قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

بازگشت مبالغ نجومیِ پرداخت‌شده به مدیران یک هلدینگ بزرگ به بیت‌المال کرمان

بازرس کل قضایی استان کرمان، از کشف و شناسایی پرداخت‌های خارج از ضوابط قانونی و نجومی در یکی از شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ‌های بزرگ استان خبر داد و اعلام کرد که فرآیند بازگشت این اموال به حساب شرکت، با موفقیت تکمیل شده است.
 بازگشت مبالغ نجومیِ پرداخت‌شده به مدیران یک هلدینگ بزرگ به بیت‌المال کرمان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ دادخدا سالاری بازرس کل قضایی استان کرمان در گزارشی از اقدامات نظارتی اخیر، از شناسایی و جلوگیری از پرداخت‌های غیرمتعارف و در برخی موارد نجومی در یکی از شرکت‌های تابعه بخش صنعتی و معدنی استان خبر داد.

وی تأکید کرد: با اقدامات نظارتی به‌موقع، علاوه بر برکناری فرد خاطی، تمامی مبالغ واریز شده به حساب افراد نیز به حساب شرکت و در نهایت به بیت‌المال اعاده شده است.

سالاری با تشریح ابعاد این پرونده اظهار کرد: اداره کل بازرسی استان در راستای صیانت از حقوق بیت‌المال، با تمرکز بر رصد هوشمندانه اسناد مالی شرکت‌های بزرگ، موفق به شناسایی یک شبکه پرداخت غیرقانونی شد. تیم‌های بازرسی با بررسی دقیق گزارش‌ها و احصای ابهامات مالی در خصوص نحوه تخصیص حقوق و مزایا، مشخص کردند که وجوهی خارج از قوانین و مقررات جاری کشور به برخی مدیران پرداخت شده یا در آستانه پرداخت بوده است.

وی افزود: با مداخله به‌موقع سازمان بازرسی، از تداوم این پرداخت‌های غیرقانونی جلوگیری به عمل آمد.

بازرس کل قضایی استان در خصوص اقدامات اجرایی انجام شده تصریح کرد: با توجه به گستردگی لیست دریافت‌کنندگان این وجوه که شامل تعدادی از مدیران و تصمیم‌گیران این مجموعه بود، بلافاصله اقدامات قانونی آغاز و یکی از مدیران مسئول که نقش کلیدی در فرآیند پرداخت این مبالغ داشت، از سمت خود برکنار شد. همچنین با مسدودسازی فرآیند پرداخت به سایر افراد موجود در لیست، از تضییع بیشتر منابع عمومی جلوگیری کرد.

سالاری با تأکید بر بازگشت کامل منابع، خاطرنشان کرد: خوشبختانه تمامی مبالغی که به‌صورت غیرحق و خلاف قانون به حساب افراد واریز شده بود، شناسایی و به حساب شرکت اعاده شد.

وی در پایان با تأکید بر سیاست دستگاه نظارتی در برخورد با سوءاستفاده از جایگاه شغلی، اظهار کرد: در شرایط فعلی، دستگاه نظارتی به هیچ عنوان اجازه نخواهد داد با سوءاستفاده از موقعیت شغلی، منابع عمومی تضییع شود. سیاست سازمان بازرسی، برخورد بدون مسامحه با مسببان این‌گونه اقدامات است و هیچ خط قرمزی در صیانت از حقوق مردم و بیت‌المال وجود ندارد. هیچ تخلف یا جرمی از چشمان تیزبین بازرسان این سازمان پنهان نخواهد ماند. کد مطلب 2255617



۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تأکید مدیرکل ورزش و جوانان کرمانشاه بر احیای مسابقات بین‌المللی شطرنج جام طاق‌بستان

عزتی با بیان اینکه این مسابقات از رویدادهای مهم ورزشی استان محسوب می‌شود، افزود: با توجه به اهمیت این رقابت‌ها، برنامه‌ریزی شده تا با فدراسیون شطرنج و مسئولان استان رایزنی‌هایی انجام شود تا امکان برگزاری دوباره آن فراهم شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان در ادامه خطاب به رئیس هیات شطرنج کرمانشاه، مجموعه‌ای از توصیه‌های اجرایی را مطرح کرد و گفت: فعال‌سازی شهرستان‌ها، افزایش آمار ورزشکاران سازمان‌یافته، برگزاری دوره‌های آموزشی داوری و مربیگری و میزبانی مسابقات مختلف باید در دستور کار هیات قرار گیرد.

او تأکید کرد که توسعه فعالیت‌های هیات شطرنج در سطح استان و تقویت زیرساخت‌های آموزشی و رقابتی می‌تواند نقش مهمی در ارتقای جایگاه این رشته در کرمانشاه داشته باشد.

***تأکید دبیر فدراسیون شطرنج بر جایگاه کرمانشاه در شطرنج کشور 

در جریان برگزاری مجمع انتخاباتی ریاست هیأت شطرنج استان کرمانشاه در روز چهارشنبه ۲۸ مرداد، سعید پیرملکی دبیر فدراسیون شطرنج با اشاره به روند رو‌به‌رشد این رشته در کرمانشاه طی سال‌های اخیر گفت: کرمانشاه ثابت کرده که یکی از قطب‌های شطرنج ایران است. 

پیرملکی با بیان اینکه فدراسیون نگاه ویژه‌ای به توسعه شطرنج در غرب کشور دارد، افزود: برای قهرمان‌پروری در استان‌های غربی، روی کرمانشاه حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم. او همچنین به ابقای دوباره داریوش کرمی در سمت ریاست هیأت شطرنج استان اشاره کرد و اظهار داشت: امیدواریم با حضور ایشان، روند پیشرفت شطرنج کرمانشاه سرعت بیشتری بگیرد.

دبیر فدراسیون در پایان بر لزوم همدلی و همکاری خانواده شطرنج کرمانشاه تأکید کرد و گفت: خانواده شطرنج باید دست به دست هم دهند و به این رشته کمک کنند. فدراسیون نیز همراه خواهد بود تا استعدادهای این رشته در استان شکوفا شوند.




 پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی که در صورت پایان ندادن به روابط «مسئله‌دار» می‌تواند به از دست رفتن صلاحیت این دانشگاه‌ها برای دریافت بودجه‌های تحقیقاتی فدرال منجر شود.

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

راهکار مهم برای پیشگیری از سکته قلبی؛ از آسانسور استفاده نکنید

انتخاب پله به‌جای آسانسور شاید ساده به نظر برسد، اما داده‌های تازه نشان می‌دهد همین عادت روزمره می‌تواند به سلامت قلب کمک کند.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.

 مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند.

 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.