قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

امیر عابدینی: هرچه دستمزد و پاداش به بازیکنان و مربیان فوتبال داده اید به صورت شفاف منتشر کنید

امیر عابدینی، مدیرعامل پیشین پرسپولیس، درباره شرایط این روزهای فوتبال می‌گوید: «فوتبال ایران به‌واسطه غفلت‌های بی‌پایان در آستانه ورشکستگی است و این اتفاق برای هیچ‌کس اهمیت ندارد.»
 امیر عابدینی: هرچه دستمزد و پاداش به بازیکنان و مربیان فوتبال داده اید به صورت شفاف منتشر کنید

به گزارش خبرآنلاین او در واکنش به قراردادهای نجومی باشگاه‌ها با برخی بازیکنان و مربیان به روزنامه ایران  می‌گوید: «فوتبال را باید در خانواده فوتبال طراحی کرد، همان‌طور که اقتصاد در خانواده بزرگ جامعه بررسی می‌شود. وقتی بانک‌ها، فولاد، هلدینگ‌ها و ارگان‌هایی که درواقع از منابع عمومی هزینه می‌کنند و به درآمدزایی آن توجهی ندارند، آیا از مردم اجازه گرفته‌اند؟ مسلماً خیر. پس طبیعی است که در رقابت برای اعتلای فوتبال تلاش نمی‌کنند و صرفاً برای کسب نتیجه فعالیت می‌کنند.»

این کارشناس کشورمان با انتقاد از مدیران ناآشنا به فوتبال نیز می‌گوید: «مدیران امروزی کسانی هستند که آرزوهای بلندپروازانه دارند، اما با فوتبال آشنا نیستند. در نتیجه رقابت به معنای واقعی از بین می‌رود و رقابت در هزینه‌کرد شکل می‌گیرد.»

امیر عابدینی در ادامه توضیح می‌دهد: «آثار لیگ را در لیگ‌های آسیایی و جام جهانی دیده‌ایم. متأسفانه لیگ حمایتی از تیم ملی نکرده و دوباره به سمت بازیکنانی مثل جهانبخش رفته‌ایم. فوتبالی که نتیجه‌گرا شود، سازندگی آن از بین می‌رود. آیا چادرملو، سپاهان، پرسپولیس و استقلال هفت بازیکن مستعد معرفی کرده‌اند؟ اگر این کار صورت گرفته باشد، به نظر من هیچ ایرادی در هزینه کردن نیست. استعداد در ایران به وفور وجود دارد و شکوفا کردن این استعدادها هیچ مانع اقلیمی ندارد، اما برای برخی دوستان صرفه‌ای در این مسیر وجود ندارد.»

او همچنین از نیاز لیگ به ۳۲۰ تا ۳۶۰ بازیکن صحبت می‌کند: «لیگ به ۳۲۰ تا ۳۶۰ بازیکن نیاز دارد که تنها ۶۰ نفر از آنها نخبه هستند. وقتی رده‌های A، B و C برای این افراد در نظر بگیریم، این رده A است که مبلغ قرارداد را به باشگاه تحمیل می‌کند و مدیر، چون به هوادار و جامعه بدهکار است، ناچار با چاشنی قرارداد بالا به سراغ آن فوتبالیست‌ها می‌رود. در نتیجه، سردرگمی در اصل قرارداد به وجود می‌آید و همه گله‌مند می‌شوند.»

امیر عابدینی درباره نظارت بر قراردادها و شفافیت در مبلغ آن نیز می‌گوید: «سیستم به‌هم‌ریخته است و این نابسامانی از فدراسیون نشأت می‌گیرد. مثلاً وقتی تیم ملی از گروهش بالا نمی‌آید، دادن پاداش چه معنایی دارد؟ از فدراسیون درخواست می‌کنم به‌جز پاداش سرمربی، مبالغ پرداختی به سایر افراد را نیز اعلام کند تا مشخص شود این پاداش بین چه کسانی و به چه نحو تقسیم شده است.»

