قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

حکم جالب عامل مرگ خرس در مشگین‌ شهر

متخلف زیست محیطی که موجب تلف شدن یک قلاده خرس در طبیعت مشگین‌شهر شده بود، با رای قاضی به مجازات جایگزین حبس با رویکرد حمایت از محیط زیست و تهیه و توزیع بروشورهای فرهنگ حفاظت حیات وحش محکوم شد.
 حکم جالب عامل مرگ خرس در مشگین‌ شهر

به گزارش خبرآنلاین، متخلف زیست محیطی که موجب تلف شدن یک قلاده خرس در طبیعت مشگین‌شهر شده بود، با رای قاضی به مجازات جایگزین حبس با رویکرد حمایت از محیط زیست و تهیه و توزیع بروشورهای فرهنگ حفاظت حیات وحش محکوم شد.

ایرنا در خبری نوشت: در راستای اجرای سیاست‌های دستگاه قضایی مبنی بر توسعه مجازات‌های جایگزین حبس و بهره‌گیری از ظرفیت اقدام‌های فرهنگی و اجتماعی، امروز رییس حوزه قضایی بخش مشگین شرقی (لاهرود) در پرونده شخصی که غیرعمد و ناخواسته موجب تلف شدن یک قلاده خرس شده بود، با توجه به ابراز ندامت و پشیمانی او، به اجرای اقدام فرهنگی و آموزشی حکم داد.

بر اساس این حکم، محکوم‌ علیه مکلف شد بروشورهای آموزشی و فرهنگی با محوریت حفاظت از محیط زیست، احترام به حیات‌ وحش و ضرورت مهربانی با حیوانات را تهیه و در اماکن عمومی توزیع کند تا با افزایش آگاهی عمومی، فرهنگ حفاظت طبیعت و گونه‌های جانوری بیش از پیش در جامعه نهادینه شود.

بر اساس اعلام اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل، دوستداران محیط زیست و حیات وحش می‌توانند هرگونه فعالیت‌های غیرمجاز از جمله شکار و صید غیرمجاز را با شماره تماس ۱۵۴۰ درمیان بگذارند.

خرس‌ها از گونه‌های شاخص و حمایت‌ شده حیات‌ وحش کشور و از سرمایه‌های ارزشمند تنوع زیستی منطقه سبلان هستند و نقش مهمی در حفظ تعادل زیستی و پایداری زیست‌بوم‌های طبیعی ایفا می‌کنند.

خرس قهوه‌ای جثه‌ای بسیار بزرگ با رنگی متفاوت از قهوه‌ای تیره تا زرد بور دارد و در حال حاضر بزرگ‌ترین گوشت‌خوار ایران است؛ این حیوان وحشی در دنیا چند زیرگونه دارد که از میان آنها می‌توان به خرس کودیاک و خرس گریزلی اشاره داشت.

در مجموع ۳۵۷ گونه مهره‌دار شامل ۲۵۷ گونه پرنده، ۴۶ گونه پستاندار، ۲۹ گونه خزنده و ۱۹ گونه ماهی و آبزی تا کنون در طبیعت استان اردبیل شناسایی شده است که ۳۰ درصد از مجموع گونه‌های کشور را شامل می‌شود و از این میان ۱۷ گونه از جمله خرس قهوه ای، قرقاول، سیاهگوش، آهو، پلنگ، غاز پیشانی سفید کوچک و عقاب طلایی در معرض خطر انقراض قرار دارند.

۲۳۳۲۱۷ کد مطلب 2256525



۱۵ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

خرس قهوه‌ای سه‌ساله بر اثر برخورد با قطار در سوادکوه تلف شد

به گزارش تجارت نیوز، یک قلاده خرس قهوه‌ای حدود سه‌ساله در محدوده تنگه سرخ‌آباد شهرستان سوادکوه بر اثر برخورد با قطار تلف شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست سوادکوه و سوادکوه شمالی روز جمعه در گزارشی دراین خصوص اظهار کرد: پس از دریافت گزارش حادثه برخورد قطار با یک قلاده خرس، نیروهای محیط زیست موضوع را پیگیری و در محل حضور یافتند که بررسی‌های انجام‌شده نشان داد این خرس قهوه‌ای بر اثر برخورد با قطار جان خود را از دست داده است.

محمد شکوهی، افزود: عبور محورهای ریلی و جاده‌ای از زیستگاه‌های طبیعی و مسیرهای تردد حیات‌وحش، در برخی نقاط می‌تواند خطر برخورد وسایل نقلیه با گونه‌های جانوری را افزایش دهد و وقوع چنین حوادثی، ضرورت شناسایی و پایش نقاط پرخطر را دوچندان می‌کند.

