قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۲۲ ساعت قبل

ابراز تمایل سوریه برای پیوستن به پیمان مکه

الشیبانی درخصوص توافق مکه که میان ترکیه، پاکستان و عربستان به امضا رسید گفت که سوریه در حال بررسی این موضوع است و هنوز درباره پیوستن یا نپیوستن به این ائتلاف...
 ابراز تمایل سوریه برای پیوستن به پیمان مکه

وزیر خارجه سوریه در خصوص هرگونه ارتباط احتمالی با ایران با کشاندن پای ایران به مسائل داخلی سوریه بدون هیچ دلیل و مدرکی اظهاراتی علیه ایران مطرح کرد.

به گزارش ایسنا، اسعد الشیبانی وزیر خارجه سوریه در جریان سفر به اسلام آباد در گفت‌وگو با رسانه‌های محلی پاکستان، ترکیه را «شریک اصلی» دمشق در روند بازسازی سوریه توصیف کرد.

به گزارش آناتولی، الشیبانی درخصوص توافق مکه که میان ترکیه، پاکستان و عربستان به امضا رسید گفت که سوریه در حال بررسی این موضوع است و هنوز درباره پیوستن یا نپیوستن به این ائتلاف تصمیمی نگرفته است.

وی در ادامه در خصوص هرگونه ارتباط احتمالی با ایران مدعی شد که تهران پیش از هرچیزی باید به آنچه در جریان «انقلاب مردم سوریه علیه نظام بشار اسد» انجام داده است، اذعان کند.

وی در ادامه نقشی که پاکستان در روند گفت‌وگو میان آمریکا و ایران ایفا می‌کند را تمجید کرد و توضیح داد که اسلام آباد تاکنون هیچ پیشنهادی برای میانجگیری میان سوریه و ایران ارائه نکرده است.

در خصوص روابط سوریه و اسرائیل، وزیر خارجه سوریه گفت که همچنان بحث درباره هرگونه توافق استراتژیک «خیلی زود» است.

وی تاکید کرد که اولویت اول سوریه توقف حملات اسرائیل است.

الشیبانی خاطر نشان کرد که «سوریه کشوری دارای حاکمیت» است و اسرائیل نباید برای دمشق درباره ائتلاف‌ها یا شراکت‌هایش تعیین تکلیف کند.

همچنین عاصم منیر، رئیس ستاد ارتش پاکستان، با اسعد الشیبانی، دیدار و در خصوص فضای امنیتی منطقه‌ای و راه‌های تقویت همکاری‌های دفاعی و امنیتی بین دو کشور گفت‌وگو کرد.

به گزارش روزنامه پاکستانی داون، در این بیانیه منتشر شده توضیح داده شده است که دو طرف در مورد مسائل مورد علاقه مشترک، چشم‌انداز امنیتی منطقه و راه‌های تقویت همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های دفاعی و امنیتی گفت‌وگو کردند.

منیر بر روابط تاریخی عمیق و ریشه‌دار برادری بین پاکستان و سوریه و بر اهمیت تلاش‌های هماهنگ و اقدام مشترک برای مقابله با چالش‌های امنیتی مشترک تأکید کرد.

از سوی دیگر، الشیبانی از نقش ارتش پاکستان در ارتقای صلح و ثبات منطقه‌ای تقدیر کرد.

هر دو طرف بر تعهد خود برای تقویت روابط دوجانبه و گسترش همکاری در بخش‌های دفاعی و امنیتی تأکید کردند.

پیشتر روز پنجشنبه، اسعد …



 هیات‌های حماس و فتح در قاهره دیدار می‌کنند/ رایزنی برای ساماندهی اوضاع پیش از انتخابات
۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

هیات‌های حماس و فتح در قاهره دیدار می‌کنند/ رایزنی برای ساماندهی اوضاع پیش از انتخابات

منابع فلسطینی گزارش دادند که هیات‌هایی از جنبش‌های حماس، فتح و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با یکدیگر در قاهره پایتخت مصر دیدار می‌کنند.

 کانال ارتباطی مصر و سپاه پاسداران برای زمان تشدید تنش/ جغرافیای جنگ ایران و آمریکا به مصر کشیده شد
۲۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

کانال ارتباطی مصر و سپاه پاسداران برای زمان تشدید تنش/ جغرافیای جنگ ایران و آمریکا به مصر کشیده شد

با عمیق‌تر شدن روابط امنیتی بین قدرت‌های منطقه‌ای، مصر در حال تقویت مشارکت‌های کلیدی خود و در عین حال حفظ انعطاف‌پذیری استراتژیک خود است.

 حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به حومه دمشق - تسنیم
۳۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به حومه دمشق - تسنیم

منابع خبری سوریه از حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به حومه دمشق و کشته شدن یک فرد سوری خبر دادند.

 تلاش برای جلوگیری از درگیری جدید؛ سوریه چگونه با تهدیدات نتانیاهو برخورد می‌کند؟
۳۹ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

تلاش برای جلوگیری از درگیری جدید؛ سوریه چگونه با تهدیدات نتانیاهو برخورد می‌کند؟

روزنامه هاآرتص در گزارشی فاش کرد دمشق برای جلوگیری از گسترش عملیات نظامی اسرائیل و کشیده شدن به درگیری ناخواسته، استراتژی احتیاط را در پیش گرفته است. سوریه با برقراری تماس‌های دیپلماتیک با غرب، خواستار ایجاد ترتیبات امنیتی جدید برای حفظ ثبات کشور است.

 اعتراف فرستاده ترامپ: جولان به سوریه تعلق دارد و اسرائیل اشغالگر است
۴۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

اعتراف فرستاده ترامپ: جولان به سوریه تعلق دارد و اسرائیل اشغالگر است

فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا به سوریه و عراق در اظهار نظری تأمل برانگیز بر اشغالگری رژیم صهیونیستی علیه بلندی های جولان سوریه تاکید کرد.