قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۹ ساعت قبل

انجام ۲۱۶۸ فعالیت نظارتی در حوزه ارزیابی انطباق در چهارمحال و بختیاری

سینوش همت زاده مدیر کل استاندارد این استان از انجام ۲۱۶۸مورد فعالیت نظارتی در حوزه ارزیابی انطباق در بازه زمانی ۴ ماهه اول سالجاری در سطح این استان خبر داد.
 انجام ۲۱۶۸ فعالیت نظارتی در حوزه ارزیابی انطباق در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان ،  سینوش همت زاده مدیر کل استاندارد استان افزود: ارزیابی انطباق یکی از ابزارهای مهم نظارت بر رعایت الزامات استاندارد و اطمینان از انطباق محصولات، خدمات و فرایندها با ویژگی های استاندارد است و این اداره کل با اجرای برنامه های نظارتی هدفمند در زمینه بازرسی، نمونه برداری و ارزیابی، این موضوع را به صورت مستمر دنبال می کند.

انجام ۱۲۴۶ بازرسی استاندارد در چهار ماهه نخست سال 

همت زاده در ادامه اظهار داشت: با هدف پایش کیفیت و انطباق محصولات و فراورده های مشمول استاندارد اجباری، در ۴ ماهه اول سالجاری ۱۲۴۶ مورد بازرسی و آزمون در قالب طرح امین انجام شد.

نظارت مستمر استاندارد بر واحدهای تولیدی استان

وی ادامه داد: در همین بازه زمانی، تعداد ۷۳۷ مورد بازرسی و نمونه برداری از واحدهای تولیدی انجام و نیز ۳۲ مورد پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری صادر یا تجدید شد که این امر نشان دهنده نظارت مستمر بر اجرای استانداردها در واحدهای تولیدی سطح استان و کنترل رعایت الزامات استاندارد در فرایندهای تولیدی است.  

۶۷ نظارت بر اصالت برچسب انرژی تجهیزات

همت زاده ضمن اشاره به نظارت تخصصی این اداره کل در حوزه انرژی اضافه کرد: ۶۷ مورد نظارت بر کنترل نصب و اصالت رتبه های انرژی مندرج بر روی برچسب انرژی تجهیزات انرژی بر در ۴ ماهه اول سالجاری انجام شده است.  

بازرسی از ۱۸ واحد تولیدی دارای نشان حلال

وی در ادامه گفت: ۱۸ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی دارای نشان حلال نیز در این مدت انجام شد تا رعایت الزامات استاندارد نیز در این حوزه مورد ارزیابی قرار گیرد.  

نظارت بر ۶۸ شرکت بازرسی و آزمایشگاه همکار

مدیر کل استاندارد چهارمحال و بختیاری با اشاره به برون سپاری بخشی از فعالیت های نظارتی به نهادهای ارزیابی انطباق تایید صلاحیت شده ادامه داد: در ۴ ماهه نخست سالجاری، تعداد ۱۷ مورد نظارت بر شرکت های بازرسی و نیز ۵۱ مورد نظارت بر آزمایشگاههای همکار صورت پذیرفت و تلاش ما این است که با نظارت دقیق و مستمر بر عملکرد شرکت های بازرسی و آزمایشگاه های همکار، امور ارزیابی انطباق با سرعت، دقت و کیفیت بیشتری انجام شود.  

استعلام اصالت کالا با پیامک به ۱۰۰۰۱۵۱۷

همت زاده در خاتمه یادآور شد: پایش بازار و واحدهای تولیدی استان به صورت مستمر ادامه دارد و شهروندان می توانند برای اطلاع از اصالت و اعتبار محصولات دارای نشان استاندارد درج شده بر روی محصول، به هنگام خرید، کد ۱۰ رقمی ذیل علامت استاندارد روی محصول را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال تا با دریافت سریع پاسخ، از اصالت کالا اطمینان حاصل کنند. کد مطلب 2262634



۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تأکید بر ساخت ورزشگاه استاندارد فوتبال در قشم - تسنیم

استانها

به گزارش روز پنجشنبه خبرگزاری تسنیم دفتر جزایر خلیج فارس، قشم هنوز از یک ورزشگاه در تراز ملی برای برگزاری مسابقات فوتبال برخوردار نیست؛ موضوعی که در نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، نماینده مردم هرمزگان در مجلس، مدیرعامل باشگاه جزیره قشم و سرمربی این تیم مورد تأکید قرار گرفت و حاضران بر ضرورت ایجاد چنین زیرساختی در این جزیره تأکید کردند.

