قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

مهدی تاج باشگاه‌های زیان‌ده را تهدید کرد

رئیس فدراسیون فوتبال تاکید کرد که با اجرا شدن فیرپلی مالی باشگاه های زیان ده با محرومیت هایی مواجه خواهند شد.
 مهدی تاج باشگاه‌های زیان‌ده را تهدید کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مهدی تاج در حاشیه مراسم قرعه کشی رقابت های لیگ دسته اول در فصل جدید اظهار داشت: دشمن به دنبال ایجاد ناامیدی است و تلاش می‌کند این‌گونه القا کند که همه ارکان اجرایی کشور فلج شده‌اند. ما نیز وظیفه داریم هم رقابت‌های لیگ برتر و هم لیگ دسته اول را به بهترین شکل ممکن برگزار کنیم. البته امسال محدودیت‌هایی از جمله در بخش پروازها و ورزشگاه‌ها وجود دارد، اما باید در همین شرایط کار و تلاش کرد و سازندگی را ادامه داد. این همان رفتاری است که مردم و فرماندهان ما در میدان از خود نشان می‌دهند.

وی ادامه داد: فرماندهان ما در حال مبارزه و دفاع از اقتدار کشور هستند و ما نیز در حوزه ورزش وظایفی بر عهده داریم که باید آنها را انجام دهیم. یکی از موضوعات مهم، اجرای فرپلی مالی است که از سوی سازمان لیگ به باشگاه‌های لیگ برتری ابلاغ شده و جایگزین سقف بودجه‌ای شده که پیش از این اجرا می‌شد اما موفقیت چندانی نداشت.

رئیس فدراسیون فوتبال با تشریح تفاوت‌های فیرپلی مالی و سقف بودجه گفت: فیرپلی مالی شامل همه باشگاه‌ها می‌شود، در حالی که سقف بودجه بیشتر مربوط به باشگاه‌های پرهزینه بود و برخی باشگاه‌ها حتی توان پرداخت هزینه‌های عادی خود را هم نداشتند. فیرپلی مالی به بهبود وضعیت کل بودجه باشگاه‌ها کمک می‌کند، در حالی که در گذشته برخی باشگاه‌ها با وجود رعایت سقف بودجه، همچنان زیان‌ده بودند اما در فیرپلی مالی چنین موضوعی پذیرفته نیست و اجازه زیان‌دهی به باشگاه‌ها داده نمی‌شود.

تاج خاطرنشان کرد: اگر از سال آینده باشگاهی با زیان انباشته مواجه شود، محدودیت‌هایی برای آن در نظر گرفته خواهد شد. سقف بودجه صرفاً ملاکی برای میزان هزینه‌کرد باشگاه‌ها بود اما فیرپلی مالی کل فرآیند مالی باشگاه را بررسی می‌کند و همه ارکان هزینه‌ای را زیر نظر خواهد داشت.

وی با اشاره به ضمانت‌های اجرایی این قانون افزود: در اجرای سقف بودجه ضمانت اجرایی کافی وجود نداشت اما در فیرپلی مالی کمیته نظارت مالی متشکل از هفت نفر تشکیل شده که تمامی صورت‌های مالی باشگاه‌ها را بررسی می‌کند. در صورت تخلف، علاوه بر جریمه مالی، حتی امکان کسر امتیاز از باشگاه‌ها نیز وجود دارد. همچنین رئیس فیرپلی مالی باید هر سال توافق‌نامه‌ای را با مسئولان باشگاه‌ها به امضا برساند.

رئیس فدراسیون فوتبال در ادامه اظهار داشت: این قانون در مجلس به تصویب رسیده و به وزارت ورزش و جوانان ابلاغ شده است و در حال حاضر تنها فدراسیونی که آن را اجرا می‌کند، فدراسیون فوتبال است. این موضوع در فرآیند صدور مجوز حرفه‌ای از سوی فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) نیز مورد تأیید قرار گرفته است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد فیرپلی مالی به شکل صحیح اجرا شود و گفت: باشگاه‌های زیان‌ده علاوه بر جریمه مالی، امکان جذب بازیکن را نیز نخواهند داشت. همچنین تمامی باشگاه‌ها موظف هستند صورت‌های مالی خود را به صورت شفاف در سایت رسمی خود منتشر کنند و در صورت عدم انتشار، سازمان لیگ این صورت‌های مالی را منتشر خواهد کرد. موتور سازندگی، رشد و کارخانه بازیکن‌سازی، باشگاه‌ها هستند و امیدوارم در آینده شاهد تیم‌های ملی جوانان، امید و بزرگسالان قدرتمندی باشیم.

