمهور دیگری در تاریخ نیافته بود. او در دوره اول مرز باریکی ایجاد کرده بود، اما در دوره دوم تمام گاردریل‌ها و دیوارها میان تجارت و سیاست را کاملاً نابود کرده است.»

لاری نوبل (مشاور ارشد سابق کمیسیون فدرال انتخابات - FEC): «ترامپ صراحتاً محدودیت‌های قانونی را رد کرده است. این دوره، علنی‌ترین دولت فاسد در تاریخ آمریکاست که پیام شفافی به خارجی‌ها و شرکت‌ها می‌دهد: این یک دولت پرداخت در ازای امتیاز (Pay to Play) است.»

باربارا مک‌کوئید (دادستان سابق فدرال و استاد حقوق): «بزرگ‌ترین خطر صرفاً پول درآوردن نیست، بلکه فساد ساختاری است؛ مانند توافق او با IRS که در واقع استفاده از قدرت دادگاه برای دادن یک هدیه سنگین از جیب مالیات‌دهندگان به خودش بود.»

اسوار پراساد (اقتصاددان دانشگاه کورنل): «دستگاه نظارتی دولت ترامپ اولویت‌های خود را تغییر داده تا تمام تخلفات و خطاهای صنعت رمزارز را نادیده بگیرد، زیرا این چشم‌پوشی مستقیماً به نفع منافع مالی خانواده ترامپ تمام می‌شود.» افکار عمومی آمریکا چه می‌گویند؟

نظرسنجی اخیر شبکه سی‌ان‌ان نشان می‌دهد که ۶۶ درصد مردم آمریکا معتقدند ترامپ منافع شخصی و مالی خود را بر منافع ملی کشور ارجحیت می‌دهد و تنها ۳۴ درصد بر این باورند که او خادم منافع ملی است.

۴۲/۴۲ کد مطلب 2259992



۱ ساعت قبل / سایت مشرق

شکستِ فاجعه‌بار و تاریخی آمریکا در برابر ایران

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی IranicTV اظهارات جان مرشایمر، نظریه‌پرداز و دانشمند علوم سیاسی را منتشر کرد که معتقد است:

تنها راه خروج، تسلیم شدن در برابر ایرانی‌هاست. زمان زیادی صرف پرسیدن این سؤال می‌شود که چطور رئیس‌جمهور ترامپ تا این حد احمق بود که در ۲۸ فوریه به ایران حمله کند؟

برای ترامپ هیچ راهی وجود ندارد که حتی بتواند با یک پیروزی محدود از این جنگ خارج شود؛ پیروزی کامل که پیش‌کش! او حتی نمی‌تواند یک پیروزی محدود به دست آورد؛ او یا بهتر است بگویم آمریکا دچار یک شکست قاطع خواهد شد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


۲ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

رسانه: کشورهای آسیایی در پی تصمیمات ترامپ، هزینههای دفاعی خود را افزایش میدهند

رسانه‌: کشورهای آسیایی در پی تصمیمات ترامپ، هزینه‌های دفاعی خود را افزایش می‌دهند

تصمیمات اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، کشورهای آسیایی را به سمت افزایش هزینه‌های دفاعی خود و برقراری روابط مشارکتی جایگزین، سوق می‌دهد. این مطلب را رسانه‌های غربی به نقل از دیپلمات‌ها و منابع دیگر گزارش کرده‌اند.

این هفته، ترامپ از کاهش رزمایش‌های نظامی مشترک با کره‌ جنوبی خبر داد و همچنین اعلام کرد که قصد دارد تا پایان سال جاری با کیم جونگ‌اون، رهبر کره‌ شمالی، دیدار کند.

طبق گزارش‌های رسانه‌ها، این اقدامات باعث شده است که کشورهای منطقه درباره میزان اتکای خود به ایالات متحده در مسائل امنیتی به تأمل بیفتند.

یکی از دیپلمات‌های آسیایی به خبرنگاران گفت: "انتظار داشته باشید که به سمت اتکا به نیروهای خودی حرکت کنیم".