در این نشست محمدرضا کلائی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، احمد مرادی نماینده مردم قشم، بندرعباس، بوموسی، بندرخمیر و حاجی‌آباد در مجلس شورای اسلامی، اصولی مدیرعامل باشگاه جزیره قشم و مجتبی جباری سرمربی این تیم درباره وضعیت زیرساخت‌های ورزشی و آینده فوتبال جزیره گفت‌وگو کردند.

مطالبه ورزش قشم برای داشتن ورزشگاه استاندارد

احمد مرادی در این نشست با اشاره به دغدغه جامعه ورزش و پیشکسوتان قشم، بر ضرورت احداث یک ورزشگاه استاندارد در این جزیره تأکید کرد.

وی گفت: قشم باید ورزشگاهی در سطح ملی داشته باشد تا مسابقات تیم جزیره قشم در شهر و مقابل هواداران خود برگزار شود و این جزیره بتواند در آینده میزبان رقابت‌های مهم فوتبال کشور باشد.

نماینده مردم قشم در مجلس شورای اسلامی همچنین بر ظرفیت قشم برای میزبانی اردوهای تیم‌های لیگ برتری تأکید کرد و افزود: برخورداری از امکانات مناسب می‌تواند زمینه حضور تیم‌های حرفه‌ای برای برگزاری اردوهای آماده‌سازی در جزیره را فراهم کند.

توجه به استعدادهای بومی

مرادی در بخش دیگری از سخنان خود بر استفاده از ظرفیت بازیکنان و مربیان بومی تأکید کرد و گفت: قشم از استعدادهای خوبی برخوردار است و باید زمینه شناسایی و پرورش این استعدادها فراهم شود.

وی همچنین خواستار توجه به نیروهای بومی در بخش مدیریتی فوتبال شد و تأکید کرد که ظرفیت‌های محلی می‌توانند در بخش‌های مختلف ورزش جزیره مورد استفاده قرار گیرند.

جانمایی ورزشگاه قشم در حال بررسی است

محمدرضا کلائی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت برخورداری جزیره از یک ورزشگاه مناسب گفت: برای احداث ورزشگاه، مکان‌هایی دیده شده و موضوع در حال بحث و بررسی است.

وی افزود: ورزشگاه باید در محدوده شهر قشم که مرکزیت شهرستان را دارد ایجاد شود، اما پیش از تصمیم‌گیری نهایی باید مسائل مختلف مربوط به اجرای این طرح بررسی شود.

کلائی با تأکید بر اهمیت موضوع گفت: تلاش می‌کنیم در اولین فرصت اقدامات لازم برای این موضوع آغاز شود.

تأکید باشگاه بر توسعه فوتبال جزیره

اصولی، مدیرعامل باشگاه جزیره قشم نیز در این نشست با اشاره به اهمیت فراهم شدن زیرساخت‌های مناسب، بر ضرورت ایجاد شرایطی تأکید کرد که تیم فوتبال جزیره بتواند در آینده از ظرفیت‌های ورزشی و استعدادهای بومی قشم بیشتر استفاده کند.

مجتبی جباری، سرمربی تیم جزیره قشم نیز با توجه به ظرفیت‌های موجود در جزیره، بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های فوتبال و فراهم شدن امکانات مناسب برای فعالیت حرفه‌ای تیم تأکید کرد.

بررسی احداث ورزشگاه در قشم در حالی مطرح شده که تحقق چنین پروژه‌ای می‌تواند علاوه بر فراهم کردن امکان میزبانی مسابقات در جزیره، به توسعه فوتبال پایه، شناسایی استعدادهای بومی و افزایش حضور قشم در رویدادهای ورزشی کشور کمک کند؛ هرچند این طرح در حال حاضر در مرحله بررسی و گفت‌وگو قرار دارد.

انتهای پیام/7558      




 ۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد

معاون رئیس‌جمهور گفت: پروژه انتقال آب ارس با دستور رئیس‌جمهور دوباره فعال شد‌.

 راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید

انتخاب پله به‌جای آسانسور شاید ساده به نظر برسد، اما داده‌های تازه نشان می‌دهد همین عادت روزمره می‌تواند به سلامت قلب کمک کند.

 [محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق
۶ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق

این روزها درباره سرنوشت طرح خلع سلاح حشد الشعبی و بحث انحصار سلاح در دست دولت عراق که موعد آن ۳۰ سپتامبر اعلام شده، نگرانی‌هایی بروز کرده است…

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای

نیکلاس کیج در فیلم اکشن‌تریلر «پریش» در نقش یکی از آخرین بازماندگان یک آخرالزمان هسته‌ای ظاهر می‌شود؛ مردی که پس از سه دهه زندگی در انزوا، با ورود زنی به همراه نوزادش به پناهگاه او، ناخواسته درگیر نبردی مرگبار با گروهی از آدم‌خوارهای خشن می‌شود.

 نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در فضای مجازی نوشت: حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.