قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴ ساعت قبل

دومین جدایی امروز پرسپولیس مشخص شد

بعد از علیرضا عنایت زاده، فرزین معامله گری هم به صورت موقت از تیم پرسپولیس جدا شد.
 دومین جدایی امروز پرسپولیس مشخص شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ فرزین معامله‌گری در شرایطی به عنوان بازیکن سرباز به ملوان بندرانزلی پیوست که تنها یک سال از انتقال پرهزینه و رکوردشکن او از شمس‌آذر به پرسپولیس گذشته بود؛ بازیکنی که قرار بود یکی از گزینه‌های آینده سرخ‌ها در سمت چپ خط دفاعی باشد، اما فصل گذشته نتوانست انتظارات را برآورده کند و حالا برای گذراندن دوران سربازی راهی ملوان شده است.

به نقل از ورزش سه، معامله‌گری فصل گذشته با انتقالی قابل توجه از شمس‌آذر به پرسپولیس پیوست. سرخ‌پوشان برای دریافت رضایت‌نامه این مدافع چپ مبلغ ۴۵ میلیارد تومان پرداخت کردند تا این انتقال در آن مقطع به یکی از گران‌ترین جابه‌جایی‌های تاریخ فوتبال ایران تبدیل شود. با این حال، حضور در پرسپولیس مطابق انتظار پیش نرفت و معامله‌گری نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب این تیم پیدا کند.

مدافع ۲۲ ساله که پیش از این سابقه حضور در تیم ملی امید و همچنین بازی برای صنعت نفت آبادان را در کارنامه داشت، در پرسپولیس با رقابت سختی برای رسیدن به ترکیب اصلی مواجه شد. در نهایت نیز شرایط به شکلی پیش رفت که او تصمیم گرفت برای پشت سر گذاشتن خدمت سربازی، فوتبالش را خارج از پرسپولیس ادامه دهد؛ تصمیمی که حالا با توجه به شرایط فعلی سرخ‌پوشان، بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است.

پرسپولیس در این تابستان میلاد محمدی را از دست داده و در شرایطی که نیاز مبرمی به تقویت سمت چپ خط دفاعی دارد، مصدومیت جلالی نیز وضعیت این پست را پیچیده‌تر کرده است. در چنین شرایطی، اگر معامله‌گری تصمیم به اعزام به خدمت سربازی نمی‌گرفت، می‌توانست یکی از گزینه‌های در دسترس پرسپولیس برای حضور در ترکیب تیم باشد. با این حال، او تصمیم خود را گرفته و حالا باید دوران سربازی را در ملوان سپری کند.

نکته جالب درباره مقصد جدید معامله‌گری این است که در روزهای اخیر انتظار می‌رفت این بازیکن راهی فجرسپاسی شود. مذاکرات و گمانه‌زنی‌ها درباره حضور او در این تیم ادامه داشت، اما در نهایت و در روزهای پایانی، معامله‌گری تصمیم گرفت ملوان را به عنوان مقصد دوران سربازی خود انتخاب کند.

ملوان نیز با جذب این مدافع چپ، یکی از بازیکنان جوان و شناخته‌شده فوتبال ایران را به خدمت گرفته است. معامله‌گری حالا امیدوار است با حضور در انزلی و داشتن فرصت بیشتر برای بازی، بتواند فصل متفاوتی را پشت سر بگذارد و دوباره شرایطی ایجاد کند که پس از پایان دوران سربازی، با آمادگی و تجربه بیشتر به پرسپولیس بازگردد.

البته این جدایی به معنای پایان ارتباط معامله‌گری با پرسپولیس نیست. این بازیکن همچنان دو فصل دیگر با سرخ‌پوشان قرارداد دارد و پس از پایان دوران خدمت سربازی، باید به این باشگاه بازگردد. بنابراین ملوان برای او یک مقصد موقت محسوب می‌شود و آینده‌اش بار دیگر در اختیار پرسپولیس خواهد بود.

حالا باید دید معامله‌گری که یک سال قبل با برچسب انتقال ۴۵ میلیاردی و انتظارات زیادی به پرسپولیس آمد، در ملوان می‌تواند دوباره خودش را پیدا کند یا خیر. بازگشت او به پرسپولیس در حالی رقم خواهد خورد که تجربه یک فصل یا بیشتر، دور از فضای سنگین این تیم را پشت سر گذاشته و احتمالا فرصت دیگری برای اثبات توانایی‌هایش خواهد داشت. فرصتی که شاید ارزش آن، بیشتر از چیزی باشد که امروز به نظر می‌رسد.

257 251 کد مطلب 2263337



۷ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

پرسپولیس دست به کار شد؛ جانشین جلالی از راه می‌رسد؟ / تصمیم فوری تارتار برای ترمیم جناح چپ / نقل‌وانتقال سرخ‌ها وارد مرحله تازه شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ مصدومیت ابوالفضل جلالی موجب شده جذب مدافع چپ به یکی از اولویت‌های پرسپولیس تبدیل شود. تارتار از مدیران باشگاه درخواست کرده است هرچه سریع‌تر یک بازیکن در این پست جذب کنند.

ابوالفضل رزاق‌پور، مدافع چپ فولاد خوزستان، گزینه نخست پرسپولیس محسوب می‌شود. مدیران پرسپولیس طی هفته‌های اخیر چند مرتبه برای جذب این بازیکن با مسئولان فولاد مذاکره کرده‌اند، اما حمید مطهری با جدایی رزاق‌پور مخالفت کرده است. به همین دلیل، انتقال این بازیکن به پرسپولیس با موانع جدی مواجه شده است.