او در پایان با ابراز امیدواری به الگوبرداری از اروپا می‌گوید: «کاش از اروپا الگو می‌گرفتیم. در لیگ‌های اروپایی، به‌طور کامل در مبلغ قراردادها شفاف‌سازی می‌شود و تمام جامعه و هواداران از میزان قرارداد بازیکن محبوبشان اطلاع دارند و مالیات‌ها نیز به‌درستی پرداخت می‌شود. اما در ایران، قرارداد بازیکن تا از دست مدیرعامل و فدراسیون به اداره مالیات برسد، سه مرتبه تغییر می‌کند. اگر اعتقاد داریم فوتبال جاذبه دارد، باید با شفافیت بستری برای رشد، سازماندهی و سکوی افتخار برای جوانان فراهم کنیم؛ جوانانی که دوست دارند شاداب زندگی کنند. وقتی به کرسی‌های داخلی دل‌خوش هستیم، فقط سازماندهی را با بودجه پر می‌کنیم، بدون آنکه برنامه و هدفی برای آینده داشته باشیم. درواقع فوتبال به سمت ورشکستگی پیش می‌رود.»

17302 کد مطلب 2254873



۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

اولتیماتوم تاجرنیا درباره جام قهرمانی استقلال - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی تاجرنیا در گفت‌وگو با برنامه شب‌های فوتبالی درباره مطالبه باشگاه استقلال برای دریافت جام قهرمانی فصل گذشته گفت: «ما از همان روزی که تصمیم گرفته شد مسابقات متوقف شود، پیگیری این موضوع را آغاز کردیم. عادت ندارم چنین مسائلی را با سروصدا دنبال کنم، چون فوتبال به اندازه کافی حاشیه دارد و بهتر است مطالبات در فضایی آرام و منطقی پیگیری شود.»

رئیس هیئت‌مدیره استقلال ادامه داد: «تمام مدارک و مستندات را جمع‌آوری و ارائه کردیم. ساعت‌ها با کارشناسان و مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال جلسه داشتیم. صحبت‌های اخیر آقای تاج نیز نتیجه همین پیگیری‌ها بود و از ایشان تشکر می‌کنم. با این حال، تلاش‌های باشگاه همچنان ادامه دارد.»

تاجرنیا با انتقاد از مخالفت‌هایی که با درخواست استقلال صورت گرفته، توضیح داد: «متأسفانه بعضی‌ها این نگاه را دارند که اگر اتفاقی برای آنها منفعتی ندارد، دیگران هم نباید از آن بهره‌مند شوند. استقلال بارها با فدراسیون همراهی کرده است. ما خواهان ادامه لیگ بودیم، اما وقتی دیدیم شرایط برای تیم‌های دیگر فراهم نیست، همراهی کردیم. تیمی که آماده ادامه مسابقات بود و با فاصله در صدر جدول قرار داشت، طبیعتاً باید حق خود را مطالبه کند.»

او با اشاره به فضای شکل‌گرفته پیرامون این پرونده افزود: «خوشبختانه این موضوع به یک بحث جدی تبدیل شده و مطالب مختلفی نیز در دفاع از حق استقلال نوشته شده است. احساس من این است که دوستان ما در سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال نسبت به استدلال‌های باشگاه قانع شده‌اند و دوستان مانند تصمیمی که برای برگزاری تورنمنت سه جانبه گرفتند که یک تصمیم کم‌نظیر بود، اکنون باید تصمیم نهایی خود را برای قهرمانی استقلال اعلام کنند. 

تاجرنیا درباره احتمال برگزاری تورنمنت پنج جانبه با حضور پرسپولیس، سپاهان، تراکتور، گل‌گهر و استقلال گفت: «من هنوز چنین بحثی را شوخی می‌دانم، البته شوخی بی‌مزه‌ای است. لیگ شروع شده و نباید به فصل قبل بازگشت. اگر چنین اتفاقی رخ بدهد، برای سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال کسر شأن خواهد بود و هیچ توجیهی ندارد و قابل دفاع نیست. لیگ جدید آغاز شده و بازگشت به مسابقات فصل قبل دیگر موضوعیتی ندارد.»