258258 کد مطلب 2255185



۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

رامین رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند!

با اشاره به پیروزی تیم استقلال مقابل نساجی مازندران اظهار داشت: به نظر من استقلال مالکیت بازی را در دست داشت و بر بازی مسلط بود. شرایط استقلال خیلی بهتر از حریف بود. با توجه به کسب سه امتیاز در بازی اول مقابل مس روحیه خوبی هم داشتند. لازم بود استقلال با دو برد و کسب ۶ امتیاز در هفته سوم به مصاف سپاهان برود. در خصوص ارزیابی فنی هم باید بگویم در خط دفاعی خوب کار کردند. در خط هافبک بازیکنان دارند جای خود را در ترکیب تیم پیدا می کنند. به طور کلی از نظر ریتم تیمی به مرور آماده می شوند. البته تعویض طلایی سهراب بختیاری زاده هم برای به زمین فرستادن محمدرضا آزادی باعث شد سه امتیاز کسب شود. خیلی برای گلزنی آزادی خوشحالم. چراکه بعد از مدت ها گلزنی می کرد و در این مدت زیر هجمه شدید انتقادات بود. این گلی که زد خیلی به او کمک می کند تا روحیه خوبی داشته باشد.

او افزود: کل تیم مقابل نساجی خوب بودند. ۳ امتیاز برای بیرون را خانه را از آن خود کردند امیدوارم این روند در بازی های آینده هم ادامه دار باشد. ضمن اینکه میانگین سنی بچه ها عالی است. پنجره بسته نقل و انتقالاتی باعث شده فرصت به جوانان داده شود. این بازیکنان جوان با توجه به شرایط تیم این فرصت را دارند در تیم بزرگ استقلال جایگاه مناسبی را برای خود مهیا کنند و جانشین مناسبی برای کسانی باشند که پیراهن استقلال را به پول فروختند. شک نداشته باشید این بازیکنان جوان در اینده بسیار نزدیک شرایط به مراتب بهتر را پیدا خواهند کرد. بازیکنانی نظیر رزاقی نیا، سحرخیزان، قلی زاده، آشورماتوف، یاسر آسانی و حتی خود صالح حردانی خوب بودند. تا حدی که نمی توان گفت این بازیکن از آن بازیکن دیگر بهتر بود. تیم یک دست و تمام بازیکنان عالی عمل کردند. در طول بازی بازیکنان مکمل هم هستند. کسی برتر از دیگری نیست.

وی اضافه کرد: ان شاءالله روند خوب استقلال در بازی های آینده هم ادامه داشته باشد. تداوم در بردها خیلی مهم است. به خصوص اگر ۴-۵ بازی اول را با برد زمین راترک کنیم خیلی می تواند درادامه لیگ به ما کمک کند.


۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تاجرنیا: جام قهرمانی را ندهند به CAS شکایت می‌کنیم

پایگاه خبری فوتبالی- سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال همچنان به دنبال معرفی این تیم از سوی فدراسیون فوتبال به عنوان قهرمان فصل گذشته است.

به گزارش فوتبالی، بعد از آن که لیگ بیست و پنجم به دلیل شروع جنگ متوقف شد فدراسیون فوتبال ایران باید اسامی نمایند‌ه‌های ایران برای حضور در مسابقات لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا دو را به  AFC  اعلام می‌کرد.

در نهایت تصمیم گرفته شد جدول لیگ برتر فریز شود. در روزی که جدول فریز شد استقلال در صدر جدول بود و تیم‌های تراکتور، سپاهان و گل گهر در رده‌های دوم تا چهارم قرار داشتند.

با اعلام سازمان لیگ استقلال و تراکتور نماینده ایران در لیگ نخبگان شدند و سپاهان به لیگ قهرمانان آسیا دو معرفی شد. اما پس از عدم صدور مجوز حرفه‌ای سپاهان و طی اتفاقاتی عجیب و غریب گل گهر سیرجان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا دو شد.

بعد از این اتفاق فدراسیون و سازمان لیگ قصد داشتند ادامه مسابقات لیگ را برگزار کنند اما شرایط به قدری نابسامان و زمان به قدری کم بود که در نهایت تصمیم بر این شد که لیگ نیمه کاره به پایان برسد.