او ادامه داد: جزئیات این حادثه ثبت و مستندسازی شده و موضوع برای بررسی‌های تکمیلی و پیگیری اقدامات لازم در راستای کاهش احتمال تکرار حوادث مشابه دنبال خواهد شد.

راه‌آهن شمال به عنوان بخشی از خطوط ریلی سراسری از خروجی ایستگاه گرمساز آغاز می‌شود و تا ورودی ایستگاه گلوگاه ادامه دارد. ‌طول این مسیر ۳۳۰ کیلومتر است و در مسیر آن یک هزار و ۵۰۰ پُل و آب‌گذر، ۹۵ تونل و ۴۱ گذرگاه حفاظ شده وجود دارد.

در طول مسیر ۳۳۰ کیلومتری راه‌آهن شمال ۲۲ ایستگاه برای سوار و پیاده کردن مسافران تعبیه شده است. در این مسیر ریلی علاوه بر تردد قطارهای مسافری و باری، قطارهای حومه‌ای روزانه نیز در محور پل‌سفید به گرگان تردد می‌کنند.

منبع: ایسنا


۱۵ ساعت قبل / سایت نورنیوز

تصادف یک خرس قهوه‌ای در سوادکوه با قطار

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس اداره حفاظت محیط زیست سوادکوه و سوادکوه شمالی اظهار کرد: پس از دریافت گزارش حادثه برخورد قطار با یک قلاده خرس، نیروهای محیط زیست موضوع را پیگیری و در محل حضور یافتند. بررسی‌های انجام‌شده نشان داد این خرس قهوه‌ای بر اثر برخورد با قطار جان خود را از دست داده است.

محمد شکوهی، افزود: عبور محورهای ریلی و جاده‌ای از زیستگاه‌های طبیعی و مسیرهای تردد حیات‌وحش، در برخی نقاط می‌تواند خطر برخورد وسایل نقلیه با گونه‌های جانوری را افزایش دهد و وقوع چنین حوادثی، ضرورت شناسایی و پایش نقاط پرخطر را دوچندان می‌کند.

او ادامه داد: جزئیات این حادثه ثبت و مستندسازی شده و موضوع برای بررسی‌های تکمیلی و پیگیری اقدامات لازم در راستای کاهش احتمال تکرار حوادث مشابه دنبال خواهد شد.

راه‌آهن شمال به عنوان بخشی از خطوط ریلی سراسری از خروجی ایستگاه گرمساز آغاز می‌شود و تا ورودی ایستگاه گلوگاه ادامه دارد. ‌طول این مسیر ۳۳۰ کیلومتر است و در مسیر آن یک هزار و ۵۰۰ پُل و آب‌گذر، ۹۵ تونل و ۴۱ گذرگاه حفاظ شده وجود دارد.

در طول مسیر ۳۳۰ کیلومتری راه‌آهن شمال ۲۲ ایستگاه برای سوار و پیاده کردن مسافران تعبیه شده است. در این مسیر ریلی علاوه بر تردد قطارهای مسافری و باری، قطارهای حومه‌ای روزانه نیز در محور پل‌سفید به گرگان تردد می‌کنند.

 


۱۶ ساعت قبل / سایت نورنیوز

باند سارقان طلا با 8 سرقت در چند استان متلاشی شد

نورنیوز-گروه  حوادث: احمد قاسمی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان جنوبی، اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره سرقت طلاجات به وزن تقریبی ۴۰۰ گرم از یک واحد صنفی طلافروشی واقع در بازار مرکزی شهرستان بیرجند، با توجه به اهمیت موضوع، پیگیری پرونده در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان خراسان جنوبی قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی و تخصصی، هویت احتمالی سارقان را شناسایی کردند و در بررسی‌ها مشخص شد اعضای این باند، افرادی غیر بومی و حرفه‌ای در زمینه سرقت هستند که پیش از این نیز در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان مرتکب سرقت‌های مشابه شده‌اند. شناسایی سارقان در مشهد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان جنوبی ادامه داد: بررسی‌های اطلاعاتی نشان داد اعضای این باند پس از ارتکاب سرقت در بیرجند، به استان خراسان رضوی متواری شده و در مشهد نیز فعالیت‌های مجرمانه خود را ادامه داده‌اند.

