قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱ ساعت قبل

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در شهرستان لنگرود:اختصاص ۲.۱ همت برای توسعه بخش تعاون

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اختصاص ۲.۱ همت منابع مالی برای توسعه بخش تعاون خبر داد و گفت: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که با بانک توسعه تعاون منعقد شده، این منابع از محل افزایش سرمایه بانک و منابع داخلی آن تأمین و به بخش تعاون اختصاص می‌یابد.
 معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در شهرستان لنگرود:اختصاص ۲.۱ همت برای توسعه بخش تعاون

به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان مجید صرفی معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در شهرستان لنگرود ضمن دیدار با یوسف گلشن فرماندار شهرستان لنگرود مهرداد لاهوتی نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از مجتمع کارگ ی ورزشی چمخاله لنگرود در گفتگو با خبرنگارخبرآنلاین گیلان با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای تقویت منابع مالی تعاونی‌ها اظهار کرد: در ابتدای هفته جاری تفاهم‌نامه‌ای با بانک توسعه تعاون به امضا رسید که بر اساس آن، مجموعاً ۲.۱ همت از محل افزایش سرمایه بانک و منابع داخلی آن برای توسعه بخش تعاون اختصاص پیدا می‌کند.

وی افزود: برش‌های استانی این منابع طی هفته آینده مشخص و سهم استان‌ها اعلام خواهد شد تا تعاونی‌ها بتوانند درخواست‌های خود را ارائه کنند و با تشخیص مدیران کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها، منابع به تعاونی‌های دارای اولویت اختصاص یابد. معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به برنامه‌های بانک توسعه تعاون برای استفاده از ابزارهای نوین تأمین مالی گفت: این بانک علاوه بر منابع نقدی، تأمین مالی از طریق منابع غیرنقدی از جمله اوراق، برات و سایر ابزارهای اقتصادی را نیز در دستور کار قرار داده و سازوکارهای مربوط به آن را توسعه داده است. صرفی ادامه داد: یکی از این ابزارها، اوراق مورد تأیید بانک مرکزی است که می‌تواند برای تأمین نقدینگی معاملات و سرمایه در گردش در زنجیره‌های اقتصادی مورد استفاده قرار گیرد و شرکت‌ها و تعاونی‌ها از ظرفیت آن بهره‌مند شوند.

وی همچنین از ایجاد ظرفیت جدید برای ضمانت تعاونی‌ها توسط یکدیگر خبر داد و گفت: در مجمع عمومی صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون، دو مدل ضمانت پیش‌بینی شد که یکی از آنها، استفاده از ظرفیت تعاونی‌های بزرگ‌تر برای ضمانت تعاونی‌های کوچک‌تر است. معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توضیح داد: تعاونی‌ها برای دریافت تسهیلات از بانک توسعه تعاون باید وثیقه و تضمین ارائه کنند.

آنها یا باید مستقیماً ملک و سایر وثایق مورد تأیید بانک را ارائه دهند یا به صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون مراجعه کرده و ضمانت مورد نیاز خود را دریافت کنند. وی با بیان اینکه تعاونی‌های کوچک‌تر معمولاً حتی برای تأمین حداقل وثایق نیز با مشکل مواجه هستند، افزود: در مذاکرات یک ماه اخیر با صندوق ضمانت تعاون، معاونت تعاون وزارتخانه پیشنهاد کرد تعاونی‌های بزرگ‌تر اعتبارسنجی شوند و متناسب با میزان اعتبار خود، تعاونی‌های کوچک‌تر را نزد صندوق ضمانت کنند. صرفی با ارائه مثالی در این زمینه گفت: برای نمونه، یک تعاونی بزرگ در شهر رشت می‌تواند پس از اعتبارسنجی توسط صندوق ضمانت، تا سقف مشخصی از تعاونی‌های دیگر ضمانت کند. اگر اعتبار یک تعاونی ۵۰ میلیارد تومان تعیین شود، آن تعاونی می‌تواند اعلام کند که از این ظرفیت، مثلاً سه میلیارد تومان را برای ضمانت یک تعاونی کوچک‌تر اختصاص می‌دهد و بر مبنای این ضمانت، امکان صدور ضمانت‌نامه برای دریافت تسهیلات از بانک توسعه تعاون یا سایر بانک‌ها فراهم شود.

