
سخنگوی سپاه با اشاره به پیشرفت مستمر توان تسلیحاتی ایران تأکید کرد: در صورت وقوع جنگی دیگر، سلاحهای ایرانی از نظر کلاهک، دقت و برد متفاوت و پیشرفتهتر از گذشته خواهند بود. به گزارش اکوایران به نقل از مهر، سردار حسین محبی سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتوگویی، درباره توان تسلیحاتی کشورمان و تقویت سر جنگی موشکهای ایرانی پس از جنگ تحمیلی دوم و سوم اظهار داشت: ما روزبهروز در حوزه تمامی تسلیحات جنگی در حال پیشرفت هستیم و سلاحهایمان را دقیقتر، مخربتر و فناورانهتر تولید میکنیم.
سردار محبی ادامه داد: اگر جنگی مجدد آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما با گذشته متفاوت خواهد بود؛ این تفاوت میتواند در نسل کلاهک، دقت اصابت، برد موشکها یا هر زمینه دیگری نمود پیدا کند.
سخنگوی سپاه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران هرگز در تولید و توسعه تسلیحات توقفی نداشته است، تصریح کرد: ما هر روز در حال پیشرفت هستیم و هر احتمالی در این زمینه قابل تصور است.
وی همچنین درباره توانمندی انصارالله یمن در برابر متجاوزان سعودی گفت: …