اشاره شده است که کشورهای منطقه ممکن است سرمایه‌گذاری در دفاع از خود، از جمله سیستم‌های پدافند هوایی و ضدموشکی را افزایش دهند و همکاری نظامی با استرالیا و کشورهای اروپایی را گسترش دهند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۲ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

بسنت: احتمال ازسرگیری عملیات نظامی آمریکا علیه ایران کم است

بسنت: احتمال ازسرگیری عملیات نظامی آمریکا علیه ایران کم است

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، معتقد است که عملیات نظامی آمریکا علیه ایران احتمالاً از سر گرفته نخواهد شد.

به عقیده او، «فشار اقتصادی حداکثری» که پیش‌تر دونالد ترامپ اعلام کرده بود، به جلوگیری از این امر کمک خواهد کرد.

بسنت تصریح کرد که آمریکایی‌ها برای عملیات اقتصادی علیه ایران قصد دارند به متحدان خود مراجعه کنند: یا با ما هستید، یا علیه ما.

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، پیش‌تر این عملیات را مانوری انحرافی برای منحرف‌کردن توجه از بحران داخلی آمریکا خوانده بود.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 راهبرد ترامپ برای ترساندن ایران نتیجه معکوس داده است/ هزینه فوری تشدید تحریم‌ها احتمالاً پیش از هر گروه دیگری بر دوش مردم ایران خواهد افتاد/ احتمال ادامه بن‌بست میان تهران و واشنگتن، به اندازه احتمال از سرگیری جنگ جدی است
۸ ساعت قبل / سایت جماران

راهبرد ترامپ برای ترساندن ایران نتیجه معکوس داده است/ هزینه فوری تشدید تحریم‌ها احتمالاً پیش از هر گروه دیگری بر دوش مردم ایران خواهد افتاد/ احتمال ادامه بن‌بست میان تهران و واشنگتن، به اندازه احتمال از سرگیری جنگ جدی است

روزنامه «نیویورک‌تایمز» در گزارشی از بن‌بست پرتنش میان تهران و واشنگتن نوشت: راهبرد دونالد ترامپ برای وادار کردن ایران به عقب‌نشینی از طریق تهدید نظامی و تشدید فشار اقتصادی، تاکنون نتیجه معکوس داده و مواضع تهران را سخت‌تر کرده است؛ وضعیتی که در غیاب مذاکرات جدی، خطر تداوم یک رویارویی فرسایشی یا بازگشت دوباره به جنگ را افزایش داده است.

 مذاکره با «مرد موشکیِ کوچک» در باتلاق ایران /تحلیلی از نیویورک‌تایمز
۱۷ ساعت قبل / سایت عصرایران

مذاکره با «مرد موشکیِ کوچک» در باتلاق ایران /تحلیلی از نیویورک‌تایمز

ترامپ در برابر کشوری که هنوز به سلاح هسته‌ا‌ی دست نیافته، به دنبال تغییر رفتار و حتی تغییر ظرفیت هسته‌ای است، اما در برابر کشوری که سال‌هاست بمب اتم در اختیا...

 تهدید اردوغان توسط اسرائیل؛ این ماجراجویی برایت خطرناک است
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهدید اردوغان توسط اسرائیل؛ این ماجراجویی برایت خطرناک است

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه تنش‌های فزاینده با آنکارا، رجب طیب اردوغان، رئس جمهوری ترکیه را متهم کرد که با اقدامات خود این کشور را وارد «ماجراجویی‌های خطرناک» در سوریه کرده است.

 فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.

 سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی

دنیای اقتصاد: شرکت آرامکوی عربستان به دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی اعلام کرده است که در ماه آینده تمام حجم نفت خام تعهدشده در قراردادها را تامین خواهد کرد.

 وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!

دو غول کشتیرانی دولتی چین در بحبوحه تداوم تنش‌های منطقه‌ای، عبور نفتکش‌های خود از تنگه هرمز و باب‌المندب را متوقف کرده‌اند؛ تصمیمی که حالا انتقال کشتی‌به‌کشت...