قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

قیمت جدید گوشت مرغ امروز ۱۷ مرداد ۱۴۰۵/ مرغ کامل کیلویی چند شد؟ + جدول

تازه‌ترین قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۷ مردادماه ۱۴۰ را در این گزارش بخوانید.
 قیمت جدید گوشت مرغ امروز ۱۷ مرداد ۱۴۰۵/ مرغ کامل کیلویی چند شد؟ + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بازار گوشت مرغ در نیمه مردادماه با نوسان‌های محدود اما معنادار روبه‌رو شده و بررسی قیمت‌ها نشان می‌دهد که در برخی بخش‌ها و اقلام، رشدهای جزئی ثبت شده است؛ رشدی که اگرچه هنوز به جهش قیمتی تبدیل نشده، اما از نگاه فعالان بازار می‌تواند نشانه‌ای از تغییر فاز بازار و آغاز دوباره روند صعودی تدریجی باشد.

اقتصادآملاین نوشت: در حال حاضر، مرغ کامل در محدوده‌ای نزدیک به سطوح بالای اخیر معامله می‌شود و در قطعات پرمصرف نیز فاصله قیمتی قابل توجهی میان انواع مختلف دیده می‌شود؛ موضوعی که از تداوم ناهمگونی در زنجیره عرضه و فشار هزینه‌ها بر بازار حکایت دارد.

هرچند عرضه در روزهای اخیر تا حدی به تعادل رسیده، اما این ثبات هنوز آن‌قدر شکننده است که با هر اختلالی در تامین نهاده، حمل‌ونقل یا روند توزیع، امکان حرکت دوباره قیمت‌ها به سطوح بالاتر وجود داشته باشد.

بررسی رفتار بازار نشان می‌دهد خریداران نیز همچنان با احتیاط عمل می‌کنند و همین موضوع در کنار نوسان قیمت نهاده‌های دامی، فضای بازار را مستعد تغییرات ناگهانی نگه داشته است.

از سوی دیگر، افزایش تدریجی نرخ برخی اقلام مرغی می‌تواند برای بازار به‌عنوان هشدار اولیه بازگشت انتظارات تورمی تعبیر شود؛ هشداری که در صورت تداوم، ممکن است نه‌تنها بر قیمت مرغ کامل، بلکه بر بخش‌های فرآوری‌شده و قطعات پرتقاضا نیز اثر بگذارد.

بر اساس تازه‌ترین نرخ‌های اعلام شده در بازار، «مرغ کامل» به ازای هر کیلوگرم با قیمت ۳۳۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

همچنین، قیمت هر کیلوگرم «ران مرغ با پوست با کمر» ۲۹۵ هزار تومان تعیین شده است. «مخلوط بال و بازو ساده مرغ» نیز برای هر کیلوگرم با قیمت ۳۳۳ هزار تومان در دسترس مصرف‌کنندگان قرار دارد.

همچنین، هر کیلوگرم «فیله مرغ» در بازار با قیمت ۶۸۴ هزار تومان و «ساق مرغ بدون پوست» با قیمت ۵۳۱ هزار تومان به فروش می‌رسد.

بازار مرغ فعلاً در مرز میان ثبات و صعود ایستاده است؛ وضعیتی که اگر با بهبود پایدار در عرضه و کنترل هزینه‌های تولید همراه نشود، می‌تواند زمینه‌ساز تداوم رشد قیمت‌ها در هفته‌های پیش‌رو باشد.

۲۲۳۲۲۵ کد مطلب 2257621





 ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)
۳ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همچنان پای رهبر و انقلاب ایستاده‌اند و در یکصد و هفتاد و چهارمین شب حضور در سنگر خیابان، بر حفاظت از ایران و نظامشان و همچنین آرمان‌های الهی خویش تاکید می‌کنند.

 تولیدکننده  یا  نگهبان ؟
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تولیدکننده یا نگهبان ؟

هر بار که بحث کوچک‌سازی یا بزرگ‌شدن دولت مطرح می‌شود، یک پرسش بنیادین دوباره جان می‌گیرد: اساسا دولت برای چه به وجود آمده است؟ آیا دولت باید تولیدکننده، تاجر، کارفرما، بانکدار، صنعتگر و حتی بنگاه‌دار باشد یا آنکه رسالت اصلی آن در جای دیگری تعریف می‌شود؟ اقتصاددانان، فیلسوفان سیاست و نظریه‌پردازان حکمرانی طی بیش از یک قرن گذشته پاسخ نسبتا روشنی به این پرسش داده‌اند. دولت پیش از هر چیز نهادی است که باید «کالاهای عمومی» را تامین کند؛ کالاهایی که بازار به دلیل ویژگی‌های ذاتی خود قادر به تولید کارآمد آنها نیست یا اگر هم تولید کند، جامعه با کمبود، نابرابری یا شکست بازار مواجه خواهد شد. از همین نقطه، مفهوم کالای عمومی به یکی از مهم‌ترین پایه‌های نظری دولت مدرن تبدیل شد.

 سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد

سازمان ملل متحد ضمن ابراز بی‌اطلاعی از دریافت هرگونه اطلاعیه رسمی از واشنگتن درباره ممانعت احتمالی از سفر محمود عباس به نیویورک، از آمریکا به عنوان کشور میزبان خواست به تعهدات خود در قبال تسهیل ورود مقامات و دیپلمات‌ها برای حضور در نشست‌های این سازمان پایبند باشد.

 افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: راه‌حل پایدار چالش ناترازی سوخت فقط افزایش تولید و عرضه نیست، بلکه باید از مسیر اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در بخش تقاضا و مشارکت همه ذی‌نفعان در تصمیم‌سازی محقق شود.

 رشته «بازی‌سازی» وارد دانشگاه‌ها شد
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

رشته «بازی‌سازی» وارد دانشگاه‌ها شد

دنیای اقتصاد: رشته کارشناسی بازی‌سازی پس از تصویب در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، از مهرماه امسال در دانشگاه اصفهان به‌عنوان نخستین دانشگاه مجری، پذیرش دانشجو را آغاز می‌کند. این تصمیم در نشست مشترک بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی اعلام شد. هم‌زمان، دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ نیز تا دو هفته دیگر افتتاح می‌شود تا زمینه آموزش تخصصی در این حوزه‌ها فراهم شود. 

 بیرون پریدن موتور از پژو حین تصادف!
۱۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

بیرون پریدن موتور از پژو حین تصادف!

ویدیویی از یک تصادف در ایران وایرال شده که خودروی پژو از محصولات ایران خودرو پس از تصادف، چرخش کنده می‌شود و موتورش نیز به بیرون پرت می‌شود! این لحظات عجیب ر...