وی این اقدام را در راستای اصل همکاری میان تعاونی‌ها دانست و خاطرنشان کرد: یکی از اصول اساسی تعاون، همکاری و یاری‌رسانی متقابل است. تعاونی‌ها می‌توانند در زمینه خرید، حمل‌ونقل، مسائل اداری و سایر مشکلات به یکدیگر کمک کنند و تعاونی‌های بزرگ‌تر نیز می‌توانند از اعتبار خود برای حل مشکلات تعاونی‌های کوچک‌تر استفاده کنند. معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: ضمانت تعاونی‌ها نزد بانک‌ها یکی از مصادیق همین همکاری است و بر اساس سازوکاری که در مجمع عمومی صندوق ضمانت تعاون به تصویب رسیده، این ظرفیت برای استفاده از اعتبار تعاونی‌ها در حمایت از یکدیگر ایجاد شده است.

صرفی با اشاره به اینکه نهایی شدن این سازوکار نیازمند طی مراحل قانونی است، گفت: در صورت نهایی شدن مصوبه در هیئت دولت، این طرح می‌تواند به عنوان یک ابزار نوین در حوزه ضمانت تعاونی‌ها مورد استفاده قرار گیرد و بخشی از مشکلات تعاونی‌های کوچک برای دسترسی به منابع مالی را برطرف کند. وی همچنین در پاسخ به موضوعات مطرح‌شده درباره ظرفیت‌های اقتصادی و مدل‌هایی مانند مولدسازی، اظهار کرد: این موضوعات در حال پیگیری است و در گزارش سفر نیز به آن اشاره خواهد شد. همچنین موضوعات مطرح‌شده به مسئولان مربوطه منتقل و برای تسریع در اجرای آنها پیگیری‌های لازم انجام خواهد شد. معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در شهرستان لنگرود:اختصاص ۲.۱ همت برای توسعه بخش تعاون کد مطلب 2263249





 رایگان شدن بلیت مترو و اتوبوس می‌ تواند مصرف سوخت را کاهش دهد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رایگان شدن بلیت مترو و اتوبوس می‌ تواند مصرف سوخت را کاهش دهد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به تجربه رایگان شدن مترو و اتوبوس در پایتخت، بر تأثیر افزایش استفاده از حمل و نقل عمومی در کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا تأکید کرد.

 ۸ شهر ایران در فهرست گرم‌ ترین مناطق جهان | دهلران سوم شد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۸ شهر ایران در فهرست گرم‌ ترین مناطق جهان | دهلران سوم شد

گرمای مرداد همچنان بخش‌هایی از ایران را درگیر کرده است؛ در روز جمعه ۳۰ مرداد، ۸ شهر کشور در فهرست گرم‌ترین مناطق جهان قرار گرفتند و دهلران با ثبت دمای ۴۷.۸ درجه سانتی‌گراد در رتبه سوم ایستاد.

 حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد
۲۶ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد

اقتصادنیوز: حسام الدین آشنا معتقد است مسئله اصلی مصرف بنزین نیست؛ مسئله نحوه جابه‌جایی مسافر و بار است. تا زمانی که شهروند برای یک سفر مشخص گزینه مناسب از نظر زمان، هزینه و دسترسی نداشته باشد، اصلاح قیمت سوخت به‌تنهایی نمی‌تواند الگوی مصرف را به‌صورت پایدار تغییر دهد.

 چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴.۵ میلیارد دلاری تسلیحات به قطر
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴.۵ میلیارد دلاری تسلیحات به قطر

نورنیوز : وزارت خارجه آمریکا فروش احتمالی ۴.۵ میلیارد دلاری تجهیزات نظامی شامل ۴ فروند سوخت‌رسان هوایی KC-۴۶A پگاسوس، موتورهای اضافی، سامانه‌های هشدار راداری و تجهیزات مقابله با موشک به قطر را تأیید کرد و اعلام داشت که این فروش توان دفاعی قطر و همکاری نظامی این کشور با آمریکا را تقویت می‌کند و موازنه نظامی منطقه را تغییر نمی‌دهد .

 نفت از ۹۴ دلار هم گذشت
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

نفت از ۹۴ دلار هم گذشت

قیمت نفت از ۹۴ دلار هم عبور کرد.

 مبارزه‌ مادرانه‌ ثریا عبداللهی در برابر ستیزه‌جویی فرقه‌ منافقین - دیپلماسی ایرانی
۱ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

مبارزه‌ مادرانه‌ ثریا عبداللهی در برابر ستیزه‌جویی فرقه‌ منافقین - دیپلماسی ایرانی

آرش رضایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: داستان خانم ثریا عبداللهی، مادری از شهر اردبیل، روایتی تلخ و در عین حال الهام‌بخش از عشق...