مدیر استقلال سپس گفت: «استقلال با فاصله در صدر جدول قرار داشت و حتی جام حذفی نیز می‌توانست به پایان برسد، اما این اتفاق رخ نداد. اگر فدراسیون و سازمان لیگ بر ندادن جام اصرار داشته باشند، این ذهنیت به وجود می‌آید که رفتار با تیم‌های مختلف، عادلانه نیست و نوعی تبعیض وجود دارد. افکار عمومی نیز ممکن است بپرسد اگر تیم دیگری در چنین موقعیتی بود، آیا جام را به او می‌دادند یا خیر.»

او برای تعیین تکلیف این موضوع ضرب‌الاجل تعیین کرد و افزود: «درخواست من این است که فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ حداکثر تا پایان همین هفته تکلیف را روشن کنند. اشکالی ندارد اطلاعیه رسمی بدهند و دلایل تصمیم خود را توضیح دهند و این موضوع تمام شود. باقی ماندن این تنش در شروع فصل جدید به سود فوتبال نیست.»

تاجرنیا در پاسخ به این پرسش که آیا استقلال در صورت نگرفتن جام به مراجع بین‌المللی مراجعه خواهد کرد، گفت: «احترام گذاشتن با اعتراض و شکایت منافاتی ندارد. ما در دوران جنگ و آتش‌بس با تصمیمات فدراسیون همراهی کردیم، اما جام قهرمانی موضوعی نیست که به‌آسانی از کنار آن عبور کنیم. اگر ابزار قانونی وجود داشته باشد، حتماً آن را دنبال خواهیم کرد.»

او در پایان تأکید کرد: «روش استقلال استفاده از لابی‌های سیاسی نیست و از مسیرهای قانونی و مقررات فیفا پیش خواهیم رفت. از حق قانونی باشگاه و هواداران کوتاه نمی‌آییم. چنین اتفاقاتی مانند آن آفسایدی که یک قهرمانی را از استقلال گرفت، در ذهن هواداران باقی می‌ماند. امیدوارم تصمیم نهایی باعث شود احساس تبعیض از میان هواداران استقلال برداشته شود.»


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف محل میزبانی استقلال از حریفانش در لیگ نخبگان آسیا، هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است.

به گزارش فوتبالی، بر خلاف تراکتور و گل گهر که محل برگزاری مسابقاتشان در آسیا را انتخاب کردند، استقلال در موعد مقرر نتوانست این کار را انجام دهد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که خودش محل میزبانی شاگردان سهراب بختیاری‌زاده از حریفانشان را انتخاب کند.

البته که باشگاه استقلال در واکنش به این خبر اعلام کرد که در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا تکلیف محل برگزاری مسابقات این تیم مشخص شود اما به نظر می رسد این خبر برای آرام کردن فضای هواداری است چرا که ای اف سی کلا کلا حق انتخاب میزبانی را از استقلال گرفته است.

اگرچه طی روزهای گذشته این خبر منتشر شد که استقلال در قطر از حریفانش میزبانی خواهد کرد، اما گویا قطری ها نپذیرفته اند یا شرایط سختی برای ورود کاروان استقلال وضع کرده اند تا ای اف سی تصمیم دیگری بگیرد و حالا صحبت از عراق شده است.

علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال در گفت و گو با برنامه شب‌های فوتبالی اعلام کرد که کارهای نهایی میزبانی این تیم از حریفانش در شهر بصره عراق انجام شده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، آبی‌ها در این شهر از حریفانشان در لیگ نخبگان آسیا پذیرایی خواهند کرد

.

صحبتهای او را بخوانید:" در حال حاضر فدراسیون عراق قرارداد را امضا کرده و نامه مربوط به ورزشگاه را هم ارسال کرده است. با توجه به تأخیر ایجادشده، همچنان در حال رایزنی هستیم تا بصره به عنوان محل میزبانی استقلال انتخاب شود. اگر این اتفاق بیفتد، معتقدم شرایط میزبانی بسیار خوبی خواهیم داشت."

اولین بازی استقلال در لیگ نخبگان آسیا، 23 شهریور مقابل السد قطر خواهد بود و باید دید آبی‌ها در عراق از حریف قطری‌شان میزبانی خواهند کرد یا کشور دیگری میزبان خواهد شد.