حالا اما باشگاه استقلال مدعی است که چون در جدول فریز شده در صدر قرار داشته باید به عنوان قهرمان لیگ برتر هم معرفی شود. موضوعی که با مخالفت باشگاه‌هایی مثل پرسپولیس، سپاهان و تراکتور مواجه شده است.

علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی استقلال ساعتی پیش در یک گفت‌وگوی تلویزیونی در این باره گفت: «ما مستندات را ارائه کرده‌ایم اما متاسفانه طبق ضرب المثل «چیزی که برای من نفعی ندارد برای دیگران هم نداشته باشد» استراتژی بعضی‌ها این است. اگر اصراری در این باره از سوی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ وجود داشته باشد کم کم این مساله را به ذهن متبادر می‌کند که رفتارها با تیم‌های مختلف عادلانه نیست و ما شاهد یک نوع تبعیض هستیم. این که افراد و جامعه فوتبال بگویند که اگر تیم دیگری در صدر جدول بود جام قهرمانی به آن تیم داده می‌شد نکته جالبی نیست.»

تاجرنیا درباره تصمیم نهایی استقلال در این باره گفت: «این موضوعی نیست که ما بخواهیم با آن کنار بیاییم و اگر ابزار قانونی وجود داشته باشد طبیعتا آن را دنبال می‌کنیم. البته شکل دنبال کردن ما طبیعتا مثل سایر تیم‌ها با لابی‌های سیاسی نیست. ما سعی می‌کنیم مسیرهای قانونی را دنبال کنیم.»


۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

اولتیماتوم تاجرنیا درباره جام قهرمانی استقلال - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی تاجرنیا در گفت‌وگو با برنامه شب‌های فوتبالی درباره مطالبه باشگاه استقلال برای دریافت جام قهرمانی فصل گذشته گفت: «ما از همان روزی که تصمیم گرفته شد مسابقات متوقف شود، پیگیری این موضوع را آغاز کردیم. عادت ندارم چنین مسائلی را با سروصدا دنبال کنم، چون فوتبال به اندازه کافی حاشیه دارد و بهتر است مطالبات در فضایی آرام و منطقی پیگیری شود.»

رئیس هیئت‌مدیره استقلال ادامه داد: «تمام مدارک و مستندات را جمع‌آوری و ارائه کردیم. ساعت‌ها با کارشناسان و مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال جلسه داشتیم. صحبت‌های اخیر آقای تاج نیز نتیجه همین پیگیری‌ها بود و از ایشان تشکر می‌کنم. با این حال، تلاش‌های باشگاه همچنان ادامه دارد.»

تاجرنیا با انتقاد از مخالفت‌هایی که با درخواست استقلال صورت گرفته، توضیح داد: «متأسفانه بعضی‌ها این نگاه را دارند که اگر اتفاقی برای آنها منفعتی ندارد، دیگران هم نباید از آن بهره‌مند شوند. استقلال بارها با فدراسیون همراهی کرده است. ما خواهان ادامه لیگ بودیم، اما وقتی دیدیم شرایط برای تیم‌های دیگر فراهم نیست، همراهی کردیم. تیمی که آماده ادامه مسابقات بود و با فاصله در صدر جدول قرار داشت، طبیعتاً باید حق خود را مطالبه کند.»

او با اشاره به فضای شکل‌گرفته پیرامون این پرونده افزود: «خوشبختانه این موضوع به یک بحث جدی تبدیل شده و مطالب مختلفی نیز در دفاع از حق استقلال نوشته شده است. احساس من این است که دوستان ما در سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال نسبت به استدلال‌های باشگاه قانع شده‌اند و دوستان مانند تصمیمی که برای برگزاری تورنمنت سه جانبه گرفتند که یک تصمیم کم‌نظیر بود، اکنون باید تصمیم نهایی خود را برای قهرمانی استقلال اعلام کنند. 

تاجرنیا درباره احتمال برگزاری تورنمنت پنج جانبه با حضور پرسپولیس، سپاهان، تراکتور، گل‌گهر و استقلال گفت: «من هنوز چنین بحثی را شوخی می‌دانم، البته شوخی بی‌مزه‌ای است. لیگ شروع شده و نباید به فصل قبل بازگشت. اگر چنین اتفاقی رخ بدهد، برای سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال کسر شأن خواهد بود و هیچ توجیهی ندارد و قابل دفاع نیست. لیگ جدید آغاز شده و بازگشت به مسابقات فصل قبل دیگر موضوعیتی ندارد.»