قاسمی تصریح کرد: با انجام هماهنگی‌های قضایی، تیمی مجرب از کارآگاهان پلیس آگاهی استان خراسان جنوبی به مشهد مقدس اعزام شد و با همکاری عوامل پلیس آگاهی و کلانتری بانوان استان خراسان رضوی، مخفیگاه متهمان شناسایی و در یک اقدام ضربتی، اعضای این باند دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه این باند متشکل از پنج زن و یک مرد بود، گفت: در جریان این عملیات، مقادیر قابل توجهی طلاجات مسروقه از متهمان کشف شد و تاکنون ارتکاب بیش از هشت فقره سرقت توسط اعضای این باند محرز شده است. استفاده از افراد زیر ۱۸ سال در سرقت‌ها

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان جنوبی با اشاره به شیوه فعالیت این باند، اظهار کرد: بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد اعضای باند برای اجرای برخی سرقت‌ها از افراد زیر ۱۸ سال نیز استفاده می‌کردند که این موضوع با توجه به حساسیت‌های قانونی و اجتماعی آن، به صورت ویژه در جریان تحقیقات مورد بررسی قرار گرفته است.

قاسمی افزود: استفاده از افراد کم‌سن‌وسال برای ارتکاب جرم، علاوه بر آسیب‌های اجتماعی و تربیتی، می‌تواند تبعات قانونی برای افرادی که آنان را در مسیر ارتکاب جرم به کار گرفته یا هدایت کرده‌اند، به همراه داشته باشد و موضوع از سوی مراجع قضایی و انتظامی در حال بررسی است. کشف سرقت‌های متعدد در چند استان

وی درباره سرقت‌های کشف‌شده مرتبط با این باند گفت: سرقت طلاجات از طلافروشی در بازار مرکزی بیرجند، پنج فقره سرقت به شیوه کش‌روی از مغازه‌های پاساژ فردوسی مشهد، دو فقره سرقت ساعت‌های گران‌قیمت برند «رادو» در استان کرمان و سرقت طلاجات از یک طلافروشی در شهرستان سراوان، از جمله مواردی است که تاکنون ارتکاب آنها توسط متهمان محرز شده است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان جنوبی ادامه داد: تحقیقات برای شناسایی سایر سرقت‌های احتمالی این باند و بررسی سوابق مجرمانه اعضای آن همچنان ادامه دارد و چنانچه موارد جدیدی در جریان تحقیقات احراز شود، مطابق ضوابط قانونی با متهمان برخورد خواهد شد.

قاسمی با قدردانی از اقدامات تخصصی و هماهنگ کارآگاهان پلیس آگاهی استان خراسان جنوبی و همکاری پلیس آگاهی و کلانتری بانوان استان خراسان رضوی، تأکید کرد: شناسایی شبکه‌های سازمان‌یافته سرقت و برخورد قانونی با سارقان حرفه‌ای و افرادی که از ظرفیت افراد کم‌سن‌وسال برای ارتکاب جرم استفاده می‌کنند، با جدیت در دستور کار دستگاه قضایی و انتظامی قرار دارد و صیانت از امنیت عمومی و حقوق شهروندان از اولویت‌های دستگاه قضایی است.

 




 خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران

سخنگوی شهرداری تهران از برگزاری آیین خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر خبر داد.

 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...

 افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تجربه دهه ۸۰ و ۹۰ در کشور نشان داد افزایش عرضه مسکن به‌تنهایی نمی‌تواند مسئله مسکن کشور را حل کند، گفت: نباید سیاست مسکن را صرفاً به مسکن ملکی محدود کنیم. یکی از راه‌حل‌های اصلی برای پاسخگویی به نیاز اقشار کم‌درآمد، راه‌اندازی نظام مسکن استیجاری عمومی و توسعه اجاره‌داری حرفه‌ای است.

 هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو با تأکید بر ضرورت مصرف منطقی استامینوفن، گفت: تزریقی بودن یک دارو به معنای اثربخشی بیشتر آن نیست.

 ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کشور بدون انسجام ملی و بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از بحران عبور کند.

 بدترین ال‌نینوی قرن در راه است
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بدترین ال‌نینوی قرن در راه است

سرویس هواشناسی ملی بریتانیا روز جمعه ۳۰ مرداد پیش‌بینی کرد که الگوی آب‌وهوایی ال‌نینو در سال جاری بدترین مورد در بیش از یک قرن اخیر خواهد بود و دمای سطح دریا را به سطحی «بی‌سابقه» خواهد رساند.