۳ ساعت قبل / سایت مشرق

میزبانی استقلال در دوحه روی هوا

به گزارش مشرق، آخرین شنیده‌ها حکایت از این دارد که بر خلاف گمانه‌زنی‌ها برگزاری مسابقات آسیایی خانگی استقلال در ورزشگاه جاسم بن حمد دوحه حداقل تا این لحظه تایید نشده است.

طبق گفته یک منبع مطلع و با توجه به برنامه اعلام شده از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا، تعدادی از مسابقات خانگی استقلال در لیگ نخبگان آسیا با بازی‌های السد قطر در دوحه در یک روز برگزار می‌شود و همین باعث شده تا بحث تداخل دیدارهای دو تیم در ورزشگاه جاسم بن حمد مطرح شود. با چنین شرایطی به نظر می‌رسد بحث میزبانی استقلالی‌ها در این استادیوم در آستانه منتفی شدن قرار داشته باشد.

بعد از اینکه استقلال نتوانست تأییدیه لازم برای برگزاری مسابقات خانگی خود در عراق و ازبکستان را اخذ کند، کنفدراسیون فوتبال آسیا اختیار انتخاب میزبان را از این باشگاه سلب کرد.




 فرصت طلایی برای استقلال؛ نویدکیا بازی‌های بزرگ را می‌بازد
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فرصت طلایی برای استقلال؛ نویدکیا بازی‌های بزرگ را می‌بازد

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال فرصت خوبی دارد تا دو بازی کلیدی را با پیروزی پشت سر بگذارد.به گزارش فوتبالی، استقلال در هفته سوم لیگ برتر مقابل سپاهان میزبان است و می‌تواند از حمایت حدود ۸۰۰۰ هوادار خودی بهره ببرد. حتی در دربی رفت هم که قرار شده در اصفهان برگزار شود، استقلال میزبان است و برای اولین بار مقرر شده که ۹۰ درصد ظرفیت حاضران در ورزشگاه متعلق به تیم میزبان یعنی استقلال باشد. این فرصت خوبی برای شاگردان سهراب بختیاری‌زاده است که دو بازی کلیدی خود را ببرند و فرار بزرگی را به سوی قهرمانی نیم ف ...,استقلال,سپاهان,لیگ برتر ایران,سهراب بختیاری‌زاده,محرم نویدکیا

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!
۱۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!

خرید پرسروصدای پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی بعید است شرایط حضور در دربی را داشته باشد.

 استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ
۱۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آبی‌ها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند. عملکرد کلی استقلال برابر این 2-8 رقیب، بد نیست ولی حضور الوصل و العین یعنی هجوم خاطرات تلخ؛ این دو تیم رقم‌زننده اولین و سومین شکست سنگین آنها در تاریخ‌شان هستند.* السد قطر آنها در حال تبدیل شدن به رقیب همیشگی استقلال در این چند سال اخیر هستند. آبی‌ها روزگار خوبی برابر السد داشتند ولی دیگر ندارند؛ بردن ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,گزارش آماری,پیشنهاد سردبیر

 دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران
۱۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران

مهران احمدی، هافبک تیم فوتبال استقلال، به دلیل مصدومیت کشاله ران، حداقل تا سه هفته دیگر نمی‌تواند بازی کند.

 شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی- ماجرای سربازی علیرضا بیرانوند وارد فاز جدیدی شده است.به گزارش فوتبالی، ماجرای خدمت سربازی علیرضا بیرانوند تبدیل به یک سریال طولانی شده که هر از گاهی، قسمت جدیدی از آن منتشر می‌شود.ماجرا از اظهار نظر عباس لشکری مسئول ورزش دانشگاه آزاد شروع شد که حدود یکماه قبل در مصاحبه خود گفته بود بیرانوند فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد است و در حال حاضر نه دانشجوی دکتری و نه فارغ‌التحصیل دکتری است. اظهارنظری که در ماجرای سربازی بیرانوند، صحبتهای بسیار مهم محسوب می‎شد.18 مرداد، حجت کریمی مدیرعا ...,علیرضا بیرانوند,تراکتور,سربازی,پیشنهاد سردبیر