مدیر استقلال سپس گفت: «استقلال با فاصله در صدر جدول قرار داشت و حتی جام حذفی نیز می‌توانست به پایان برسد، اما این اتفاق رخ نداد. اگر فدراسیون و سازمان لیگ بر ندادن جام اصرار داشته باشند، این ذهنیت به وجود می‌آید که رفتار با تیم‌های مختلف، عادلانه نیست و نوعی تبعیض وجود دارد. افکار عمومی نیز ممکن است بپرسد اگر تیم دیگری در چنین موقعیتی بود، آیا جام را به او می‌دادند یا خیر.»

او برای تعیین تکلیف این موضوع ضرب‌الاجل تعیین کرد و افزود: «درخواست من این است که فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ حداکثر تا پایان همین هفته تکلیف را روشن کنند. اشکالی ندارد اطلاعیه رسمی بدهند و دلایل تصمیم خود را توضیح دهند و این موضوع تمام شود. باقی ماندن این تنش در شروع فصل جدید به سود فوتبال نیست.»

تاجرنیا در پاسخ به این پرسش که آیا استقلال در صورت نگرفتن جام به مراجع بین‌المللی مراجعه خواهد کرد، گفت: «احترام گذاشتن با اعتراض و شکایت منافاتی ندارد. ما در دوران جنگ و آتش‌بس با تصمیمات فدراسیون همراهی کردیم، اما جام قهرمانی موضوعی نیست که به‌آسانی از کنار آن عبور کنیم. اگر ابزار قانونی وجود داشته باشد، حتماً آن را دنبال خواهیم کرد.»

او در پایان تأکید کرد: «روش استقلال استفاده از لابی‌های سیاسی نیست و از مسیرهای قانونی و مقررات فیفا پیش خواهیم رفت. از حق قانونی باشگاه و هواداران کوتاه نمی‌آییم. چنین اتفاقاتی مانند آن آفسایدی که یک قهرمانی را از استقلال گرفت، در ذهن هواداران باقی می‌ماند. امیدوارم تصمیم نهایی باعث شود احساس تبعیض از میان هواداران استقلال برداشته شود.»




 ورزشگاه شهدای لرستان به‌زودی به خیبر واگذار می‌شود
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

ورزشگاه شهدای لرستان به‌زودی به خیبر واگذار می‌شود

استاندار لرستان با تأکید بر نقش اجتماعی باشگاه خیبر خرم‌آباد، از افتتاح قریب‌الوقوع ورزشگاه شهدای لرستان و واگذاری آن به این تیم خبر داد.

 گل چهارم النصر به الریاض (رونالدو)
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گل چهارم النصر به الریاض (رونالدو)

گل چهارم النصر به الریاض - دقیقه 83

 شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی- ماجرای سربازی علیرضا بیرانوند وارد فاز جدیدی شده است.به گزارش فوتبالی، ماجرای خدمت سربازی علیرضا بیرانوند تبدیل به یک سریال طولانی شده که هر از گاهی، قسمت جدیدی از آن منتشر می‌شود.ماجرا از اظهار نظر عباس لشکری مسئول ورزش دانشگاه آزاد شروع شد که حدود یکماه قبل در مصاحبه خود گفته بود بیرانوند فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد است و در حال حاضر نه دانشجوی دکتری و نه فارغ‌التحصیل دکتری است. اظهارنظری که در ماجرای سربازی بیرانوند، صحبتهای بسیار مهم محسوب می‎شد.18 مرداد، حجت کریمی مدیرعا ...,علیرضا بیرانوند,تراکتور,سربازی,پیشنهاد سردبیر

 فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!

یوفا و کونکاکاف مخفیانه در حال مذاکره هستند تا یک لیگ ملتهای مشترک 96 تیمی ایجاد کنند و آسیا هم ممکن است به این تورنمنت بپیوندد.

 خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران
۲۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست  حریف قدرتمندش شد. 

 تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد

رئیس بخش نقل و انتقالات باشگاه الوحده امارات از درخواست باشگاه‌های پرسپولیس و تراکتور برای جذب قربانی خبر داد.