در صورت منتفی شدن حضور رزاق‌پور، امیر جعفری مدافع چپ گل‌گهر، گزینه بعدی مهدی تارتار خواهد بود. جعفری پیش از این نیز در فهرست گزینه‌های پرسپولیس قرار داشت، اما در نهایت با توجه به اینکه پرسپولیس چند بازیکن را از گل‌گهر جذب کرده بود، پروسه جذب او نیمه کاره ماند.

حالا با توجه به مصدومیت جلالی و نیاز پرسپولیس به تقویت سمت چپ خط دفاعی، جعفری بار دیگر به گزینه سرخپوشان تبدیل شده است. قرار است مدیران پرسپولیس مذاکرات خود را با مسئولان گل‌گهر آغاز کنند تا در صورت توافق، این بازیکن را به خدمت بگیرند.

<!– پ

–>


۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

امیرآبادی:تاجرنیا سر استقلال منت نگذارد و برود! - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مهدی امیرآبادی در گفت‌وگو با تسنیم، درباره عملکرد تیم فوتبال استقلال در دو هفته ابتدایی لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: سهراب بختیاری‌زاده تیم خوب، جوان و یکدستی دارد و دیگر سراغی از بازیکن «منم منم» داخل تیم نیست. در سال‌های اخیر گفتند گروهی در استقلال باند تشکیل داده بودند که از نظر ما چسب زخم هم نبودند!

وی افزود: درست است که پنجره نقل‌وانتقالات باشگاه بسته است، ولی می‌توانند از بازیکنان پایه استفاده کنند که کمک حال تیم باشند. استقلال در لیگ نخبگان آسیا هم حضور دارد و مصدومیت ممکن است سراغ بازیکنان بیاید، بنابراین باید از بازیکنان آینده‌دار استفاده کرد. خیلی از بازیکنان از رده پایه به تیم‌های دیگر رفتند و سپس میلیاردی هزینه کردند که آنها را برگردانند. بهتر است همین حالا به فکر بازیکنان رده پایه باشند و با آنها قرارداد چند ساله ببندند. 

بازیکن پیشین تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: خوشبختانه استقلال تیم یکدستی دارد و خوب هم نتیجه گرفته است، ولی متاسفانه امسال هم از مدیریت ضربه خورده است. مدیریتی که شو مَن بازی در می‌آورد. تکلیف میزبانی استقلال در آسیا را مشخص نکردند تا AFC بگوید که خودش تعیین می‌کنم. کسانی که در باشگاه استقلال حضور دارند، مدعی هستند همه چی را درست می‌کنند. چه زمانی قرار است درست شود؟ آقایان فقط سفر خارج از کشور می‌روند و به کارهای باشگاه رسیدگی نمی‌کنند. از این مسئله فقط استقلال و هوادارانش ضربه می‌خورند.

امیرآبادی با اشاره به بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالات استقلال تصریح کرد: چرا الکی به هواداران قول دادید که پنجره باز می‌شود؟ چرا با افکار مردم بازی می‌کنید؟ بر سر تعیین محل میزبانی استقلال تعلل کردید و حالا نمی‌توانید AFC را فریب بدهید. به دروغ گفتند وکلا قول باز شدن پنجره را داده‌اند، در صورتی که مشخص بود پنجره باز نمی‌شود. علی تاجرنیا گفته اگر امروز از استقلال برود خوشحال می‌شود تا اینکه فردا برود. آقا برو، چرا رها نمی‌کنید؟ سر استقلالِ بزرگ منت می‌گذارید؟ شما با استقلال به اینجا رسیدید، حالا منت می‌گذارید؟ 

وی در خصوص تقابل استقلال با سپاهان در هفته سوم لیگ برتر که یکشنبه برگزار خواهد شد، گفت: بازی سپاهان برابر تراکتور تبریز را دیدم، آنها به نسبت تراکتور بهتر بازی کردند و حریف‌شان فقط از موقعیت‌ها استقاده کرد. سپاهان و استقلال هر سال مدعی قهرمانی هستند. بازی‌های هفته سوم اهمیت زیادی دارد و هر تیمی بتواند امتیاز جمع کند در پایان فصل به دردش می‌خورد. همین امتیازها اختلاف تیم‌ها را در پایان فصل مشخص می‌کند. 


۵ ساعت قبل / سایت برترینها

شوخی کلامی عابدزاده با یک پرسپولیسی

رویداد۲۴: ویدئویی از شوخی احمدرضا عابدزاده و امیرحسین اصلانیان، دو بازیکن سابق باشگاه پرسپولیس را مشاهده می کنید.

 




 فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی

برنامه «سلام‌تهران» شبکه تهران با حضور کارشناسان داوری به بررسی قوانین جدیدی پرداخت که از فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران اجرایی شد.

 بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت

مهدی طارمی امروز برای آخرین بار به کمپ رنتی رفت، با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرد . یک سال پیش از پایان قرارداد و بعد از فصلی که احتمالا در میان تمام سال‌های حضورش در فوتبال اروپا، کمترین علاقه را به ادامه‌اش داشت.

 مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست

پرسپولیس ۲۰ بازیکن زیر ۲۵ سال دارد. مهدی تارتار بر مدیریت «غرور» جوانان تأکید دارد و می‌گوید موفقیت‌های ابتدایی نباید جایگاه را تثبیت کند.

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر