قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

ویدیوی حادثه در فرودگاه شیراز/ هواپیما از باند منحرف شد+ فیلم

ویدیویی از لحظه خروج یک فروند هواپیمای امبرائر ۱۴۵ از باند فرودگاه شیراز منتشر شده که جزئیات این حادثه را به تصویر می‌کشد.
 ویدیوی حادثه در فرودگاه شیراز/ هواپیما از باند منحرف شد+ فیلم

ویدیویی از لحظه خروج یک فروند هواپیمای امبرائر ۱۴۵ از باند فرودگاه شیراز منتشر شده که جزئیات این حادثه را به تصویر می‌کشد. به گزارش اکوایران به نقل از چندثانیه، لحظه انحراف از باند هواپیما امبرائر ۱۴۵ از باند فرودگاه شیراز را در این ویدیو مشاهده می‌کنید.



 بروزرسانی ناوگان هوایی بارورسازی ابرها در جریان است
۶ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

بروزرسانی ناوگان هوایی بارورسازی ابرها در جریان است

به گزارش اقتصاد معاصر؛ تیم فنی و کارشناسی این سازمان جهت بررسی فنی و امکان بکارگیری هواپیماهای مورد نظر در راستای اجرای عملیات باروری ابرها در سال آبی جاری، بازدیدی از هواپیماهای مستقر در فرودگاه پیام و مهرآباد تهران متعلق به شرکت های هواپیمایی اطلس و پارس به عمل آورد.

بنابراین گزارش، در پی بازدید پیشین سرپرست این سازمان از فرودگاه پیام (محل استقرار هواپیماهای اطلس ایر) تیم فنی و کارشناسی جهت بررسی مجدد به محل استقرار هواپیمایی اطلس اعزام شد. هدف از این اعزام، بررسی و احراز قابلیت استفاده از هواپیما و تجهیزات موجود، بررسی امکان نصب سنسور و در نهایت امکان‌سنجی بکارگیری سامانه بارورسازی ابرها در هواپیماهای مورد نظر بود.

این گزارش می افزاید که بازدید دوم تیم فنی وکارشناسی این سازمان از هواپیمای پارس، مستقردر فرودگاه مهرآباد انجام شد و در این بازدید دو فروند هواپیمای آنتونوف ۷۴ شرکت مذکورکه طی سال ‌های اخیر بخش عمده‌ای از برنامه اجرایی عملیات هوایی بارورسازی ابرها را بر عهده داشت و مورد اصابت موشک ‌های آمریکایی-صهیونیستی قرارگرفته بودند، مورد ارزیابی فنی و دقیق قرارگرفت.

هدف نهایی این بازدید، بروز رسانی وتجهیر هواپیماهای مورد نظر جهت بکارگیری در عملیات‌های باروری ابرها در سال آبی 1406 – 1405 می‌باشد./مهر



 جدول قطعی برق فارس و شیراز روز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | برنامه خاموشی فارس اعلام شد
۵۹ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

جدول قطعی برق فارس و شیراز روز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | برنامه خاموشی فارس اعلام شد

به گزارش اینتیتر، جهت اطلاع از خاموشی برق روی لینک زیر کلیک کنید؛  وب‌سایت شرکت توزیع نیروی برق فارس: https://www.farsedc.ir/ صفحه برنامه خاموشی‌ها: http://esales.farsedc.ir/home/login​

 



 بلیت هواپیما گران می‌شود، این بار برای همه مردم جهان!
۱ ساعت قبل / سایت جماران

بلیت هواپیما گران می‌شود، این بار برای همه مردم جهان!

به گزارش جماران،  به نقل از خبرگزاری ریانووستی، تحلیلگران این شرکت آمریکایی - انگلیسی مستقر در ایالات متحده اعلام کردند که اختلال در صادرات انرژی از طریق تنگه هرمز فشار قابل توجهی بر قیمت نفت و سوخت هواپیما وارد کرده و افزایش قیمت سوخت هواپیما حتی شدیدتر از رشد قیمت نفت خام بوده است.

بر اساس این گزارش، حتی در صورت تحقق سناریویی نسبتا مطلوب، متوسط قیمت جهانی بلیت هواپیما در سال ۲۰۲۶ ممکن است پنج تا ۱۰ درصد بیشتر از سطحی باشد که پیش از آغاز درگیری‌ها پیش‌بینی شده بود.

تحلیلگران همچنین تاکید کردند که افزایش هزینه‌ها معمولا با چند ماه تاخیر به قیمت نهایی بلیت منتقل می‌شود؛ موضوعی که به راهبردهای پوشش ریسک شرکت‌های هواپیمایی و رزروهای زودهنگام پروازها مربوط است.

بر اساس این گزارش، برخی شرکت‌های هواپیمایی برای تحریک تقاضا، قیمت بلیت‌های تابستانی را کاهش داده‌اند، زیرا انتظار داشتند شرایط به حالت عادی بازگردد و هزینه‌ها کاهش یابد اما پیش‌بینی می‌شود افزایش قیمت پروازها در اواخر سال ۲۰۲۶ محسوس‌تر شود و در صورت تداوم اختلال در زنجیره عرضه، قیمت‌ها در سال ۲۰۲۷ می‌تواند تا ۱۰ درصد دیگر افزایش پیدا کند.

به گزارش ایرنا، تارنمای خبری آکسیوس پیش‌تر در گزارشی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها هم در جایگاه‌های سوخت و هم هنگام خرید بلیت سفر همچنان فشار افزایش قیمت‌ها را احساس می‌کنند؛ نوشته بود: با توجه به نزدیک شدن انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا این مساله دونالد ترامپ رئیس‌ جمهور این کشور را کلافه کرده است.

قیمت نفت به طور معمول در واکنش به رویدادهای بزرگ و خبرساز همچون جنگ یا طوفان‌های سهمگین که عرضه جهانی را تهدید می‌کنند، به سرعت و به‌ طور چشمگیری افزایش می‌یابد.

با این حال، پس از چنین شوک‌های چشمگیری، بازگشت قیمت‌ها به وضعیت عادی معمولا زمان بیشتری می‌برد. علت آن هم این است که افزایش دوباره تولید، تحرک مجدد زنجیره تامین و پاسخ‌گویی به تقاضا، همگی به زمان نیاز دارند.

در چندین رویداد مهم در تاریخ معاصر جهان که بازار نفت را به‌ شدت …



 جهش سود عملیاتی و خالص «وسین» در ۳ ماهه
۱ دقیقه قبل / سایت بورس 24

جهش سود عملیاتی و خالص «وسین» در ۳ ماهه

به گزارش کدال‌نگر بورس24 ، شرکت بیمه سینا در گزارش عملکرد ۳ ماهه منتهی به خرداد ۱۴۰۵، از تحقق درآمد حق بیمه ناخالص ۶ هزار و ۱۸۴ میلیارد تومانی خبر داد که رشدی ۱۰۱ درصدی را نشان می‌دهد. حق بیمه خالص این شرکت نیز به ۵ هزار و ۶۲۴ میلیارد تومان رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰67 درصد رشد داشته است.

درآمدهای بیمه‌ای این شرکت با رشد 105 درصدی به ۵ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان رسید. همچنین سود عملیاتی «وسین» با رشد قابل‌توجه ۳80 درصدی به ۶۷۰ میلیارد تومان بالغ شد و سود خالص شرکت نیز با ثبت رقم 374 میلیارد تومان، افزایش 374 درصدی را تجربه کرد.



 قطعی برق تهران فردا جمعه 30 مرداد+ لینک
۴ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

قطعی برق تهران فردا جمعه 30 مرداد+ لینک

نورنیوز-گروه اقتصادی: جدیدترین وضعیت قطعی برق تهران در روز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.

جهت اطلاع از برنامه خاموشی روی لینک زیر کلیک کنید؛  وب‌سایت شرکت توزیع نیروی برق تهران: https://tbtb.ir/ صفحه برنامه خاموشی‌ها: https://tbtb.ir





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 زندگی حرفه‌ای شهرام شکوری؛ از برنامه‌نویسی تا خلق نرم‌افزار حسابداری «هلو»
سایت فردای اقتصاد

زندگی حرفه‌ای شهرام شکوری؛ از برنامه‌نویسی تا خلق نرم‌افزار حسابداری «هلو»

شهرام شکوری، هم‌بنیانگذار و رئیس هیات مدیره گروه شرکت‌های طرفه‌نگار در بخش اول گفت‌وگوی مفصل خود در برنامه «چهره‌ها»، سه دهه فعالیت خود در صنعت نرم‌افزار را روایت می‌کند.
 رأی بدوی به نفع ثتران صادر شد
سایت صدای بورس

رأی بدوی به نفع ثتران صادر شد

شرکت سرمایه‌گذاری مسکن تهران از صدور رأی بدوی به نفع این شرکت در پرونده دعوی علیه بانک توسعه تعاون خبر داد.
 پیش‌بینی قیمت طلا، دلار و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | بازارها روی موج بلاتکلیفی | ورود طلای جهانی به کانال ۴۵۰۰ دلار
سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی قیمت طلا، دلار و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | بازارها روی موج بلاتکلیفی | ورود طلای جهانی به کانال ۴۵۰۰ دلار

اقتصادنیوز: بازار در آستانه آخرین روز معاملاتی هفته با ادامه افزایش در معاملات پشت‌خطی وارد فاز تازه‌ای شد؛ دلار در کریدور ۱۹۰ هزار تومان ماند، طلای جهانی به کانال ۴۵۰۰ دلار صعود کرد و سکه امامی نیز به ۱۹۷ میلیون تومان رسید.
 مردی که با یک آدمک، جان میلیون‌ها انسان‌ را نجات داد
سایت تجارت نیوز

مردی که با یک آدمک، جان میلیون‌ها انسان‌ را نجات داد

بیش از ۲۰ میلیون نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست داده‌اند و اگر نبوغ یک فیزیکدان به نام ساموئل آلدرسون، نبود، این رقم احتمالا می‌توانست حتی بیشتر باشد.
 کاهش ۱۶ درصدی تولید فولاد سیرجان ایرانیان / درآمد سیسکو بر موج تورم سوار شد + نمودار
سایت تجارت نیوز

کاهش ۱۶ درصدی تولید فولاد سیرجان ایرانیان / درآمد سیسکو بر موج تورم سوار شد + نمودار

عملکرد فولاد سیرجان ایرانیان در تیرماه 1405 از شکاف میان وضعیت عملیاتی و درآمدزایی حکایت دارد؛ مجموع تولید شرکت 16 درصد و فروش 31 درصد کاهش یافته، اما درآمد با رشد 62 درصدی به 4 هزار و 979 میلیارد تومان رسیده است؛ رشدی که تحت تاثیر افزایش نرخ فروش محصولات، به‌ویژه شمش فولادی رقم خورده است.
 کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 کارمزد جدید خدمات بانکی اعلام شد
سایت هم میهن

کارمزد جدید خدمات بانکی اعلام شد

نرخ کارمزد خدمات بانکی الکترونیکی و حضوری در سال ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شد.
 قیمت تتر امروز
سایت اقتصادنیوز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با کاهش 0.05 درصدی، به 189,398 (یکصد و هشتاد و نه هزار و‌ سیصد و نود و هشت) تومان رسید.